Ahoj, hledám a asi marně díl ... Držák podpěry - tyče kapoty na T25. Nikde se nedá sehnat a nebo blbě hledám. poradí někdo?
Dále se chci zeptat na staré téma T 25 ( 2006) 110000 Km 1,8 benzín a žere olej, jak to kdo řešil, případně vyřešil? Děkuji za info
Plastový držák podpěry kapoty
Re: Plastový držák podpěry kapoty
iba v toyote alebo prisposobit z ineho auta. Mne to prdlo ked som zase raz mal stretnutie so zverou a mal som to poriesene poplachovo držiakom z nejakeho ( asi skodovky) ineho auta, ale nebolo to ono. Vrtat a pilnikovat sa mi nechcelo a za par drobných som to nakoniec kupil v toyote.
Alebo vrakovisko. taku blbost ti niekde daju aj zadara možno.
...a druha otázka - držím palce , je to smutný príbeh. Najrýchlejšie a najlacnejšie riešenie - preč s tým , kým je čas.
Ale zase ta chápem, že to nechceš vzdať.... sam mam teraz dilemu so 7AFE, ktorá sa mi po zásahu mechanika náhle premenila , čo sa spotreby oleja týka , na dvojtakt
Teraz sa tu medzi sebou hádaju srdce a rozum a auto stoji a čaká na svoj rozsudok 
Alebo vrakovisko. taku blbost ti niekde daju aj zadara možno.
...a druha otázka - držím palce , je to smutný príbeh. Najrýchlejšie a najlacnejšie riešenie - preč s tým , kým je čas.
Ale zase ta chápem, že to nechceš vzdať.... sam mam teraz dilemu so 7AFE, ktorá sa mi po zásahu mechanika náhle premenila , čo sa spotreby oleja týka , na dvojtakt

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK