Auris TS hybrid jazdenka

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
RelPel
Člen Týmu

Auris TS hybrid jazdenka

Příspěvek od RelPel »

Zdravím priatelia,

Som tu úplne nový a teda som tu pre to, že zvažujem kúpu Aurisu TS. Pri novom Aurise mi je všetko jasné, no premýšľam nad jazdenkou. Mám možnosť vydražiť Auris hybrid na zahraničných dražbách (Holandsko, Belgicko...) a preto ma zaujíma, či niekto máte s hybridnou jazdenkou skúsenosti. Ja som teda prečítal snáď celý google a nenašiel som žiadne vážnejšie výhrady no neprajníci japonských automobiliek ma silno presviedčajú, že je to veľmi zlá voľba (veľa elektroniky v hybride, ktorá sa bude kaziť; veľmi drahé náhradné diely...). Som teda celkom v rozpakoch a neviem sa rozhodnúť.

Parametre ktoré vyhľadávam:
Rok výroby: 2015 a novšie,
Najazdené kilometre: 150000 a menej,
Na výbave mi až tak veľmi nezáleží ale teda viem, že tieto Aurisy majú fajn výbavu už v základe,
Cena sa hýbe na základe dražby.

Z čoho mám reálnu obavu je to, aby auto nebolo po nejakom taxikárovi, ktorý sa k nemu správal zle.
Ak tu už podobná téma existuje, prosím presmerujte ma (ja som takú nenašiel).
Ďakujem vám vopred za rady a skúsenosti. :)
tomas1870
Člen Týmu

Re: Auris TS hybrid jazdenka

Příspěvek od tomas1870 »

Zaujímavá téma. Niečo podobné rozmýšľam pre manželku. Auris krátky, hybrid, od 2015. Oplatí sa to naozaj na tých burzách? Čo pozerám na mobile, v Nemecku je výber dobrý - ja hľadám niečo do 90000km. Ale keď si spočítam náklady na dovoz, prihlásenie tak sa veľa neušetrí a sem tam sa nájde aj priamo na Slovensku a nie dovezené za iba o trocha viac. Výber je však ovľa menší (farby, výbava) a tak treba brať čo je.. Zatiaľ čakám na niečo zaujímavé.
Toyota Verso 1.8 CVT LPG Obrázek
Toyota Auris 1.6 CVT
MartinHSD
Věčnej rejpal

Příspěvek od MartinHSD »

co se techniky týče, tak lze vycházet ze zkušeností s Priusem, kterých se bazarových prodává již docela dost a zatím jsem na nic zásadního co by se kazilo v diskuzích nenarazil. Já mám to auto cca 2 roky přes 30 tis a spokojenost. Drobnosti jako občasné lehké vrznutí plastů apod. se již dostavilo, ale je to v naprostém normálu. Co jsem se dočetl tak je dobré když prý to auto moc dlouho nestojí, tedy nekupovat něco co někde stálo několik měsíců. Jinak já počítám, že na jaře budu prodávat/měnit svůj TS HSD 2017 za novou hybridní Corollu kombi 2019.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Vort
Člen Týmu

Příspěvek od Vort »

Hybridní systém, jak jej má Toy po mechanické stránce je spolehlivější ,než manuál. Polovodiče pro automotive se stejně jako např. airbagy projektují na 15 let běžného používání, tzn. existuje termální profil a velkou část života systém není napájený. Na komplexnost se můžeš vykašlat, všechno od euro4 výš má takovou porci elektroniky, že oranžový kabely a pár tranzistorů navíc to už nezmění.
RelPel
Člen Týmu

Příspěvek od RelPel »

Ďakujem za rady priatelia. Nakoniec som sa predsa rozhodol pre nový auris 1.6 pretože predpokladmám malý nájazd.
octavius
Řidič

Příspěvek od octavius »

Tak veľa šťastných km a nech ta jazda v aurise baví!
Toyota Auris White Shark 1.6 Active Trend+ (2014)
Odpovědět

Zpět na „Auris“