Mám takový problém, prorezla mi nádrž na 1,4VVti r.v.2002 SOL. Nechal jsem to zalepit mechanikovi, asi vypustil nádrž, zalepil a doplnil benzín. Z dílny jsem v pohodě dojel domů cca 1km. Druhý den jsem nemohl nastartovat, startér točil, ale motor se nerozběhl na displeji rádia se mi objevila hláška AF-failing. tzn. AIR-FUEL . Asi na 6 pokus auto chytlo. Po cca 5hod jsem znovu zkusil startovat a chytlo už na 3 pokus. Další den po jízdě už startuje normálně. Hádám, že bylo zavzdušněno čerpadlo, ale nevěděl jsem, že displej je schopen hlásit závadu. ELM 327 mi žádný chybový kód nehlásí. Teď při jízdě mi však počítač ukazuje nesprávné hodnoty, brzdím motorem- ukazuje okamžitou spotřebu 35l, jedu pomalu, rychlost cca 40km a ukazuje 28l, někdy údaj odpovídá realitě. Pomůže odpojení baterie, nebo je závada jinde?
díky za Vaše rady.
palubní počítač corolla E12
Re: palubní počítač corolla E12
Odvzdusneni a natlakovani palivoveho privodu a také a hlavně vratne casti společně s kondenzatorem plynů.
Pokud nezapojil mechanik privod na odtah a odtah na privod.
))
Pokud nezapojil mechanik privod na odtah a odtah na privod.

Back in Czech.
Ukazuje to opravdu litry na 100 km? Nemáš to přehozené (resp. anglosaské MPG)?
Ne, mám správně navolené l/km. Ale opět začalo zlobit startování, jako když nejde benzín. Při zapnutí klíčku někdy čerpadlo zavrčí, někdy ne. Ptal jsem se mechanika co mi lepil nádž, co vše rozpojoval, prý jen rozpojil jednu hadici a vypustil, bez spouštění čerpadla. Zde je nahrávka startu.
https://youtu.be/L4i1L9WYGKA
https://youtu.be/L4i1L9WYGKA
Dobrý den,
mám Toyotu Yaris, měnil jsem žárovky a trochu to zajiskřilo a teď mi levé světlo funguje normálně, ale pravé mi svíti 50% ale zvláštní je, že obouma vláknama a i na palubním počítači vídím, že mi svítí dálková a normální světla. Nevité prosím co s tím?
mám Toyotu Yaris, měnil jsem žárovky a trochu to zajiskřilo a teď mi levé světlo funguje normálně, ale pravé mi svíti 50% ale zvláštní je, že obouma vláknama a i na palubním počítači vídím, že mi svítí dálková a normální světla. Nevité prosím co s tím?
Tak jsem závadu odstranil, byla to pouze prasklá pojistka