Zato Corolla sedan 1996 ani nemukla.[/quote]
S Corolou máš pravdu a mě nevrzal ani Avík 2003.[/quote]
U ravky mě nevrže za jízdy nic, jen ty panty zadních dveří před promazáním při otevírání a zavírání.
Ze by to za ten rok tak zkazili? Muj Avensis/2007 nevrzal vubec.Ladahori píše:Veru, veru... Ale Avensis 2008 vrzgal viac
Zato Corolla sedan 1996 ani nemukla.
Je to kampaň https://www.youtube.com/watch?v=QRh9LWjRRRQkadel píše:No jo, mirku, ty ta auta prodavas. Tobe to nemuze vrzat ani kdyby to vrzalo
Za měsíc prodávám tu svoji cena cca 790.000 odpoctova stará 8 měsíců. Selection stříbrná najeto 12000pagoc píše:Přemýšlím nad vyměnou Corollky za Ravku, co říkate na akční nabídku Prime?
Jediné co mi tam chybí je vyhřívaní předních sedaček, ale to jde vyřešit vyhřívanými potahy, ale navi a zimni kola v ceně je myslim dobrý.
Díky za názory.
Auto je tiché na dálnici bezkonkurenční a 4x4 taky funguje bezvadněmsp píše:Ahoj, všem,
taková zajímavost, také žasnete, jak skoro v každém testu je HSD od Toyota odsouzen jako hlučný(mixér), ve výsledku ne moc ekonomický, válečkový test u AWD tragédie(mám pocit že to bude vycházet z principu zvoleného řešení AWD) a kde si cosi...
Jak jsem koukal tady na fórech, tak bezkonkurenční zájem je o témata právě tam kde se řeší Hybridy, lhostejno modelu, nebo se pletu?
Tak to na tom asi nebude ta technologie asi až tak špatně.
Díky za vaše názory
pagoc píše:Přemýšlím nad vyměnou Corollky za Ravku, co říkate na akční nabídku Prime?
Jediné co mi tam chybí je vyhřívaní předních sedaček, ale to jde vyřešit vyhřívanými potahy, ale navi a zimni kola v ceně je myslim dobrý.
Díky za názory.
U mě:msp píše:Ahoj, všem,
pojďme to sepsat včetně řešení, pokud nějaké je a pomohlo, za sebe:
Lampička ve stropě před řidičem>servis věděl>vystýlka
zvuk od sedadla spolujezdce>servis věděl>ihned podlepil páčky seřizování sklonu sedadla i u řidiče
zvuk vlevo vedle hlavy>netuším odkud
zvuk vpravo zezadu>netuším odkud
rezonance celé palubní desky>kostky Josefov>netuším co s tím
Budete prosím pokračovat?