Tak už sem si VU ONKYO 1979/1980 osedlal

Aleeee trvalo mi to... 1/2 hodiny zásek, proč VU nejede a u strejdy jel?... Manuál a Ejhle no nelze Line out z digitálního Coax/ nebo Optical... aaaa v tom je ten trick... Takže já sem měl takovou radost že sem konečně digital, ale VU 1980 se to nelíbí, vyžaduje Analog music

Hajzlík jeden

No takže tim pádem je rozhodnuto, a VU pude na Šumavu, na Bluetooth analog. Je Ale fakt sexy....
+ ještě mi chvíli trvalo než sem přišel na to, že VU se začne hejbat až po zmáčknutí play kazety

Nojooo idiot

Snad to Onkyu nevadí, že jede naprázdno... jen VU VU VU---
Krásnej model, jako novej... musim vyfotit...
Safra ale jak by se hodil do nových receiverů

kde by uměl i coax zbaštit... Je to ale krásnej strojek... made in Japan. 800,-? Si děláš prdel

Jako zpotil sem se při přebírání a pozvání na návštěvu jako prase... fakt jako prase, a to se nepotim... Ten človíček je hustej, příjemnej i drsnej... prej nemá rád japonský stroje, preferuje jiný... ty jsou jen na prodej... hmmmm... Tak mu řikám o Toyotě... a tak... že já preferuju jen JAPAN... no prostě je to audiofyl... ale v pohodě...
Druhej strojek, receiver taky krásnej, jako novej... bavili jsme se o tom jak mega Onkya topěj... "prej tam je 12 kondenzátorů, a o tom to je..." + Varování nikdy neodcházet pryč a nechat to běžet... člověk Onkyo musí hlídat jako kamna... je to fakt jak kamna

Ale fakt hodnej, já sem ani testovat nechtěl... on to měl puštěný asi 3 hodiny... oboje... "Já vám věřim, je to Onkyo" Neni třeba... ale pojďte... fain človíček.
Prej tam má nějakýho kenwooda taky s VU... jsou to asi repasy, z Německa. Vozí to jako Hobby... já sám sem mu řikal že je to podezřele levný... on levný? Ani ne... No podle mě teda jo a to fest.
Jakto že ten kazeťák jede a VU fachaj? 38 let???? prostě WOW. A jak jede tiše... jako myška... bez kožety, počítadlo jede... podsvícení jede... prostě paráda k pokochání.

všimněte si jak by i ta barva VU ladila s designem receiveru... úplně si to žádá VU...

Just DO IT!, orange by byla taky sexy kombinace jak řiká kazetová mechanika... má pravdu.
Onkyo je zcela jistě 1 z pár VU co si vyloženě přeje VU show net rádií přes Bluetooth

je to moderní VU modrozub OpenSL

po 39 letech... " A koukejte ssebou mrskat

Ručičky..."
O těch VU jsme se taky bavili... u CD už nebyly... byly jen u kazet... sem chytřejší... ale když sem mu vysvětloval že je to dost populární na počítači... VU... a že se vrátí... nevěřil tomu... ani omylem... já řikám že se ale vrátí VU.... protože neni jinej důvod proč kupovat novej Receiver, než s VU

A to je fakt.
Ten 39 letej VU bastard ukazuje ale naprosto přesně... no neuvěřitelný... dostávaj zabrat ručičky... nechápu že se to nepotento... dávám tomu fakt kafe

I Love JAPAN, to je prostě fascinující podívaná.

člověk by měl k tomu mít respekt... 39 let... no to mam, a právě proto si zaslouží

sekec mazec to je
Je to bomba... kurfa ale já sem původně chtěl jen ten receiver... a celkem sem se na tom VINTAGE VU 1980 zaseknul... toho sem si všim až poté.... sem volal znova že chci oboje

receiver ale až zejtra fota... tenhle VU mě prostě dostal...

jo je to úlet... mam k němu respekt, ale zároveň si řikám, tak se prožeň... pořádně holomku... lítá jak ďas...

Já sem ničitel špatných subwooferů, špatných sluchátek... a nově VU tester--- drží se... lítaj od min do max.... takovej fofr, ani se to nedá hlídat

vypadá to na dobrou kvalitu 39 let jako nový
Co s tebou? zaslužilo by si Onkyo 3 min pusinky.... ale když budeš na šumavě, nikdo tě nezprovozní... jen já... nikoho by totiž nenapadlo zmačknout "play" zlobidlo to je

nálepka "press play" by ušla

Nooo na druhou stranu je zase dobře že si rozumíme... jen my... jsi takové mystické, praktické ONKYO... no uvidíme....
Kvalitu jsi prokázalo na výbornou... až to nedávám... dal sem ti fakt záhul a to maximální 5 hodin kdy ručičky lítaly od nevidim do nevidim... hoooodně značek by odpadlo... RESPECT. Byly tam FUJ extrémy a no problemo... hustě si to dalo... asi už tě nebudu trápit... neoddělám tě... jsi fain machina 39 let ty kundičko

Zaslouží si abych na Onkyo byl fakt hodnej... zaslouží si to... dostala fakt záhul... BRAVO, smekám---
Teď bude na řadě receiver--- a taky na něj budu zlej

jinak by to nebylo fér...

"HT-R558" chceš mi jako tvrdit že mu dáš kapky jako mně?,???? Jo stejný... já vim že to bolelo...

a že na to nezapomeneš... ale dostane to samý... Ajajajaj.... Hele ty buď v klidu... bolelo to, ale prošlas..... maso to je... ale oddělí to "něco od něčeho jinýho"... poslechneme si TX-SR502E...
Když tak o tom přemejšlim bylo to určený jen ke quadro systemu protože thomson šuměl... bez zvuku přední repro... proč by mělo dostávat kapky... lepší než thomson je každopádně... a o to mi šlo... htr558> hovno dej mu... Nechci mu dávat... věřim mu... hovnoooo dej mu

Ty si otravná potvora... No tak jo---

trochu si to vychutnám... hovno trochu, my chceme total.. noooo tak jo vy kurfa do prdele....