JJ, díky ta 1.8. je mimo můj rozpočet a do bílé bych určitě nešel, senzory vypadají kór na té bílé hrozně. Zůstanu u té II, zdá se mi taky, že III je nižší, má níž spoiler, což by mi asi vadilo tady v místě. Ta z Prahy je k zamyšlení. Bavíme se o ní doma. Psal jsem i do Toyoty Olomouc a Zlín, jestli se u nich může něco objevit, ale zatím žádná reakce. Z Prahy reagovali hned, ale tak tam je to jasné - chtějí prodat. Úplně jsem nerozuměl tomu jak psali, že to jezdilo k nim do servisu, když je to dovezené z DE a je to u nich měsíc, jestli mysleli u nich jako u Toyoty v DE
Asi se ještě zeptám, proč byl měněný ten blatník a spoiler. Nejlépe sednout v Hranicích na vlak a udělat si vélet do Prahy
. Barvu bych preferoval tmavě šedou, ta se mi nejvíc líbí, pak modrá a pak stříbrná, ale vybírám starší ojetinu, takže to moc nemůžu hrotit a brát za bernou minci, ale černé a bílé bych se rád vyhnul. Když bychom se bavili o výbavě co byste tam oželeli a co byste naopak vyžadovali? á bych určitě bral s tempomatem, pro ten můj denní nájezd do práce ne, ale občas zamířím do Hranic nebo Přerova, všude už radary, takže v těch obcích na tu 50 je to fajn, v taťkově Corolle Verso to používám, on tedy skoro vůbec, ani to myslím neumí
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG