ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Ufff... našel sem ještě jeden kousek... Sony TA-11 opět 1978 cca... teda ale dostal mě :-)
https://www.youtube.com/watch?v=-lXgkM4MpyI
Za 3.000,- no to je víc než fér... no nejsem si totiž jistej že bych Hitachi vyhrál a byl bych teda pak pěkně nasranej :-) Takže Sony to jistí... bude se hodit Fogimu do novýho baráku... fakt sexy.
Když sem tohle viděl... ihned sem Sony objednal :-) a možná budu válčit i o toho Hitachi...
Obrázek
https://aukro.cz/zesilovac-sony-ta-11-6931353718
Sem s tim... nááádhera tohle je cool....
V noci sem se náááhodou dostal sem: A to sem čuměl :-) Na ty pálky :-) Nekecej... takže Yamaha si za VU řiká 46-132.000,-!!! Neeee :-) Komický.... Tak to je dobrá prdel...
https://www.l-e.cz/yamaha-a-s3000
132.000,- :-)
https://www.l-e.cz/yamaha-a-s2100
63.000,-
https://www.l-e.cz/yamaha-a-s1100
46.000,- Nooo to je dost :-) :-) Japonci spadli z třešně... mam pocit :-)
Tohle mě pobavilo... to nemá chybu... :-)
Obrázek
https://aukro.cz/bombard-sounds-bsr-30-6922388187
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Onkyo 502E sem podrobil další zkoušce... hlasitost 57, umí snad i 70 a víc--- no 57 fakt stačí :-) Bass to chce se sluchátkama Yamaha RH5ma na +2 /+4 pak vrněj korektně :-) a vejšky -2, těch je až až... jo paráda... + voní stejně jako mý černý Onkyo... pěkně peče :-)
+ fotka mega obřího dálkáče... jako je hustej... i když ho namířim mimo barák- do oken, a onkyo je na opačný straně... stejně reaguje. Je to fakt obřík, těžkej... těch tlačítek... sem si řikal že by s nim šlo možná ovládat i měsíc a nebo slunce... případně televize a audiopřístroje sousedů :-) Má fakt mega sílu... vysílací.
+ ale jak byl čistej... jako novej... až sem se doma zhrozil jak mam ušmudlaný dálkáče Sony... fuj :-)
Obrázek
+ bluetooth IBT-08, ten můžu fakt doporučit, mam 2 + 1 bude mít Sony TA11 ... nemá chybu 4.1 basy umí, spojení drží excelentně, má výstupy CINCH + stereo jack + má i USB... dá se skrz něj nabít mobil, sám totiž skoro nic nežere... krásný zpracování, už mam 1 asi 6 let a fachá geniálně... ale jsou jen na Ebay. Stojí fakt málo, na to že je dokonalej. :bigups: No stál asi 300-400,- teď koukám 900,-... no jo je fakt dobrej a očividně vyprodanej.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Biscuit> ale j shodneme se... marast je kupodivu, nebo bylo to vyráběný japan... tomu bych nevěřil... značka zní dost naturlich německy :-) No tak sem poučen, ale nechtěl bych marast :-)
Všichni dělaj všechno v jedněch a těch samých továrnách... jen kdysi to bylo japan. pak malaysia, indonesia, a teď se stěhujou into china... ale všechny montovny montujou všechny japan značky ve stejný fabrice... rozdíl je jen v krytu... designu povrchu a logu. Uvnitř to bude to samý.
https://www.l-e.cz/onkyo-tx-l50
zajímavá menší mašinka... bál bych se ale že se upeče :-) a nelíbí se mi to bílý podsvícení, to přímo nesnášim. Žádný VU nezájem, i když zajímavý to je proporčně...
Naposledy upravil(a) micron dne sob 21.07.2018, 23:30, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:29, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Biscuit> buďto to hraje a nešumí... jako že muj Thomson prostě bez zvuku šuměl... tomu řikám vyhazof... když to hraje pěkně stereo, daj se k tomu starouškovi starý krásný obří bedny- poctivý dřevo JVC... no problemo... buďto je někde slyšet problém, a to já sem citlivej... a to fest, ale zase člověk musí nechat a uznat to, že každej receiver a každý bedny maj jinej zvuk... kvalita se dá každopádně zkontrolovat přes sluchátka... monitoring Yamaha... Navíc si nemyslim že ty starší kousky někdo "Trénoval" tak jak to dělám já... byly zavřený někde ve skříni jako dekorace... a proto je potřeba je prohnat :-) Dědův hifi system AKAI nebyl použitej asi 40 let... má tam i nálepky který byl línej sundat... celej system netknutej... design o ničem, ale taky ho někdy proženu :-)
Tátův JVC to samý, zavřenej ve skříni, 20-30 let nic, jen přes něj jedou bedny k televizi. A to jsou hustý bedny JVC, žádná dřevotříska... subwoofer fakt nepotřebujou :-) poctivý bedny a si myslim že to sony Ta11 je poctivý stereo... ten design je famozní... já si myslim že jim to bude slušet... :biggrin: kvalitní dřevo- masiv a k tomu leštěnej hliník /chrom.... VU orange--- co dodat :-) jen se uvelebit :-) propojit 1978 Sony s bluetooth... a dálkáč máš v ruce-smradfoun :-) ciao :biggrin: :biggrin:
Umim si představit že přijde návštěva... a " tyjoooo... tak tohle sony teďko prodává???" NE--- to muselo bejt drahý? NE..... :-) ještě nějaký otázky :-) :biggrin: :biggrin: daj se koupit další? NE... no to jsme si ale hezky popovídali... :biggrin: JO... :-)

