rádio
-
- Věčnej rejpal
Re: rádio
Určitě bych se soustředil na tu kameru, můj Auris 2016 chytá rádio všude naprosto luxusně, mnohem líp jak předchozí Focus 2003.
Už ti to tu bolo povedané, ale ešte raz. Skús odpojiť zdroj pre kameru a vyskúšaj rádio. Je to častý problém a nie len u toyoty ale u všetkých značiek. Môže za to lacný zdroj ktorý ruší príjem rádia.
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic 2017 Active Trend+
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
To se musíš zeptat toho, kdo ti tu kameru zapojil....ten asi bude nejlíp vědět, kam to napájení schoval.
Ale bude to nejspíš někde pod palubní deskou ... možná za rádiem
Ale bude to nejspíš někde pod palubní deskou ... možná za rádiem

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Mám aurise 2015-, mám kameru Truecam 5S a vše bez problémů, nemám sice zapojeno do zapalovače, ale schovánu pod palubkou.
C-HR, 2018, hybrid selection
Auris II, 2015, executive, CVT, 1,2 turbo. Už Ex
Po dvanáctiletém soužití s citroény jsem přešel k Toyotě, doufám že budu tak spokojen jak s Citrouši.
Auris II, 2015, executive, CVT, 1,2 turbo. Už Ex
Po dvanáctiletém soužití s citroény jsem přešel k Toyotě, doufám že budu tak spokojen jak s Citrouši.
Auris má anténu na střeše schovanou v ploutvi, jen my Corollky to máme krásně vychytané.Corolla2014 píše:Reklamovat, reklamovat, reklamovat. Protože v Toy servisech jsou aroganti. Toť má zkušenost. Bohužel.
A co takhle zkusit postavit vedle sebe dva nebo více Aurisů a Coroll (předpokládám, že mají shodná rádia, ale nevím, zda Auris má také anténu ve skle), naladit stanice a porovnat? To snad není problém.

//Corolla 1.6 Valvematic M/T - 2013//
Corolla 1.6 VVT-i Hatchback M/T - 2002
Corolla 1.4 Sedan M/T - 1996
Corolla 1.6 VVT-i Hatchback M/T - 2002
Corolla 1.4 Sedan M/T - 1996