Pred par dnami som prezul za 600 SK bez papiera. Som z Bratislavy a pod 500 SK som prezuvacku nenasiel. Klasika bola okolo 800-900.
Inak mam GoodYear UG 7+ tak som zvedavy. Teraz, ked je este sucho, sa mi zda chod Yarisa tichsi.
---
Zaroven pridam skusenosti z pneueshop.sk, kde som pneu kupil.
Povodne som si objednal Dunlopy winter response. Po zadani objednavky mi neprislo
ziadne potvrdenie.
O
3 dni som tam volal, ci registruju moju objednavku. Odpoved bola, ze registruju a
o 2 dni budu pneu. O dva dni ani bu ani mu.
Volal som naspat, ze ci im nieco chyba, ked mi neprisli ani pneu, ani nejaka zmienka o tom, preco neprisli a kedy pridu. Ze sa ospravedlnuju, ale pneu neboli na sklade, ze
o 3 dni budu na stopro.
O tri dni -> mozete si tipnut - ani bu ani mu. Volam nasrany ako doga, kde je problem. Zevraj Dunlopy teraz nemaju vobec, ze ci nechcem GoodYeary. Dal som im podmienku, ze ak nebudu pneu na druhy den u mna, rusim objednavku. Zaroven som dodal, ze ci sa s nimi mozem dohodnut na
konkretnom case donasky, lebo som v praci a mozem len v isty cas. Ze jasne, pneu budu na druhy den a s kurierom sa dohodnem na konkretnom case.
Na druhy den mi vola kurier o 7:10 rano, ci som ready. Vravel som mu, ze sa chcem dohodnut na 16:00. Odpoved? On nemoze, lebo on ma trasu a on moze len o 10:00........

Preco mi potom vravia, ze SA DA dohodnut na konkr. case ???
Dobre ceny, sluzby mizerne. Niekto ma mozno dobre skusenosti, co som cital, ja mam aj takuto.