Biscuit> jo věřim že určitá elektronika stárne... některá ale NE. Protože většinou tyhle kousky lidi používali jen na video... ne na audio massacre... filmy s receiverama fakt ani nehnou... bez muziky jsou defakto nepoužívaný... a u ultra dědečků s VU 1977 atd... tak ty podle mě nikdo neměl zapojený jako že jedou každej den... 5-6 hodin... nene 1x za 1/2 roku na hodinu si tam někdo něco pustil... tak to je... spíš to bylo jen jako dekorace místnosti... to taky bude... ale bude se používat, když tam budu já :-) Je to krásný... ty páčky jak z boeingu... "dobrý den, startujeme zlatíčko" páčka nahoru. supr. :inlove: VU se aktivujou, rozzářej... joooo. :biggrin:

PS: pomatenej nejsem, pomatený jsou u Yamahy... a to dost :-) :-) Prodejný by to bylo jako nový za řekněme 15.000,- ale pozor VU by uměly i digital audio... Coax/optical... dále by dole byl display kde bude vidět co hraje... a autor... jako v autě / a samosebou bluetooth. Pak to bude zajímavý... ONKYO to dá podle mě :-) 15 by bylo dost... šlo by to i za 10... jo pak si to koupim. Do tý doby budu asi sbírat retro :-) + jo a na tom displayi nechci bílej text... ten nesnášim... přímo nenávidim... orange nebo green... to rozhodně. Modrej, to ani omylem. No a to by mi tak stačilo :-)
Návrh business plánu pro ONKYO gratis... :biggrin: "TIME 4 DIGITAL VU, but also respect Analog VU" 2IN1 compatible.

