Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
lidoma
Člen Týmu

Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti

Příspěvek od lidoma »

lidoma píše:Ahoj,
mám prosbu na někoho, kdo má namontovány zástěrky. Chci se zeptat, zda jsou všude přišroubovány šrouby, nebo někde těmi zacvakávacími hříbky. Popřípadě u předního podběhu, zda je odstraněný původní hříbek a je to chycený pod jedním hříbkem i s podběhem, nebo nějak přes ten původní hříbek. Samozřejmě kdyby se někomu chtělo to vyfotit, bylo by to za 1000 slov. Nějak mi nesedí počet otvorů s počtem šroubů a nerad bych to zdrbal. Moc díky.
Chlapci, fakt se nikdo nenašel, kdo je má. Je fakt, že jak na potvoru, když teď potkám corollu, tak ty zástěrky zrovna nemá a není na co kouknout.
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
Intri
Manager Týmu

Příspěvek od Intri »

lidoma píše:
mám prosbu na někoho, kdo má namontovány zástěrky. Chci se zeptat, zda jsou všude přišroubovány šrouby, nebo někde těmi zacvakávacími hříbky. Popřípadě u předního podběhu, zda je odstraněný původní hříbek a je to chycený pod jedním hříbkem i s podběhem, nebo nějak přes ten původní hříbek. Samozřejmě kdyby se někomu chtělo to vyfotit, bylo by to za 1000 slov. Nějak mi nesedí počet otvorů s počtem šroubů a nerad bych to zdrbal. Moc díky.
Chlapci, fakt se nikdo nenašel, kdo je má. Je fakt, že jak na potvoru, když teď potkám corollu, tak ty zástěrky zrovna nemá a není na co kouknout.
(Ať nemáš dojem, že tě ignorujem... :)) Já zástěrky nemám.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
lidoma
Člen Týmu

Příspěvek od lidoma »

Intri píše:
lidoma píše:
(Ať nemáš dojem, že tě ignorujem... :)) Já zástěrky nemám.

Díky Intri ! :bigups:
TGcorola
Člen Týmu

Příspěvek od TGcorola »

lidoma píše:
já je mám a dokonce jsem si je montoval sám.
martini49
Navigátor

Příspěvek od martini49 »

A nemůžeš mu trochu pomocí s nějakou radou :?: :D
TGcorola
Člen Týmu

Příspěvek od TGcorola »

martini49 píše:A nemůžeš mu trochu pomocí s nějakou radou :?: :D
Ano, vše je motntováno do plastu nárazníku. Pokud bude chtít foto tak až zítra. Zadní by se lépe montovali kdyby bylo sundané kolo, ale i tak to jde akorát o trochu hůř.
martini49
Navigátor

Příspěvek od martini49 »

Tak to má byt. :bigups: Díky. :)
lidoma
Člen Týmu

Příspěvek od lidoma »

TGcorola píše:
Ano, vše je motntováno do plastu nárazníku. Pokud bude chtít foto tak až zítra. Zadní by se lépe montovali kdyby bylo sundané kolo, ale i tak to jde akorát o trochu hůř.

Byl bych za fotku rád. Dneska jsem nakoupil nějaký hříbky. Přijel jsem domů a z předního podběhu sundal jeden hříbek. A hergot, on tam čtveratý otvor. Navíc je ten hříbek tak mělký, že by podběh a k tomu zástěrku nepobral. Čínani dodali i šrouby, ale ty se mi tam dávat nechtějí (Už kvůli korozi) a ani do těchto dvou hříbků v předním podběhu ani dát nejdou. Jinak zástěrky z Ali sedí úplně přesně, až jsem z toho byl překvapený. A ani nevypadají jak z Ali. U zadních by to mělo být v pododě, tam by mi ty koupený hříbky pasovat měli, krom jednoho, který je zespod jakoby od země a vypadá jako ty s tím čtvercovým otvorem. A jelikož je Corolla zánovní, tak mám strach do toho vrnout abychněco nezk...azil. Dneska jsem okukoval Hi-lux a Rav a ty to mají všude přišroubovaný.
Přílohy
IMG_20180905_175553_HDR.jpg
(49.21 KiB) Staženo 894 x
IMG_20180905_175515_HDR.jpg
(51.67 KiB) Staženo 894 x
machacek
Navigátor

