elMuerte> Matroš?

Píva a dobrý brazilský tabák, zrušil sem kubu, nějak sem si všim že mi zvedá žaludek po ránu... a dokonce sem kašlal... ble. Meharis Brasil doutníčky, ty mi dělaj dobře. Žaludek v klidu, žádný kašlání. Kubánskej tabák mi přestal šmakovat, tělo řiká nene... Brasil aaano

Safiš ale hraje Sushita fakt grandiozně... já testuju na sluchátkách... i ty jsou slyšet... na balkoně... Yamahy RH5-ma jsou "Polo otevřený" Těch 6 ohmů dá Sushita... s přehledem.
Dostala Nášup DrumNBassu... + s Loudness.... jako bavilo mě to a to fest

min 5 hodin nonstop... až mi brněly ušiska

No už je zbytečný testovat, ten zvuk je dokonalej, 1977 Sony respekt.
Zejtra ho asi odvezu k fogimu, ať se pokochá... a skásnu ho o ty 3.000,-

Je to fakt zlatíčko, tenhle strojek. S Dobrým bluetoothem a dobrýma net stanicema to fakt nemá chybu i z mobilu.
Sound perfect.
Něco takhle stejnýho, novej produkt... stejnej design, dálkáč- problém pro japonce bude trošku kombinace páček a dálkáče (jednoduchýho, pěknýho)... ty páčky tam bejt musej

jak jen to udělat

, bluetooth, 5+1, sub out, analog, Coax+optical digital in.... jo 7.777,- To bude pěknej produkt, kdo první Onkyo nebo Sony... Yamaha si to představuje zbytečně luxusně

to jim nežeru...

to je pro ty co chtěj bejt freekúlíni...

a milujou závist

demence.
Gumy tak ty neřešim... celica má zimní, jako nový Barum Polaris 3 na celoroční provoz... Subaru univerzály Yokohama Geolandar 95, za 2.000,- 4 kusy- dohromady. 500,- kus

(skoro jako nový) Po tom co mi je nějaký hovado kdysi propíchalo... no problemo

Fachčej jak na sněhu, tak v mokru ajo i na suchu

Hlavně je nemusim přezouvat... to mě přestalo bavit, když máš 2 auta... zbytečná otrava.
PS: ty falken nebudou made in japan... jako Yokohamy- ty jsou striktně

... ale bude to china na 99% což je ale stejně jedno...
PS2> ty univerzály je třeba checkovat... měnit tlak... nahustit, vyhustit... mění se během roku a to dost.... když si na tohle dává člověk pozor, fain... sice v zimě jsou samosebou bezpečnější čistě zimní vzorky... ale u subaru 4x4 se do dá... člověk je opatrnější... musí bejt. Ale já si rád s autem hraju... takže vim co si dovolit můžu s těma gumama u 50/50 4x4... a co ne. To sem už za 4 roky pochopil. A někdy mě právě baví "se klouzat" rotovat na sněhu/ledu, což by s drsným zimním vzorkem nešlo tak elegantně hezky

Něco za něco... mně ta určitá nejistota nevadí, naopak... mě baví, protože musim zasáhnout

striktně a bleskurychle zasáhnout... a když člověk ví, že bude muset, tak se na to těší... ví že to bude chtít uklouznout... tak a pojď... jemně brzda, plyn... a šup jako sáňky... to je požitek z řízení... a trochu adrenalin...

No nedoporučoval bych to jako obyč řidičům, ale když chce člověk ovládnout auto... tak to jo

Mam rád když auto poslouchá mý příkazy... to už se "moc nenosí"... a sem rád že si můžem se Subaru takhle hrát... Někdy pomůže system mně, někdy naopak já systemu.... 50/50