elMuerte> nedokážeš spát u hodin co tikaj :-) No to nejsi audiofyl, ale jeden z mála normálních lidí :-) Je to psycho... zvuk jak to tiká... já sem si udělal prdel v minulý práci kde tam byly hodiny... ale bez baterek, někdo je vyhodil protože ho to tikání sralo... tak sem tam dal nový... :-) Tik tik tik... pak zvuky myší klik klik klik.... tik tik tik... jako psycho to bylo... ale den předtim byla párty a kolega jaksi nespálil ten alkohol a řikám mu: " sem opravil ty hodiny :-) poslouchej :-) A jak se zaposlouchal tak se tak nasral... já to chápu :-) v tom alkoholovým stavu :-) že ty baterky vyhodil :-)--- ten zvuk je psycho :-) :-) "poslouchej jak krásně tikaj" :-) :-) :-) rozsekaly ho :-) Mě takhle podobně ničí klikání myší a klávesnicí... to je stejný.
Jinak Yamahu jako subwoofer jakejkoliv... dávaj si záležet... o tom žádná.
+ viděl sem někde že na hry se už daj koupit 3d sluchátka s opravdu prostorovým zvukem, nějak sem se o to nezajímal, ale existuje to.
jestli se jedná o http://www.hifibazar.cz ne tak tam bych fakt nenakupoval... působí to fakt dost neseriozně. Aukro/Bazos okej.
https://www.mall.cz/subwoofery/yamaha-y ... ab=reviews
No jo tak 2018 konec... ale daj se sehnat použitý, nebál bych se, jak řikám nedaj se zničit! :-) jsou dokonalý. lepší než konkurenční za 3x cenu. Ty mi vydržely tejden až 2 tejdny. :-) zapneš ticho... mrtvý... :-)WTF

Ale vesměs jde o to o čem sem psal... i ty výrobci subwooferů spíš počítaj s použitím na filmy... pár explozí, střelba atd... vypneš a deš spát... no joooo ale já sem jim dával 5 hodin nonstop na plný kule Drumnbass... to je jiný zahřátí :-) tim se eliminujou šmejdy od poctivých. Některý se tvářily fain... vypneš, ale druhej den už nenastartovali... šajze. :-) K.O.... Yamaha s timhle nemá problém, nemá nikdy dost :-) Yamaha- 3 ladičky logicky milujou hudbu... a preferujou hudbu před filmem... prostě je to kvalita.
Zkoušel sem kdysi 2x Sony... 1 hrál přímo božsky... bylo to neskutečný... ale druhej den byl mrtvej :-) .... Onkyo co se pořád prodává 208 model mi vydržel cca 4 hodiny... pak zgebnul :-) No ta modrá dioda mě srala... ale nečekal sem že nerozdejchá 4 hodiny radio Bassdrive :-) Mrdka... furt se prodává :-).... Pak už sem toho měl dost... ty subwoofery stály asi 6-8.000,- a stály za hovno... co mam dělat? Tak sem naposled zkusil nejlevnější Yamahu za 3.000,- a EJJJJJ.... Olááááá... takže o prachách to neni... ty zlatíčko moje :-) :biggrin: :biggrin: Miluju ten subwoofer! Můžeš ho mít na plný kule třeba 24h... a má to rád... :biggrin: dělá jako že fain... si hraje :-)

Mimo... na těch reprácích bombard sounds by se dalo natočit dobrý porno :-) mimochodem :-) ty kolíky nahoře noooo a ta vibrace :-) :-) original :biggrin: No určitě nebudu první koho to napadlo :-)
No hele zlatíčko dneska nemam moc času... tak si vyber sud... pravej levej... mono nebo stereo :-) Loudness? + basy? nooo tak jo :-) jo vy jste 2... no tak to každopádně doporučuju stereo... :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
elMuerte
Manager Týmu
Příspěvky: 307
Registrován: sob 10.02.2018, 21:24

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od elMuerte »

Hele tak mrkni na to VM audio, jestli to nebudeš brát jako reklamu hážu semka rovnou odkaz: http://vmaudio.cz/clanky_pokracovani/vma_2_sub.php
pro tebe ideální, určitě si to vyměníš sám a nebo pohledáš nějakýho šikovnýho elektrikáře. Jestli máš spálenej SUB, nevadí, stačí si objednat a oni ti pošlou jen ty komponenty které potřebuješ, tudíž bednu ze dřeva nebo z čeho to máš ti může zůstat, vymontuješ spálenej zesák, namontuješ novej od VM audio a když chceš, tak si k tomu koupíš i pořádnej reprák, třeba taky od toho VM audio a výjde tě to třeba do 10.000,-Kč a věřím že ten sub tě přežije i kdyby hrál nonstop 24/7/365.

