Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Ani mne v Aurise kombi sa nikto nesťažoval a tu je ešte väčší priestor na ohrievanie alebo chladenie.
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic 2017 Active Trend+
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Mám takový dotaz ohledně personalizace "informací o jízdě 1, 2 a 3" v kapličce za volantem. Je možné si nastavit kombinace jak bych chtěl? Třeba rychlost a aktuální spotřebu dohromady na jedné obrazovce, nebo jiné kombinace?
Aktivace a nastavení doby činnosti "comming home" jsem také v manuálu nenašel

Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
To první nevím, ale pokud by nějak šlo dát rychlost + cokoliv dalšího na jednu obrazovku, byl bych rád. Nenašel jsem způsob.C M Burns píše:Mám takový dotaz ohledně personalizace "informací o jízdě 1, 2 a 3" v kapličce za volantem. Je možné si nastavit kombinace jak bych chtěl? Třeba rychlost a aktuální spotřebu dohromady na jedné obrazovce, nebo jiné kombinace?
Co se coming home týče, aktivace je snadná - vypni motor i světla a problikni dálkovými. Světla zůstanou svítit. Dobu svícení ale musí nastavit servis (resp. někdo, kdo má diagnostiku). Jde to prodloužit až na 2 minuty (mám to tak), ale musí se to přes diagnostiku.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
Toyota skončila s Avensisem protože to nikdo nekupoval a teď vybalí toto:

Jako jejich PR oddělení se zbláznilo, neboť tady tu Transformers módu nechápu.
Mě se to prostě nelíbí a jestli bych měl být kosočtverec co si vybírá auto podle vzhledu, tak transformers oktávka bude pořád hezčí než toto.
Trošku jsem si s tím v photoshopu pohrál a domnívám se že takto laděná verze by už příměla zákazníky popřemýšlet nad tím jstli se na oktávku nevykašlat, co vy na to?

A tady jsem pro jistotu smazal úplně tu debilní spodní lištu a nahradil to jedním velkým otvorem:

Když mi k tomu řeknete své výtky, normálně to pošlu do japonska mailem, ať se vzpamatují a disajnéra trošku propleskají.

Jako jejich PR oddělení se zbláznilo, neboť tady tu Transformers módu nechápu.
Mě se to prostě nelíbí a jestli bych měl být kosočtverec co si vybírá auto podle vzhledu, tak transformers oktávka bude pořád hezčí než toto.
Trošku jsem si s tím v photoshopu pohrál a domnívám se že takto laděná verze by už příměla zákazníky popřemýšlet nad tím jstli se na oktávku nevykašlat, co vy na to?

A tady jsem pro jistotu smazal úplně tu debilní spodní lištu a nahradil to jedním velkým otvorem:

Když mi k tomu řeknete své výtky, normálně to pošlu do japonska mailem, ať se vzpamatují a disajnéra trošku propleskají.
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Nezlob se na mě, ale dřív za mých mladých let, byly pískající brzdy symbolem toho, že jsi tuner s pořádnýma závodníma brzdama a destičkama s nadrcenýma kovovýma špónama. V životě by mě nanapadlo, že pískající brzdy někdo vnímá jako špatnost...Kocúr píše:Zo začiatku mi na prvej Corolle až do výmeny doštičiek a kotúčov pískali príšerne brzdy.
To teda bola reklama, Ti poviem.

Ahoj,
mám prosbu na někoho, kdo má namontovány zástěrky. Chci se zeptat, zda jsou všude přišroubovány šrouby, nebo někde těmi zacvakávacími hříbky. Popřípadě u předního podběhu, zda je odstraněný původní hříbek a je to chycený pod jedním hříbkem i s podběhem, nebo nějak přes ten původní hříbek. Samozřejmě kdyby se někomu chtělo to vyfotit, bylo by to za 1000 slov. Nějak mi nesedí počet otvorů s počtem šroubů a nerad bych to zdrbal. Moc díky.
mám prosbu na někoho, kdo má namontovány zástěrky. Chci se zeptat, zda jsou všude přišroubovány šrouby, nebo někde těmi zacvakávacími hříbky. Popřípadě u předního podběhu, zda je odstraněný původní hříbek a je to chycený pod jedním hříbkem i s podběhem, nebo nějak přes ten původní hříbek. Samozřejmě kdyby se někomu chtělo to vyfotit, bylo by to za 1000 slov. Nějak mi nesedí počet otvorů s počtem šroubů a nerad bych to zdrbal. Moc díky.
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
Podle mě jsi z toho udělal vlastně zpátky Auris, jen s trochu užšími světly.elMuerte píše:Když mi k tomu řeknete své výtky, normálně to pošlu do japonska mailem, ať se vzpamatují a disajnéra trošku propleskají.

A co se nového designu Corolly týče, na obrázcích se mi docela líbí. Uvidíme, jak bude vypadat ve skutečnosti v těch třech karosériích.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:03, celkem upraveno 1 x.
Ale liftback nemá tuhost karoserie sedanu ani náhodou.
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:02, celkem upraveno 1 x.
Mám sedana z r.2017 s MT a 1,6 l kterého dělali Mustafa společně s Ibrahimem, Musou i Kemalem.
Potom si dali mátový čaj a byly spokojeny s odvedenou práci.
A jsem velice rád že nemám jak ty píšeš "liftbac".
O tuhostí karoserie bych s tebou nepolemizoval, to snad ví každý, a když ne , je na to kamarád Google.
Měj se.

Potom si dali mátový čaj a byly spokojeny s odvedenou práci.

A jsem velice rád že nemám jak ty píšeš "liftbac".
O tuhostí karoserie bych s tebou nepolemizoval, to snad ví každý, a když ne , je na to kamarád Google.

Měj se.

-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Věčnej rejpal
cc
Mě teda spíš napadla Honda Civic, a z toho si rvou rodidla aji ženský...
Kdo chce transformes ať si koupí Ochcávku s rozdělenejma světlama...