odstavený HSD
odstavený HSD
Mám takú možno zaujímavú informáciu - môj auris je vo fáze dokončenia opravy - menil sa motor kvôli zadretiu po kompletnej strate oleja - skúsenosť prvá - lacný motor z Poľska je zdá sa OK, skúsenosť druhá - veľká batéria je po 7 mesiacoch odstavenia vo fáze vybitia OK. Až budem mať auto v ruke napíšem viac. Inak najhoršie čo sa autu môže stať je asi taká odstávka pod holým nebom. Čo už teraz nie?
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Re: odstavený HSD
Může vypadat OK, ale životnost se mohla zkrátit. Každopádně by to asi chtělo minimálně tu baterku trochu víc vybít (stání) a pak plně nabít (brzda + plyn zároveň).
je fakt, ze ty bazarnici je tam maji vystavene i treba pres rok a moc neverim,ze je nechaji project,dobit a pod. 

Možno je aj dôležité či sa odstaví v nabitom stave...
Keď som sa v tom aute trošku viac vrtal a šiel k "železu" troška ma sklamala antikor ochrana, je pravda že ten hsd je do auris I "naroubovanej" ale beztak ten auris I mi prijde taký "lacný", dnes by som išiel do priusa - asi.... nehovorím v meste je menšie auto plus ale celkovo je tam rozdiel v triede myslím tým v kvalite. U priusu asi nemohli šetriť až tak veľmi.
Keď som sa v tom aute trošku viac vrtal a šiel k "železu" troška ma sklamala antikor ochrana, je pravda že ten hsd je do auris I "naroubovanej" ale beztak ten auris I mi prijde taký "lacný", dnes by som išiel do priusa - asi.... nehovorím v meste je menšie auto plus ale celkovo je tam rozdiel v triede myslím tým v kvalite. U priusu asi nemohli šetriť až tak veľmi.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000