(jasně že chápu že máš svou yamahu, ale jen kdyby náhodou se na tebe taky vykašlala)

No a jestli najdeš fakt šikovnýho elektrikáře,tak co si koupit nějaký OLD-School rozbitej zesák za pár korun (nebo poheldat u tebe ve sklepě), display a vnitřnosti vyjmout, a místo displaye objednat dva malý VU analog metry za 100Kč, zapojit k nim předřadný odpor, a připojit je na cinch výstup z recieveru pro externé zařízení, a celé to podsvítit nějakým led páskem? Sice jo samo domo, ale efekt co chceš asi extrémní za minimum peněz.
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

https://aukro.cz/zesilovac-zn-hitachi-h ... re-history
Jo byl to boj HITACHI... max sem nabídnul 3555,- těsně :-) To sem tušil... že to nemusí vyjít, ale cena lezla nahoru pěkně :-)
Joooo Sony to jistí... pohodička :-) Teda byl bych nasranej, teď sem jen trochu zpocenej :-) VU hamoun

Ještě sem včera náááhodou zjistil že nový strojky s VU dělá ještě TEAC japan. ale brachu 28.000,- To je dost, zajímavý je, ale že VU Teac naučil poslouchat i přes Optiku/Coaxial
pokrok :-) Zajímavá mašinka. (+ má srandičku optickýho a normal jacka v 1 jako přední vstup)...
"Pioneer & Onkyo Europe GmbH websites use data collection tools, such as cookies" Onkyo sbírá data :-) jsou spojený s TEAC
https://www.teac-audio.eu/en/products/a ... 37496.html
https://www.gramofony-desky.cz/produkty ... gJvYPD_BwE

Elmuerte> Ne Yamaha je nadoživotí... ta bude hrát i až já dohraju :-) To vim... Sony měl masivní sound... chlazení, ale uvnitř křáp. 1 den a zgebnul při 8h nonstop bas na plný kule.
Zážitek to byl, ale jen na 1-2 dny :-) dokonce se mi vrátil opravenej, vydržel jen další den a noc. Kdežto ten Yamaha levnej krásnej poctivej, ten se prostě nedá oddělat... to už vim.
Možná že se nedá oddělat díky tomuhle: YST II technologie (Yamaha Active Servo Technology II) i to je možný, že ho to nějak jakoby chrání, když dostává kapky.
Jinak na sestavování nejsem... mam obě ruce levý :-) Preferuju finální produkt... ty roky 1977-1980 mě bavěj, ono jich moc neni, co jsou fakt pořád sexy... ten design nezestárne nikdy, je jen inspirací a radostí. Po tom roce 1980 přišlo psycho období plastů a složitosti... čim složitější, čim víc tlačítek tim líp :-) Blbost. V jednoduchosti je krása... bylo to období komplikovanosti... to mě nebaví.
Ale fakt se těšim až u toho Sony TA-11 zvednu tu páčku, jako v boeingu.... Vu se rozsvítěj... pootočim těma sexy leštěnýma ovladačema... a poslechnu si ho... Na takovej strojek se člověk dívá, poslouchá a musí se usmívat :-) a o tom to je. O tom úsměvu... stejný jako projížďka v celice 5g. Smile. :biggrin:

Někdy bych chtěl ale tohle... nebo aby ty nový receivery Onkyo vypadaly takhle: To je :bigups: :bomb: Nemusim mít všechno... ale tohle je v hlavě zaseklý :-)
Obrázek

