Hučení "něčeho" ztichne při točení doprava
Hučení "něčeho" ztichne při točení doprava
Chlapi zakoupil jsem RAV4 Hybrid AWD, která byla buchlá na levou stranu. Bylo to buchnuté jako nové vozidlo a najeto 2000km. Vypadá to pěkně opravené auto je fakt jak nové. Z toho důvodu jsem se rozhodl, že se s pocitem nabouraného vozu naše rodina sžije a vzal jsem to.
Ještě před koupí, při zkušební jízdě jsem slyšel hučení jak kdyby od ložiska kola. Navíc to při byť mírném zatáčení doprava(asi přenesení váhy) zcela ztichne. Nicméně ložisko prý nechali na záruku měnit a hučí to dál. Nejvíc je to slyšet asi v rozmezí 90 až 105km pak to skoro slyšet není. Při sebemenším zatáčením doprava ztichne vždy zcela.
Neporadíte co by to mohlo být?
Nebo neporadíte opravdu dobrý servis, kde je na techniky spoleh?
Ještě před koupí, při zkušební jízdě jsem slyšel hučení jak kdyby od ložiska kola. Navíc to při byť mírném zatáčení doprava(asi přenesení váhy) zcela ztichne. Nicméně ložisko prý nechali na záruku měnit a hučí to dál. Nejvíc je to slyšet asi v rozmezí 90 až 105km pak to skoro slyšet není. Při sebemenším zatáčením doprava ztichne vždy zcela.
Re: Hučení "něčeho" ztichne při točení doprava
Jak kde je na ne spoleh, snad autorizaky ne ?Paegas píše:Chlapi zakoupil jsem RAV4 Hybrid AWD, která byla buchlá na levou stranu. Bylo to buchnuté jako nové vozidlo a najeto 2000km. Vypadá to pěkně opravené auto je fakt jak nové. Z toho důvodu jsem se rozhodl, že se s pocitem nabouraného vozu naše rodina sžije a vzal jsem to.
Ložisko hučí pořád,kdyby se nevracelo brzdový prase,tak by táhla do prava pořád. Zkontroluj šusplechy kolem brzdového kotouče a gábl k ABS a senzor jestli někde neštrejchá. Taky to může klidně dělat uvolněný plastový podběh. Pokud se nezahřívá střed kola nebo brzda,tak je to dobrý.
- Standa50
- Manager Týmu
Taky to může dělat špatná geometrie,nehučí ložisko ale pneumatika.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Uvolněný podběh určitě ne. Na geometrii jdu pristi tyden tak uvidime...
Napiš jak to dopadlo ať víme.
Pomohla výměna ložiska-náboje
- Standa50
- Manager Týmu
Takže buďto údajná výměna ložiska na záruku neproběhla,nebo nové ložisko při výměně zkurvili.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Spis v tom bazaru kecali. Urcite by v servise poznali, ze lozisko ci naboj bylo meneno. Kazdopadne po vymene je to parada a luxusni svezeni s RAVkou
Tak hodně šťastných kilometrů.