Prostě nejde ukázat myší na mapě, tudy tímto místem chci jet a hotovo. Hledat konkrétní adresu včetně č.p. která je na trase je dost nekomfortní, jak na webu, tak i přímo v navigaci

Já také nejezdím na spotřebu, ale v tom prostředním displeji mám raději pořád rychlost... ta spotřeba mně jen znervózňovala. Tak se na ni raději nekoukám, v městě automaticky volím režim sport, aby motor nebyl tak přidušený.Corolla2014 píše:...Shrnuto: buď v klídku a užívej si pohodové jízdy
No tak to je zaujímavé. Práve teraz keď tak mrzne tak mne to nevrže zpredu vôbec.Intri píše:Přidávám se k těm, komu vrže přední náprava při sjíždění (méně často najíždění) na retardéry. Děje se mi to ale jenom v zimě. Zas nějaký konstrukční šotek.
Jinak na webu Toyoty už ukazují novou Corollu - dle obrázků bude sedan vypadat výrazně jinak než hatch a kombík. https://www.toyota.cz/new-cars/corolla/2019.json
Mě pro změnu v zimě přestalo vrzat všechno v interiéru, ale lupe mi trochu víko kufru při dorazu a ty tlumiče. Kdo ví, co přesně se tam děje, každopádně Corolly zjevně nejsou imunní vůči změnám teplot. Otázkou je, které auto dneska je.Kocúr píše:No tak to je zaujímavé. Práve teraz keď tak mrzne tak mne to nevrže zpredu vôbec.
Nastavenie a fader uplne dopreduCorolla2014 píše:Již delší dobu se zde chci zeptat, zda jste někdo neřešil možnost vypínání zadních repráků. Jde mi o to, že někdy bych rád vypnul repráky na zadních sedadlech s tím, aby hráli pouze vpředu, případně obráceně. Např. u Ford rádia byl čudl, kterým šla ovládat hlasitost předních i zadních.