KLadys píše:A já mám černouM.Bambus píše:Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej
a ted se priznej ze tam v lete bylo vedro k padnuti ?
KLadys píše:A já mám černouM.Bambus píše:Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej
Bylo přiznávám Ale zase o tolik to nebylo horší než v autě co jsem měl před tím bílá Mazda CX-5martinw píše:KLadys píše:A já mám černouM.Bambus píše:Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej
a ted se priznej ze tam v lete bylo vedro k padnuti ?
Ahoj, všichni,msp píše:Ahoj, zatím Tě nebudu otravovat, příští týden už jdu na servis, tam uvidíme co mi řeknou respektive, jak jede jejich předváděčkaKLadys píše:msp píše:Někdo HK a okolí, že bychom porovnali zvuky?
Jsem cca 16 km od HK tak jestli chceš někdy o víkendu není problém....
Už se mi podařilo ceník příslušenství najít. Docela drahá sranda. Používáte někdo příčníky bez podélníků?Sobi píše:Jo. Jsou ,já doplacel v dubnu 12t
No koupil jsem komplet, spíše pro případné použití. Podélníky se uchytávají takovou gumou, popravdě si nedovedu moc dobře představit, že bych na to uchytil nosiče kol, které mám z druhého auta (ono i na ravku díky výšce bych to montovat nechtěl) . Spíše jsem to vzal na převoz lyží, ale ta cena za pár trubek je opravdu vražedná (a to i po slevě)pagoc píše:Už se mi podařilo ceník příslušenství najít. Docela drahá sranda. Používáte někdo příčníky bez podélníků?Sobi píše:Jo. Jsou ,já doplacel v dubnu 12t
Díky za odpověď, v plánu to mam pro rakev.pohnan píše:No koupil jsem komplet, spíše pro případné použití. Podélníky se uchytávají takovou gumou, popravdě si nedovedu moc dobře představit, že bych na to uchytil nosiče kol, které mám z druhého auta (ono i na ravku díky výšce bych to montovat nechtěl) . Spíše jsem to vzal na převoz lyží, ale ta cena za pár trubek je opravdu vražedná (a to i po slevě)pagoc píše:Už se mi podařilo ceník příslušenství najít. Docela drahá sranda. Používáte někdo příčníky bez podélníků?Sobi píše:Jo. Jsou ,já doplacel v dubnu 12t
r.