+ ještě jedna sranda, resp. pravda pravdoucí... byli jste někdy na SONO v kabince a poslouchali různý frekvence ultra hluboký nebo ultra vysoký? Ne? Chyba... maj to třeba na barrandově... a je to hustej test... při některých frekvencích sem si řikal... počkat zdá se mi to? nebo ne... ne klik... výsledek byl asi před rokem v 35 letech že slyšim jako 18 letej jouda... prostě bez chyby.
Otázka je jak by testem prošli ty audiofylové... no řek bych že 100% výsledek by neměli :-) Proto jsou totiž furt nespokojený :-) Ta doktorka řikala že to snad ani neni možný :-)
Jo když člověk trénuje basy na drumNbass... a vejšky na Ambientu... tak má všechny spektra/ frekvence pěkně zakódovaný v mozku, i ty extremní--- a ty tam právě pouštěj.
Supr záležitost... někdy se musim stavit opět :-)

Včera sem náhodou narazil na záznam delfínů... a to je zvukovej masakr... vejšky až někam no prostě do infra/ultra... a to drnčení, křupání co uměj... to je frekvence taky jako hovado. To prostě delfín řiká něco důležitýho... jak skříplej gramec :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Elmuerte> Tady jeden muj tip... set yamaha... sám bych do něj šel, kdybych ho potřeboval--- má ten muj subwoofer a krásnou cenu, ovšem vyprodává se a těžko říct jestli ještě přijdou.
6.500,- je krásná cena, musí to hrát perfecto, za ty prachy rozhodně :-)
https://www.gramofony-desky.cz/produkty ... /4044.html
https://www.cmias.cz/eshop-reproduktor- ... -9784.html
nebo slizák alzák
Tady je jouda rozebral...
https://www.erenumerique.fr/yamaha_ns_p ... 08-27.html


+ ještě jak sem psal že se mi něco nezdá, na DI Digital impulse... tak už to mam... řikal sem si že to zní pěkně, ale v tichu, nebo při změně skladeb je tam slyšet digitální šum... Jo včera se jim to seklo :-) Normálně ta hudba jede z CD... CD se seklo a to fest :-) No je to zajímavý streamovat hudbu přímo z CD... ale je to nahovno :-) blbost. Digitální šum + seky.
Možný je že to pouští, no je to jistý :-) nějakej hluchej audiofyl :-) Už ten digitální šum asi neslyší :-) a řiká si jak je to perfektní přes ty CD... :biggrin:
Otázka je, proč je ten digitální šum slyšet... HW chyba, nebo SW chyba... nebo oboje? těžko říct jestli by vysílním ve FLAC zmizel ten digitální ruch...
Jinak skladby byly fain... a je to škoda. prozatim vymazáno, fakt ten digi šum ruší kvalitu.
http://www.di-radio.com/radio
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:29, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od micron »

Biscuit> To sem čakal... že někdo zahemzuje... Hele, věř tomu, že Yamaha si ani v týhle cenový relaci nedovolí špatnej poslech :-) Ba naopak, je to určitá reklama... vlastně normálnímu člověku to stačí, bude to hrát krásně... tomu věř... ale když bude chtít víc... zase zvolí Yamahu... protože ví, že to hrálo velmi dobře a pořád to hraje. Takhle to je.
+ věř tomu že když tenhle Yamaha 5+1 system prcneš do jakýhokoliv Onkya od 1.500 použitýho až do za 20.000,- tak budeš spokojenej :-) Ty repro nejsou buhvíco--- ale ty jsou jen na středy a vejšky... o basy se stará SW012 - 20cm woofer... dohromady s Onkyo Prologic II Music... PCM--- jako parádní poslech... jakejkoliv styl si daj... neni to šméčko.

Já sem kdysi dááávno, to sem ještě neměl ani auto kupoval toho Thomsona DPL 300 HT... v tý době byla jediná konkurence Sony... ale byly dražší... a repro nic moc... Thomson dával k receiveru 5 repro ve dřevě gratis... 50W X 3 8ohm + (25W x 2 16 ohm šméčka - ty jen šustily :-) Aleeee ty center a 2 přední fain... mam je doteď... (zadní sem dal ty samý jako přední z bazaru :-)
2x sem kupoval použitý navíc... jak je mam rád... někdy se stane že odejde vejška--- a proto je dobrý mít jich víc :-) Ale nezničily se díky starýmu subwooferu Sony, kterej kixnul, ale koupil sem podobnej v supr stavu "Classic" a mam ho na šumavě... umí basovat... a tim chrání Tesly vintage starý a 2 centrály Thomson /quattro... basák to jistí :-)
No když si vzpomenu jak sem tu obří krabici Thomson kupoval :-) Vez sem jí sám tramvají... ani sem to nemoh unést, lidi mi pomáhali :-) pak přestup a pak už nevim :-) Ale měl sem ho rád, sice šumí, ale dostal zahulit... ale repráčky, ty si nechávám... nemaj chybu... 3x 50W front 2X 20 W rear všechny maj dokonce bassreflex... ten receiver sem kupoval za mlada právě kvůli těm repro... a jo jediný přežily do teď... bez chyby, dřív jim pomáhal Sony Subwoofer, teď se o ně -je jich 5, ne bylo nás 5 :-) stará yamaha... a stará se dobře :-) Bez subwooferu by bylo dávno po Thomsonech :-) I Po Tesle. Jooo tyhle 2 front a center se Thomsonu povedly...
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:29, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
elMuerte
Manager Týmu
Příspěvky: 307
Registrován: sob 10.02.2018, 21:24

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od elMuerte »

Ježiž vždyť ho nech, rád si poslechnu co novýho ve světě.
A vždyť nemá tak špatný nápady, audio za 6500,-Kč, ano není to audiofilní nebe, ale taky píše že normálnímu člověku to bude bohatě stačit. Já nevím, ani to zkoušet nebudu. Já si šetřím na to VM audio a svůj projekt. Problém je že se dá najít marantz za skoro stejnou cenu jako onkyo, tak o tom ještě popřemýšlím, popřipadně prostuduju, ale domnívám se že to nakonec stejně vyhraje marantz. :wink:
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:29, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
elMuerte
Manager Týmu
Příspěvky: 307
Registrován: sob 10.02.2018, 21:24

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od elMuerte »

# Ty seš ježíž, prorok :)

#normální člověk myšleno v kontextu člověka s názorem - "je mi to jedno, hlavně ať mám 5.1 zvuk se subwoofrem", normální, jako běžný řadový občan, který si na tom pustí film a víc neřeší.
ten kdo chce něco lepšího bych nenazýval nenormálním, ale prostě už víc puntičkářským, audiofilním, poloaudiofilním, prostě člověka, který chce poslouchat něco víc, studuje elektroniku, elektrotechniku, frekvence, vyhýbky, vlny, vzorkovací frekvence apod...

#proč by jsi ho měl nechat plácat? Toto vlákno se jmenuje Onkyo sony yamaha a z jeho řeči je patrné že je to audiofilista starých soustav normy hi-fi (která je mimo jiné dnes už dávno překonaná).
A domnívám se tedy, že svým psaním do této kategorie k názvu theardu spadá.

#Prosím o konkretizování a vyjmenování těch kravin, které zde píše.

#odborná publistika je co? Myslíš ty současné pavědce ovlivněné reklamou, kdy musí vychvalovat produkt kterým jim byl zapůjčen? Děkuji nechci, radši dám na rady a zkušeností lidí, než na názory rádoby redaktorů, kteří poznají že housle se pooddáily a klavír zmohutněl při změně zapojení z bi-amping na bi-wiring. 8)
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:28, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“