Jj, bylo to dobré parkoviště

On ten zadní nárazník na živo zas tak jinej odstín neměl, ale tady to vylezlo neskutečně.
 On ten zadní nárazník na živo zas tak jinej odstín neměl, ale tady to vylezlo neskutečně. 
  Ale chce to tu pročistit.... 8 vraků v 1 ulici? odpudivý...
 Ale chce to tu pročistit.... 8 vraků v 1 ulici? odpudivý...  Vlastně je tu jen jediná restaurace s ultra chcacým pivem KAMERA. Ne neni to pivo dobrý a neni to vůbec tu dobrý.... ale nevim proč??? Zase ale jako výhody tu jsou.... 4 benzínky, LIDL, Albert pěšky, Billa.... atd... aleeee konzumu je tu dost... zábavy 0 .
  Vlastně je tu jen jediná restaurace s ultra chcacým pivem KAMERA. Ne neni to pivo dobrý a neni to vůbec tu dobrý.... ale nevim proč??? Zase ale jako výhody tu jsou.... 4 benzínky, LIDL, Albert pěšky, Billa.... atd... aleeee konzumu je tu dost... zábavy 0 .

Mam prostě divný představy o prostoru a o soukromí.... každej potřebuje mít soukromí... bez soukromí nejsou nápady....
 Mam prostě divný představy o prostoru a o soukromí.... každej potřebuje mít soukromí... bez soukromí nejsou nápady.... To by mě totiž fakt zajímalo.... Jsi ostřílenej Barrandovem jako já....
 To by mě totiž fakt zajímalo.... Jsi ostřílenej Barrandovem jako já....

Takže znovu. Proč jsme šli pryč. To nezáleželo na mě. Já byl v tý době ještě na škole. Vysokej nájem a na Lhotce bylo 2/3 volnýho baráku. Takže to bylo jasný. Mně by klidně stačila fakt nějaká díra garsonka. Se vlečnou se nepočítá, takže to bude bohatě stačit. Prostě mít tu svojí garsonku, před barákem třeba tu camry. Zevlovat po ulicích jako za starejch časů, takovej ten low life. Úplně to vidim
 Takže znovu. Proč jsme šli pryč. To nezáleželo na mě. Já byl v tý době ještě na škole. Vysokej nájem a na Lhotce bylo 2/3 volnýho baráku. Takže to bylo jasný. Mně by klidně stačila fakt nějaká díra garsonka. Se vlečnou se nepočítá, takže to bude bohatě stačit. Prostě mít tu svojí garsonku, před barákem třeba tu camry. Zevlovat po ulicích jako za starejch časů, takovej ten low life. Úplně to vidim  
 pronájem je něco jinýho než vlastnit...
 pronájem je něco jinýho než vlastnit...

a přivážíš sem ty zajímavý veterány na odtah
 a přivážíš sem ty zajímavý veterány na odtah  

rád s tebou čeče pokecám osobně... se spaním, parkingem atd... no problemo  věřim že existuješ
 rád s tebou čeče pokecám osobně... se spaním, parkingem atd... no problemo  věřim že existuješ  Ne se mnou spát nebudeš
 Ne se mnou spát nebudeš 

Je fakt, že pár stodvacítek, jsem tam s kámošem na pospas osudu nechal. Ale to je nějakejch 13 let zpět.
 Je fakt, že pár stodvacítek, jsem tam s kámošem na pospas osudu nechal. Ale to je nějakejch 13 let zpět.