Avensis 2018

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
tabika
Manager Týmu

Re: Avensis 2018

Příspěvek od tabika »

Mě to zrovna taky nepříjde tak hrozny,pekáč to je to jo,ale ta hlučnost... co je ve střední tichoučké??
avensis T27 1.8 valvematic
tisnov
Manager Týmu

Příspěvek od tisnov »

Tabika ty starej draku, tvoje auto je tichoučké protože nepřidáváš plyn. :bigups: Ty plachtíš a kolem sviští Fabie TSI. :roll:
tabika
Manager Týmu

Příspěvek od tabika »

tisnov píše:Tabika ty starej draku, tvoje auto je tichoučké protože nepřidáváš plyn. :bigups: Ty plachtíš a kolem sviští Fabie TSI. :roll:
:) Né to netvrdím. Jasně když to točíš tak to řve,ale při ustálené rychlosti mě to nepříjde hrozný. Za studena je ten motor hlučnější,ale po zahřátí je to normální. Spíš mě příjde že si člověk zvykne na vše a pak slýší a hledá,ale oni tady píšou o podvozku a ten mě tak hroznéj nepříjde. Proto se ptám jaké auto je tichoučké???? Jel sem nové Mondeo a Mazdu 6 a to mě nepřišlo jako něco extra.
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Ale co říkáte na tu novou Corollu? Mohla by nahradit Avensis?..
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Ak bude mat velky priestor na zadnych sedadlach ako pisu, ten 2.0l hybrid a bude to spravene poriadne, cize neodflaknute, dostatocne odhlucnenie a tak, myslim ze to bude velmi zaujimave vozidlo. Teraz keby som si mal vybrat, tak jedine vozidlo, ktore ma laka, je mazda6 combi. Corolla kombik s tym hybridom zabezpeci, ze aj o trocha mensie (a pravdepodobne lacnejsie) auto sa bude dat kupit.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
elMuerte
Manager Týmu

Příspěvek od elMuerte »

Možná až po faceliftu až se vrátí zase k normálním vzhledům aut a né transformers.
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Trochu se bojím, že "normální" vzhled u aut obecně už nebude nikdy a půjde o to, jak a na co si zvyknout :? . Dofat, že to nebude horší :roll: . A třeba časem třeba i..... :inlove:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

tabika píše:
tisnov píše:Tabika ty starej draku, tvoje auto je tichoučké protože nepřidáváš plyn. :bigups: Ty plachtíš a kolem sviští Fabie TSI. :roll:
:) Né to netvrdím. Jasně když to točíš tak to řve,ale při ustálené rychlosti mě to nepříjde hrozný. Za studena je ten motor hlučnější,ale po zahřátí je to normální. Spíš mě příjde že si člověk zvykne na vše a pak slýší a hledá,ale oni tady píšou o podvozku a ten mě tak hroznéj nepříjde. Proto se ptám jaké auto je tichoučké???? Jel sem nové Mondeo a Mazdu 6 a to mě nepřišlo jako něco extra.
Presne tak. Kdyz jsme Ave vezli ze salonu, tak jsem myslel, ze mi to v kolone chciplo, jak to nebylo slyset. Stejne tak ravka, driv jsem neslysel, kdy to jede na elektriku a kdy na spalovak. Pak jsme si na to zvykl a slysim i to, co jsem driv neslysel. Jinak T27 mi taky neprijde hlucna...benzin teda
RAV4 HSD FWD
elMuerte
Manager Týmu

Příspěvek od elMuerte »

DavidDDD píše:Trochu se bojím, že "normální" vzhled u aut obecně už nebude nikdy
Né, tak to nebude, všechno to jsou vlny, pár let je móda ostrý hranatý tvary, světla, karoserie a tak... po několika letech se to zase přehoupne, že do módy příjdou oblé, kulaté, zaoblené plynulé hrany... tak pořád dokola...
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

elMuerte píše:
DavidDDD píše:Trochu se bojím, že "normální" vzhled u aut obecně už nebude nikdy
Né, tak to nebude, všechno to jsou vlny, pár let je móda ostrý hranatý tvary, světla, karoserie a tak... po několika letech se to zase přehoupne, že do módy příjdou oblé, kulaté, zaoblené plynulé hrany... tak pořád dokola...
Jako kalhoty, zvony, rovný, zůžený a pořád dokola... :D
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Je to subjektivne, tiez sa mi zdalo TDI relativne tiche :mrgreen:
Netvrdim, ze Avensis je najhlucnejsi samochod, ale teda dnes ma stredna iny level, a to hlavne pri 150+.
A teda GOLF je tichsi a dost, kedze dB je logaritmicka jednotka, ze ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
pivko
Člen Týmu

Příspěvek od pivko »

To tedy nevím o jakém Avensisu mluvíte a s čím to srovnáváte. Můj 2.0 MDS z roku 2016 je oázou ticha a klidu a to si troufám tvrdit, že oproti naprosté většině automobilové produkce a to zejména té v této třídě převažující naftové. A to i při 150 plus, když po zrychlování spadnou otáčky, motor je slyšet velmi málo a hluk od kol je také v normě - i když tam uznávám, že už jsem jel i v autech, kde byl slyšet méně, např. v našem druhém autě, kde je zase ale slyšet svist od zrcátek.
tabika
Manager Týmu

Příspěvek od tabika »

Tabulku hlučnosti někdo nemá?? :)
piktor
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piktor »

Mně se po přesednutí z T25 (2.0 VVT-i) subjektivně zdála T27 (1.8 Valvematic) taky od podvozku hlučnější. Toto srovnání ale nejde vůbec dělat bez toho, aniž by se použily stejné pneumatiky. Pro mě je hlučnost při výběru nových pneumatiky jedno z hlavních kritérií.
TOYOTA Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S (2012)
TOYOTA Auris Touring Sports Hybrid (2014)
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ale joooo ...

Od najtichsieho po najlhlucnejsie:

1. Ty
... tvoja kara ...
10. Vlastna zena

Tak ono zalezi s cim testujes a ake mas ucho :unsure:
Niektori nechapu, naco su repraky za 200+ Euro ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Odpovědět

Zpět na „Avensis“