Kocúr píše:Chlapi. V Auris fóre píšu, že sa im dá nastaviť viac okien s ukazovaním spotreby - okamžitá, od naštartovania aj od natankovania, vraj to je vec nakonfigurovania. Ja nič takého v svojich corollách v nastaveniach neviem nájsť. Vy ste na tom ako?
Chlapci, teď pomůžu já Vám

Je to vlastně dotaz, na který jsem se tady nedávno ptal a nedostal jsem odpověď, tak jsem zkoušel...
Jde to nastavit, ale je to schované, že pokuď to drze nezkusíš, tak se Ti to nezobrazí.
Najedeš v menu v kapličce úplně doprava a tam je
nastavení, v tom nastavení jsou položky "
Informace i jízdě 1 a
Informace o jízdě 2", když do nich vejdeš jsou je tam možnost volit ze 2 položek pro první půlku obrazovky a druhou půlku. V první půlce máš např. okamžitou spotřebu vejdeš do položky a tam si můžeš vybrat z číselného nastavení a grafického nastavení (proužek), ale to není vše, zkus jet ještě níže a přeskočí ti to na další obrazovku, kde můžeš volit z dalších variant (doba cesty, průměrná spotřeba za jízdu, průměrná spotřeba za nádrž, čas jízdy, a další, ale moc jich není).
Vzhledem k tomu, že tam moc možností není, tak to mám tématicky nastaveno takto:
Informace o jízdě 1:
Okamžitá spotřeba (graficky)
Průměrná spotřeba za jízdu
Informace o jízdě 2:
Průměrná spotřeba od tankování
Dojezd
Nakonfiguroval jsem si to aspoň tak nějak tématicky, ale nic lepšího jsem z toho nevyčaroval...
Spíš by mně zajímalo k čemu je ta poslední (prázdná) obrazovka?
Kdo má navigaci, ukazují se příkazy navigace i v přístrojovce a kde?