Nazdar vospolok
Po vymene zhavicov mi stupla spotreba na sialenych 15-16l.
Uz som aj natankoval plnu nadrz a ked som vyrazil z benzinky tak mi ukazalo nulu potom 6,5 a potom mi zas zacala stupat a ustali sa na tych 15-16l. To je sialene.
Teraz som na noc odpojil bateriu tak som zvedavy ci pomoze takto vsetko zresetovat.
Da sa aj inac zresetovat palubny pocitac?
Popripade co to moze sposobovat?
Auto ide rovnako ako ked som mal spotrebu 5,8l
Este podotknem ze su vymenene rozvody a ked som svokrovcom viezol 5m tazke ruly na voziku tak som zastavil na prudkom kopci (vo dvore) zatiahol rucnu brzdu dal jednicku vystupil a auto sa posunulo do zadu dvakrat ako keby o dva zuby. Hned nato som podlozil a uz neklesalo. ked som sa vracal tak spotreba bola normalna ani nestartuje zle ani nic neobvikle. Nikde okolo motora nieje vidno aby tiekla nafta (este som nepozeral pod auto) ale ked zastavim tak ako keby som citil naftu na chvilu potom to hned vyvetra a uz ju necitim. Skusal som pri nastartovanom motore cuchat k vyfuku ci nieje citit naftu ale nic som necitil.
Neviem co dalej pozerat co by popripade mohlo sposobovat taku vysoku spotrebu.
Mal niekto nejake podobne problemy a ako ich riesil?
Budem vdacny za kazdu radu a postreh.
Enormne vysoka spotreba
Enormne vysoka spotreba
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
Re: Enormne vysoka spotreba
Takze po noci co bola toyota bez prudu tak mi teraz ukazuje palubny pocitac 35l/100km spotrebu. Zatial len som nastartoval a nejazdil uvidime ci sa spameta. Ak by niekto vedel nieco poradit tak by osm bol vdacny
Dakujem
Dakujem
A ta spotreba 15-16l, tu ukazuje len pocitac, alebo je to aj realna?
A neukazuje ti to nahodou, kolko km si presiel na 1l paliva?
A neukazuje ti to nahodou, kolko km si presiel na 1l paliva?
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Ukazoval mi to len pocitac, teraz som sa vratil z trasy dlhej 160km a spotrebu mi pocitac ukazoval uz 6,5l/100km.
Tych 15-16l mi ukazovalo na 100km nie km na liter.
Este len v piatok som natankoval plnu tak uvidim kolko nabeham km a budem mudrejsi.
Tych 15-16l mi ukazovalo na 100km nie km na liter.
Este len v piatok som natankoval plnu tak uvidim kolko nabeham km a budem mudrejsi.