Koupě Priuse
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě Priuse
Díky moc, s pánem z můjdovoz už jsem si psal, v sobotu jsme nezávazně před tím mluvili, já to asi vidím na něj, pokud je schopný sehnat za menší cenu stejnou ne-li lepší kvalitu. Tohle auto už mi přijde drahé za II generaci i když paní dává slevu -ty kilometry - opravdu jen necelých 50 tisíc? každopádně v pátek sednu na vlak a pojedu do Ostravy nebo se tam s otcem vypravíme autem (to Verso máme benzín+LPG), ať již na tento inzerát či za pánem z můjdovoz povykládat a probrat to osobně, aspoň si vyzkouším tu II, III jsem už u PetrS osahal.
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
To s 50 tis teda mělo dělaný olej za 10 let 2krát, to bych radši neinzeroval
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se dozvěděl, že se to auto prodává v Ostravě už půl roku, není divu....
Nevím, paní tvrdila že Prius byl servisovan pravidelně(i bez záznamu do servisky, prý neměla AD poblíž, to auto asi by nepřežilo kdyby olej byl vyměněn jen jednou za 5 let maximálně by se to dalo zjistit ještě před tím než někdo si to koupíDavidDDD píše:To s 50 tis teda mělo dělaný olej za 10 let 2krát, to bych radši neinzeroval
A auto se prodává na sauto už třetí měsíc, prý cena začala někde kolem 215tis
Tomi71- za II.generaci byť je to jen s 50tis.km/??/ a rok 2007 je i za 189 tis.Kč předražené.Já osobně bych vůbec do té Ostravy nejezdil. Jestli to auto nepotřebuješ ihned tak bych počkal,až bude někde blíž bydliště nebo to bude zajimavé.Než jsem já kupoval to svoje /III.generaci/,tak jsem se koukal téměř 2,5 roku po nich,až v lednu 2015 jsem sehnal přes Toyotu Olomouc to co dnes mám.Věděl jsem o něm dosti,neboť jsem ho viděl u pána ,který ho přivezl z Belgie a než jsem se "rozhoupal" tak ho od něj koupila právě Toyota v Olomouci.Také na něj nasadili takovou cenu,že ho tam nikdo nekoupil/leželo tam 2,5 měsíce/ a pak jsem na ně vyrukoval pro mě se zajimavou cenou a oni druhý den ji akceptovali.Pokud bys chtěl opravdu zajimavého a s jistotou kilometrů,tak jedině z Belgie neboť tam mají všechny auta Pas-Car než opustí stát.
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, já tam taky nejedu, jel bych se jen podívat abych viděl P II naživo. Jet jsem chtěl za pánem z Ostravy mujdovoz.cz, ten ale nestíhá, takže nic, chtěl jsem spojit ty dvě místa. Prý mi dá nějakou nabídku po mailu a uvidím jestli to bude akceptovatelné.
sanducz píše:DavidDDD píše:To s 50 tis teda mělo dělaný olej za 10 let 2krát, to bych radši neinzeroval
A auto se prodává na sauto už třetí měsíc, prý cena začala někde kolem 215tis
Jo tak já koukal na ty fotky v inzerci, asi jsem to špatně četl.
Prius - ta obrazovka je droga
Asi zkusím https://www.tipcars.com/toyota-prius/ha ... 75905.html , nevypadá špatně a výbava je celkem dobrá...sice je dovoz, ale nemusí být špatná volba..
sanducz-ten tvůj odkaz na auto bych bral s velkou rezervou. Ukázka na razítka v servisní knížce je velké varování hlavně z důvodu jetého oleje.Viděl jsem hodně aut z Itálie,ale toto je asi "exot".Být tam jen dva servisy v prvních dvou rocích od prodeje a ještě neznámými možná nějakými "garážovými servisy" je velké varování. Mě to dělá dojem,že tato servisní knížka je dodatečně "vytvořena" jen kvůli prodeji a ceně a opatrně i těmi kilometry. Viděl jsem přivezené auto z Německa se 140 tis.km a ve skutečnosti mělo najeto 230 tis.km a bylo původně z Itálie.
sanducz- jsem zřejmě na "stopě",že servisní knížka je kamufláž.Na google si vytoč ty dva záznamy firem a zjistíž,že ta Officina Targa Parma je "garážový servis Fiatu" a Linea Parma má něco kolem Ferarri/??/. Na to bych vůbec nejezdil pokud bych to neměl "za humny".
Falsovat servisku a orazitkovat jen 2 servisy, to dava smysl
Naposledy upravil(a) kadel dne pát 14.09.2018, 09:32, celkem upraveno 1 x.
RAV4 HSD FWD
Jde mi o to že mám někde tím směrem cestu a využil bych možnost prohlidky, nebude to stát nic asi, ale díky za tip
Vážení priusáci a návštěvníci tohoto servru/možná budoucí majitelé/ nekontaktoval jste někdo toho soukromého inzeranta z Liberce na III.generaci za 165 tis.Kč?Ten člověk před časem chtěl za to nějakých 250 tis.Kč a najednou cca před 3 týdny to zlevnil na nynější částku.Byl jsem z toho "pif-paf" nevěříc co v tom je /má na Bazoši též inzerát a 800 nahlédnutí/.Hledal jsem příčinu a zřejmě našel. On píše,že je druhý majitel /to bych považoval za normál/,ale píše o tom,že auto je v kůži/není pravda/,ale nejdůležitější je ,že auto je z CZ !!! a to NENÍ PRAVDA. Dle VIN kódu NENÍ v databázi TOYOTY. Tím pádem je to dovoz ,mohl to mít krátkou dobu ,kdy zjistil možná něco?!? a těď by se toho rád zbavil a snaží se potencionálním zájemcům "mazat med před pusou".Na toho POZOR!
Tomi71- podívej se na stránky Tipcars kde je Prius II z dovozu A má mít cca 131 tis.km z r.v.2007 a je za nějakých 149800,- ,což je zajímavé .Co já vím tak z Rakouska byly vždy celkem pěkné a tento kus má dokonce dle fota i vyhřívané sedačky. To špice.
K tomu PIII za 165 tis.Kč ještě toto. Nevím již na kterém servru jsem to četl/nabízí na mnoha svůj auťák/ píše že toto auto má tempomat??,který z dostuných foto není vidět a píše,že zadní sedadla jsou vyjímatelná/nevím k čemu/.Někdy mě připadá,že tam inzerují auto lidi,kteří o něm nemají ani "páru"a ani v něm zřejmě vůbec neseděli.