tachec píše:Gratulace...
Ono je to taky o tom, že ne každý se spokojí se základní výbavou a bohužel málokterý Prius pocházející z ČR má vyšší výbavu (LED světla, navigaci, couvací kameru, monochromatické zpětné zrcátko, senzor deště, parkovací asistent, adaptivní tempomat, vyhřívané přední sedačky a podobně).
Díky, já vždy upřednostňoval stav auta (opotřebení interiéru a motoru,podvozku i karoserie) před výbavou i když samozřejmě se technickým vymoženostem nebráním a vítám je (to bych potom nemohl mít ani Priuse jako takového

)
1.Led světla origo nemám,ale řešil jsem výměnou halogenek za ledžárovky a super.byl jsem s tím i na regloskopu a splňuje,neoslňuje, sklon i mapa ok hlavně já lépe vidím.
2.navigaci nepotřebuju,když už jedu někam kde to neznám používám navigaci s aktuálním stavem dopravy
3. couvací kameru ano,ta mě chyběla-už mám bezpečnostní kameru v zrcátku s možností nahrávat situaci před i za autem po dobu jízdy a při zařazení zpátečky se přepne na couvací kameru
4.monochromatické zrcátko vevnitř nepovažuju za nezbytné,spíš by se hodily ty venkovní se stmívací funkcí...
5.senzor deště mám výborná věcička a tady oproti jiným značkám opravdu funkční...
6.Parkovací asistent-pro někoho nezbytnost,pro mě zbytečnost kterou bych nikdy nepoužil.Zkoušel jsem a málem jsem vyrostl z doby kdy já bych zaparkoval 5aut a on mě pořád říkal dopředu-dozadu a nakonec jsem zjistil,že když svítí sluníčko tak má problém rozpoznat bílá auta a vesele mě chtěl zaparkovat do něj

zkoušeno na několika Aurisech,4kovém Priusu a Ravce.
7.Adaptivní tempomat,ten ano ten mě chybí,rychle si na něj člověk zvykne,vzlášť když s ním občas jede...
8.Vyhřívané sedačky,že je nemám beru jako největší mínus,fakt příjemná věcička.Zatím budu řešit vyhřívaným potahem co mi zbyl z předchozího auta,později možná nechám dodělat přímo do sedačky..
Celkově schrnuto,ano jsou věci u kterých zamáčknu slzičku,že je nemám (další příjemná věc jsou automatická světla i s přepínáním dálky-potkávačky) toyota je podle mého názoru má dobře doladěné,jezdím s nimi v nové Corolle i Yarisovi a fungují na výbornou,hlavní je,že se v toyotě dá jednoduše uživatelsky nastavit i citlivost senzoru stmívání,takže se nezapínají na vteřinu při podjezdu mostu atd.Což mě třeba u Citroenu dovádělo k šílenství,takže jsem tu funkci radši vypnul..
Ale jinak jsem rád,že mám Priuse takhle zachovalého s malým nájezdem a jestli se opravdu rozhodnu si ho nechat dlouho (obvykle mě auta vydrželi rok max 2) dá se spoustu věcí dodělat když bych bez nich nemohl existovat

Toyota Auris HSD II r.v.13 naj. 61 tis.km,sv.modrá met. po první majitelce z D
ex Prius III. r.v.09 90tis.km stříbrná met.bílá alcantra po prvním majiteli z ČR
ex Carina E 2.0 sedan r.v.92 550tis.km zlatá met.po prvním majiteli diplomatovi ČR z Rakouska