Příspěvek od machacek »

Mám origo z toyoty a jak přední tak zadní jsou chycený dvěma šrouby bohužel fotky neumým zmenšit tak pokud bys je chtěl mohu ti je poslat na email.Pepa
corolla 2016 trend+manuál
lidoma
Člen Týmu

Příspěvek od lidoma »

machacek píše:Mám origo z toyoty a jak přední tak zadní jsou chycený dvěma šrouby bohužel fotky neumým zmenšit tak pokud bys je chtěl mohu ti je poslat na email.Pepa

Byl bych Ti vděčný, děkuji a posílám SZ. Tady je těch otvorů víc, na předních 3 a na zadních 4.

Díky Libor
mH44
Člen Týmu

Příspěvek od mH44 »

kto este nevidel:

https://www.youtube.com/watch?v=ZydIHF39b7Q

v australii ju uz maju plus da sa uz aj konfigurovat ;)

https://www.toyota.com.au/corolla/hatch

ked prepocitam cenu zakladu vybavy ZR co je u nas executive pridem na zaujimavych 16 tis ;)
Corolla 2018 Active Trend+ LED, Multidrive, biela
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

prijde mi to jako auris hb facelift,corolla kombi jak avendak,ta se povedla,kor v hybridu a dvoulitr :D stale meni jmena,uvidime.. :) a cenovku vime??
mH44
Člen Týmu

Příspěvek od mH44 »

manasek píše:prijde mi to jako auris hb facelift,corolla kombi jak avendak,ta se povedla,kor v hybridu a dvoulitr :D stale meni jmena,uvidime.. :) a cenovku vime??
na sk bude cenovka az v prvom stvrtroku 2019..a uz to nebude auris ale corolla - hb, limo a kombi ;)
Corolla 2018 Active Trend+ LED, Multidrive, biela
Intri
Manager Týmu

Příspěvek od Intri »

Cenovku by snad mohli říct v Paříži, až modely oficiálně představí. Uvidíme, ale podle mě Corolla sedan v plné výbavě s dvoulitrovým hybridem bude tak kolem 700 tisíc... Platforma, na které to auto bude, je prý shodná s Camry. Avensis má letos skončit, byť právě Camry má prý být náhrada, tak uvidíme. Snad se s tou cenou hodně mýlím.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
TGcorola
Člen Týmu

Příspěvek od TGcorola »

lidoma píše:
TGcorola píše:

Byl bych za fotku rád. Dneska jsem nakoupil nějaký hříbky. Přijel jsem domů a z předního podběhu sundal jeden hříbek. A hergot, on tam čtveratý otvor. Navíc je ten hříbek tak mělký, že by podběh a k tomu zástěrku nepobral. Čínani dodali i šrouby, ale ty se mi tam dávat nechtějí (Už kvůli korozi) a ani do těchto dvou hříbků v předním podběhu ani dát nejdou. Jinak zástěrky z Ali sedí úplně přesně, až jsem z toho byl překvapený. A ani nevypadají jak z Ali. U zadních by to mělo být v pododě, tam by mi ty koupený hříbky pasovat měli, krom jednoho, který je zespod jakoby od země a vypadá jako ty s tím čtvercovým otvorem. A jelikož je Corolla zánovní, tak mám strach do toho vrnout abychněco nezk...azil. Dneska jsem okukoval Hi-lux a Rav a ty to mají všude přišroubovaný.
Hele na tohle fakt nemám nervy po zmenšení kapacity fotek zmenšení velikosti fotek to píše tohle: Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh. Tak na to kašlu je to bez fotek.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“