Co udelat nahrávku? Popr stahni okna a pootevri kapotu at je to lépe slyšet...msp píše:Jo ten zvuk alá metro=rozjezd a brzdění=rekuperace znám a ten není předmětem šetření
Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Píše že sa ten zvuk objavuje medzi 45-70km/h. Takto jazdiť s pootvorenou kapotou nieje bohviečo.martinw píše:Co udelat nahrávku? Popr stahni okna a pootevri kapotu at je to lépe slyšet...msp píše:Jo ten zvuk alá metro=rozjezd a brzdění=rekuperace znám a ten není předmětem šetření
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Vím že ti to moc nepomůže,ale můj Avensis dělá něco podobného, hlavně za studena. Když třeba popojizdim na parkovišti, nebo když lechtam plyn. Manželka mi povídá,hele to má zvuk jak dědova škodovka to mě nasrala! Třeba se Toyota nechala inspirovat na škodě 120
avensis T27 1.8 valvematic
Ahoj, všem,
nahrávka se nedaří a projev je největší při pořádném prohřátí vozidla. O víkendu jsem něco málo najezdil a nelíbí se mi to čím dál tím více...
nahrávka se nedaří a projev je největší při pořádném prohřátí vozidla. O víkendu jsem něco málo najezdil a nelíbí se mi to čím dál tím více...
RAV4 HSD AWD
Dneska jsem se na soustredil a fakt nic neni slyset. Nepatrny knourani tam asi je, ale to je podle me od elektromotoru
RAV4 HSD FWD
Jestli se pohybujes nekdy v praze, tak neni problem, ale do hk se nechystam
RAV4 HSD FWD
v Praze jsem často, ale služebním strojem, RAV4 se pohybuje po Východních Čechách
RAV4 HSD AWD
Tak to nevadi. Ja tu tvoji slyset nepotrebuju, abych nezjistil, ze mam taky neco spatne a ty vis, co to dela, tak kdyz se svezes v nasi, budes vedet, jestli je to stejny .
RAV4 HSD FWD
No ano to máš pravdukadel píše:Tak to nevadi. Ja tu tvoji slyset nepotrebuju, abych nezjistil, ze mam taky neco spatne a ty vis, co to dela, tak kdyz se svezes v nasi, budes vedet, jestli je to stejny .
avensis T27 1.8 valvematic
msp píše:Někdo HK a okolí, že bychom porovnali zvuky?
Jsem cca 16 km od HK tak jestli chceš někdy o víkendu není problém....
Dělaj se vůbec plechový disky velikosti 18" na RAV4 Hybrid ? Koukám že k 18" gumám musim koupit lity kola nebo to neustale prezouvat ale to se mi nechce.
Největší plecháče na RAVku, co jsem našel, byly 17". Já to nakonec vyřešil tak, že jsem koupil litá kola na starší model, konkrétně tato:
Mají o dost větší boční plochu než originály na aktuální model, takže je o něco nižší šance, že se dovnitř bude chytat sníh. Dokonce jsem porovnával hmotnost a ty starší byly asi o kilo na kolo lehčí. V ČR se jich na inzertních serverech povaluje dost v cenách od 8 do 12 tisíc Kč za sadu. Odjel jsem na nich minulou zimu a jsem maximálně spokojenej.
Mají o dost větší boční plochu než originály na aktuální model, takže je o něco nižší šance, že se dovnitř bude chytat sníh. Dokonce jsem porovnával hmotnost a ty starší byly asi o kilo na kolo lehčí. V ČR se jich na inzertních serverech povaluje dost v cenách od 8 do 12 tisíc Kč za sadu. Odjel jsem na nich minulou zimu a jsem maximálně spokojenej.