SCV ventily
Re: SCV ventily
Nechci se dotknout Tvých názorů. Ale není- li spojka vyšlápnuta, otáčí se při startování také a to její všechny části a ještě spousta koleček v převodovce. Jízdu s nebržděním motorem si vůbec nedovedu představit. Nejde o to, že bych opotřeboval víc destičky, ale o to, že na konci kopce už brzdy fungovat nebudou. S diesely jsem skončil právě proto, že potřebují větší péči a mají ve finále mnohem větší provozní náklady, než LPG, nicméně dokud jsem s diesely jezdil, choval jsem se k nim stejně, jako k zážehovým motorům tak, aby sloužily ony mě a ne já jim. Turbo jsem vždy dochlazoval jen když jsem přerušil jízdu po velkém výkonu, což je hodně vzácné. A motor vždy využívám v plném rozsahu výkonu a otáček tak jak je třeba a nepotřebuji jim uměle vytvářet nějakou ozdravnou kůru. Obě předchozí dieselová auta jsem prodával v zhruba 300tis km a motor byl ve výborné kondici.
Kořen slova Toyota je Toy!
To je pekna blbost. Uz proto, ze dnesni keyless auto bez spojky nenastatujes.vittorio píše:A nestartovat se sešláplou spojkou a nebrzdit s naftou motorem.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Ventily a nejen to koupíte za pár korun na alliexpresu tak co řešíte?
Hodne stesti s timhle nakupem!vittorio píše:Ventily a nejen to koupíte za pár korun na alliexpresu tak co řešíte?
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Pokud šlápneš za jízdy na trojku z 1000 otáček prudce na plný plyn a auto přepne do nouzového režimu tak na 90% jsou vstřikovače na výměnu.(Špatně rozprášená nafta nehoří) Každopádně jedině diagnostika.
Nevím proč nenakupovat v číně když 90% výrobků se vyrábí právě tam. Těžko budou čínani razit na díly Denso. Tyhle japonský auta jezdí v číně taky tak proč by neměli prodávat náhradní díly . Jenom na nich nemají přiražených 300% po cestě přes německo.
Nechápu, že si lidi kupují předražená Japonská auta a nekoupí si kvalitní Čínská 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Možná proto že se k nám nedováží. Až se dovezou tak se budeme divit. Čína vlastní půl světa a je na čase se jim přestat smát. Kvalita zpracování je u nich možná lepší než u Toyoty z roku 2007. Auto skoro za mega a materiály srovnatelné s dacií.
Takze nahodil som novy SCV ventil. Auto stale nestartuje. Vymeneny palivovy filter, novy SCV ventil aj baterka, nakolko mi pri tolkych neuspesnych startoch odisla aj baterka a taktiez starter. Mam pocit, akokby spadala niekde nafta. Neviete, cim to moze byt? Môže byt chyba v strekovačoch? Ak nejakym zazrakom auto nastartuje, tak ide ako hodinky, neviem si to vysvetlit. Motor na pol sekundy naskoči a zhasne, potom uz len toci naprazdno. Problem, sa opakuje uz druhu zimu. Neviem si s tym rady.
belco:
Neviem si s tym rady.
CO TAK POZIADAT O POMOC-clena klubu.
MatGO....(1014-MatGO-stř 28.09.2011, 15:47 )
ecutoyota@gmail.com
Urcite pomoze!
Neviem si s tym rady.
CO TAK POZIADAT O POMOC-clena klubu.
MatGO....(1014-MatGO-stř 28.09.2011, 15:47 )
ecutoyota@gmail.com
Urcite pomoze!