Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Kolegovi na O3 s týmto motorom na 80tisíc preskočila reťaz. Pri srdci ho pichne ešte teraz keď si na to spomenie. A to je už 5 rokov čo sa to stalo.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Trochu jsem si hral s adaptivnim tempomatem v dobe kdy jsem mel zasnezeny predni radar a chovalo se to jako klasicky tempomat bez jakehokoli upozorneni, ale zas jsem rad ze to zbytecne neotravovalo nejakym pipanim protoze ve vanici to opravdu nemuze clovek odmetat kazdych pet minut nekde na parkovisti...
Ahoj, jaký byl kód motoru, měl jsem BKD a toho se něco takového, při dodržení servisních prohlídek, moc netýkalo, ale výjimky potvrzují pravidla.Kocúr píše:Kolegovi na O3 s týmto motorom na 80tisíc preskočila reťaz. Pri srdci ho pichne ešte teraz keď si na to spomenie. A to je už 5 rokov čo sa to stalo.
RAV4 HSD AWD
To ozaj netuším.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Vzdycky posilam manzelce hlasky ktere mi RAV4 ukazuje aby se toho nebala az pojede sama. Ted je nova do sbirky - vznikla za snehove boure kdy se za jizdy auto obalilo tak ze senzory a predni kamera nefungovaly. Svetla i radar tepomatu fungovaly OK i za horsich podminek. A tuhle zimu jsem obvzlast rad za AWD - je to znat jak to pomaha auto projet i neprohrnute oblasti kde uz zacinaly auta s jednou pohanenou napravou hrabat - navic se u hybrida neda rict ze by zadni naprava byla nejak odlehcena a nemohla se poradne zapojit naopak je to z pohledu zaberu kol vyvazeny vuz.
- Přílohy
-
- Untitled.jpg
- (91.03 KiB) Staženo 574 x
Taky.mi to dělá jen to pořád řve musím parkovací senzory vypnoutmartinw píše:Vzdycky posilam manzelce hlasky ktere mi RAV4 ukazuje aby se toho nebala az pojede sama. Ted je nova do sbirky - vznikla za snehove boure kdy se za jizdy auto obalilo tak ze senzory a predni kamera nefungovaly. Svetla i radar tepomatu fungovaly OK i za horsich podminek. A tuhle zimu jsem obvzlast rad za AWD - je to znat jak to pomaha auto projet i neprohrnute oblasti kde uz zacinaly auta s jednou pohanenou napravou hrabat - navic se u hybrida neda rict ze by zadni naprava byla nejak odlehcena a nemohla se poradne zapojit naopak je to z pohledu zaberu kol vyvazeny vuz.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Mluvíš mi z duše,sám jsem si tuto zimu říkal,že je AWD konečně využito...martinw píše:Vzdycky posilam manzelce hlasky ktere mi RAV4 ukazuje aby se toho nebala az pojede sama. Ted je nova do sbirky - vznikla za snehove boure kdy se za jizdy auto obalilo tak ze senzory a predni kamera nefungovaly. Svetla i radar tepomatu fungovaly OK i za horsich podminek. A tuhle zimu jsem obvzlast rad za AWD - je to znat jak to pomaha auto projet i neprohrnute oblasti kde uz zacinaly auta s jednou pohanenou napravou hrabat - navic se u hybrida neda rict ze by zadni naprava byla nejak odlehcena a nemohla se poradne zapojit naopak je to z pohledu zaberu kol vyvazeny vuz.
RAV4 HSD AWD
Ahoj, všichni,
i když budu riskovat trapas, kdo z Vás ví o funkci "Leaving Home" kterou má RAV tak zvláštně nastavenu a nedá se na ní nic měnit. Já si té funkce všimnul a ověřil pořádně až dnes tedy po více jak roce a půl co auto mám.
Jak jste na to vy?
Díky za vaše názory
i když budu riskovat trapas, kdo z Vás ví o funkci "Leaving Home" kterou má RAV tak zvláštně nastavenu a nedá se na ní nic měnit. Já si té funkce všimnul a ověřil pořádně až dnes tedy po více jak roce a půl co auto mám.
Jak jste na to vy?
Díky za vaše názory
RAV4 HSD AWD
Uprimne receno nevim o ni vubec nicmsp píše:Ahoj, všichni,
Jak jste na to vy?
Díky za vaše názory
"Leaving Home" doplnkové osvetlenie okolia vozidla pri zamykaní alebo odomykaní..
Manual sekcia:
-Jazda
-Ovládanie svetiel a stieračov
-Spínač svetlometov
-Systém vyprevádzajúceho osvetlenia
---Tento systém umožňuje zapnutie svetlometov na 30 sekúnd....
Manual sekcia:
-Jazda
-Spínač svetlometov
Kdepak, o tomto nemluvím...MiBo píše:"Leaving Home" doplnkové osvetlenie okolia vozidla pri zamykaní alebo odomykaní..
Manual sekcia:
-Jazda
-Spínač svetlometov
Manuál strana 525, kapitola osvětlení, poslední řádek
RAV4 HSD AWD
msp:
Kdepak, o tomto nemluvím...
STR.525?
POSLI LINK NA TEN TVOJ MANUAL NECH HO PRESTUDUJEM...
-lebo na str.525 neobsahuje...
Citam elek.manual:
http://www.toyota.cz/tme#/my-toyota/eManual
STR.525?
POSLI LINK NA TEN TVOJ MANUAL NECH HO PRESTUDUJEM...
-lebo na str.525 neobsahuje...
Citam elek.manual:
Naposledy upravil(a) MiBo dne úte 22.01.2019, 09:39, celkem upraveno 1 x.
Aha..MiBo píše:msp:
STR.525?
POSLI LINK NA TEN TVOJ MANUAL NECH HO PRESTUDUJEM ....lebo na str.525 obsah neobsahuje..........
Citam elek.manual.zo stranok:
Zde možno studovat https://uloz.to/!CPnRQa3uO2FW/rav4-hv-o ... z-view-pdf
RAV4 HSD AWD
msp:
DAKUJEM ZA LINK!
Napsal: pon 21.01.2019, 20:59... a nedá se na ní nic měnit... "DA SA MENIT - ODBORNY SERVIS/VYPNUT"
str:519 /525
Přizpůsobitelné funkce:
3.Nastavení, která mohou být změněna u kteréhokoliv autorizované-
ho prodejce nebo v servisu Toyota, nebo u jiného řádně kvalifikovaného
a vybaveného odborníka
DAKUJEM ZA LINK!
Napsal: pon 21.01.2019, 20:59... a nedá se na ní nic měnit... "DA SA MENIT - ODBORNY SERVIS/VYPNUT"
Přizpůsobitelné funkce:
a vybaveného odborníka
Pointa je jinde, proto jsem dal "Leaving Home" do uvozovekMiBo píše:msp:
DAKUJEM ZA LINK!
Přizpůsobitelné funkce:
a vybaveného odborníka
Správně by totiž měl být ten systém ovládán dálkovým ovladačem a měl by pomáhat nasvítit cestu k/od vozidla(za pomoci některých předních a zadních světel), což toto opravdu nesplňuje a smysl mi tak trochu uniká, když se interiér rozsvítí v momentě kdy už stojím u auta a beru za kliku...
RAV4 HSD AWD