Uložení zadních ramen na Previa II
Uložení zadních ramen na Previa II
Máte zde někdo zkušenost z výměnou silenbloků na zadních ramenech? Dle technika na STK jsou utržené. Dík Jirka
Re: Uložení zadních ramen na Previa II
Nikdo nic? mě totaky zajímá.
Teď jsem měl auto na zvedáku a jak jsou vyvěšený kola, vypadá ta guma hodně unaveně, popraskaně. Na jízdě žádný problém nepociťuju.
Teď jsem měl auto na zvedáku a jak jsou vyvěšený kola, vypadá ta guma hodně unaveně, popraskaně. Na jízdě žádný problém nepociťuju.
Kořen slova Toyota je Toy!
Ja je mam udajne tak "na hrane" V servisu rikali, ze to bude dost prace a bude se muset sundat cela naprava...
V pátek jdu na stk tak uvidím. Švagr mekánik na to koukal a prej to nebude nic hrozného to vyměnit. Podle něj jsou ještě dobrý. Uvidím co na stk najdou.....
Skóre z stk: uložení zadní nápravy, přední ramena, vůle v uložení řízení, zadní tlumič výfuku.
Měnit to budu společně se švagrem, tak dám vědět, jak to šlo. Já se těším, švagr ne.
Skóre z stk: uložení zadní nápravy, přední ramena, vůle v uložení řízení, zadní tlumič výfuku.
Měnit to budu společně se švagrem, tak dám vědět, jak to šlo. Já se těším, švagr ne.
Previa 2 , benzín+LPG
Plzeň
Plzeň
Tak vyměněny ramena, čepy, silentbloky řízení a silentbloky zadní nápravy. Asi nejhorší byly ty silentbloky řízení, málo místa. Ty zadní šly kupodivu dobře. Odpojit abs, ručku a brzdové hadičky, povolit šrouby nápravy, matky tlumičů. Podepřít, vyndat šrouby nápravy, šly krásně, tlumiče, hlídat pružiny-nevystřelí a spustit nápravu. Starý silentbloky násilím ven, vyčistit, namazat a ve svěráku nalisovat. A zpátky. Komplet všechno mimo geometrie 10 hodin práce pro 2.
Příští týden bude zadní tlumič výfuku, geo a na stk.
Příští týden bude zadní tlumič výfuku, geo a na stk.
Previa 2 , benzín+LPG
Plzeň
Plzeň
Při jakém nájezdu byl takovy servis potřeba?
Tak úplně třeba to nebylo, kromě koncového dílu výfuku.
Ale na STK měli asi špatný den. Podruhé se jiný technik divil, co jeho kolega blbnul.
Jinak 208tisic. km.
Ale na STK měli asi špatný den. Podruhé se jiný technik divil, co jeho kolega blbnul.
Jinak 208tisic. km.
Previa 2 , benzín+LPG
Plzeň
Plzeň
- zaki
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 285tk a uložení zadní nápravy , zatím v pohodě?
Toyota Prévia 2.4 DOHC VVT-i 115 kw,r.v. 2002,stříbrná metla,LPG AC Stag 300 + Dodělané opěrky hlavy s DVD a 9 palcovou obrazovkou,pro děti.