psena píše:Za prve, je blbost ... (kraceno) ...na znacce zase tolik nezalezi.
Celica GT4 versus BMW... ;-)
Kdyz jsem poridil celicu za 45 tak jsem do ni postupem casu vrazil dalsich skoro 70 tis za ruzne nahradni dily vcetne motoru a vrazim neustale. Kdybych to bral z uhlu normalniho uzivatele v roce 89 kdy bylo moje auto vyrobeno tak musim rici ze Celica je napred ve stredni tride oproti BMW. Staci srovnat hromadu detailu z vozu ( podsviceni zamykani volantu, svitici popelniky, promyslena klimatizace, subboofery a audio system - ve vybave, predni nahon...) jezdil jsem v nekolika BMW vcetne 7rady z te doby ale Tojotku mam radeji. Je to muj nazor ovlivneny emocemi ale zkusenostmi.
Zrejme to zaznelo hned na zacatku debaty ale problem je v tom ze o tojotu se clovek musi od zacatku starat a ne kazdy na to ma a pak to tak dopada. Jinak v zakladnich radach je na tom vykonove tojota v pomeru kubatura/vykon lepe nez bavor...A honda? Zkusenosti nemam ale kdyz srovnam CRX (ma kamarad), nebo prelude (ma kamarad), (sportaky se stejnym datem vyroby) tak na me pusobi trochu papirove jejich plecharina. Je to muj nazor nikomu nevnucuji ... Kazdopadne drzim palce vsem co davaji do kupy..
Zrejme to zaznelo hned na zacatku debaty ale problem je v tom ze o tojotu se clovek musi od zacatku starat a ne kazdy na to ma a pak to tak dopada. Jinak v zakladnich radach je na tom vykonove tojota v pomeru kubatura/vykon lepe nez bavor...A honda? Zkusenosti nemam ale kdyz srovnam CRX (ma kamarad), nebo prelude (ma kamarad), (sportaky se stejnym datem vyroby) tak na me pusobi trochu papirove jejich plecharina. Je to muj nazor nikomu nevnucuji ... Kazdopadne drzim palce vsem co davaji do kupy..
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
V rychlosti jsem prolitnul tu vasi diskuzi, docela zajimavy. Jen jsem chtel reagovat na Pana "Celica2.0GTi" ktery asi na 4 strance napsal: "...Mluvil jsi o M3 jak je sylná a rychlá tak to srovnej se suprou!!" Kdyz chces tyhle dve auta srovnavat tak srovnavej třílitrovou Supru bez turba, ktera ma tusim nejakych 220 koni a Bmw M3 E36 3,0 ktery ma 286 koni a motor o kterym se ty atmosfericky Supre ani nezda.

Celica2.0GTI píše:No pročetl jsem to tu jen zběžně ale musím říct že mlet takový pičoviny o BMW na Toyoťáckým webu je docela brutus! Mám starou Celicu z 89 ale když jedu dědinou tak se za mnou lidi otáčí protože je radost se na to podívat ale na tu tvoji 525 se moc lidí asi nedívalo. Už víš o čem to je jezdit v takovým autě? je to o tom že máš něco co ostatní ne podíve se do bazaru kolik tam stojí Celic moc ne a důvod? Kdo ji má nerad se s ní loučí protože je to srdeční záležitost
A BMW není srdeční záležitost...

Podle světových statistik je 80 procent majitelů BMW věrný značce při dalším výběru a drží první místo.... HE He he...

No moje Celica je pro mě taky srdeční záležitost a teď co jsem ji rozstřelil ji chci dát do kupi ať to stojí co to stojí ale moje další auto asi Toyota už nebude. Kromě Celici GT-Four 6 generace mi nemá co nabídnout. Ale tu nechci, nelíbí se mi ten její zadek (jako by Toyota udělala krok spět o proti 5 generaci).Kenedy píše:Celica2.0GTI píše:No pročetl jsem to tu jen zběžně ale musím říct že mlet takový pičoviny o BMW na Toyoťáckým webu je docela brutus! Mám starou Celicu z 89 ale když jedu dědinou tak se za mnou lidi otáčí protože je radost se na to podívat ale na tu tvoji 525 se moc lidí asi nedívalo. Už víš o čem to je jezdit v takovým autě? je to o tom že máš něco co ostatní ne podíve se do bazaru kolik tam stojí Celic moc ne a důvod? Kdo ji má nerad se s ní loučí protože je to srdeční záležitost
A BMW není srdeční záležitost...![]()
Podle světových statistik je 80 procent majitelů BMW věrný značce při dalším výběru a drží první místo.... HE He he...![]()
Celica 4WD turbo 5.gen
HHHHHHHHH LOL
Pánové vaše problémy na moji hlavu,
Nevím co tady porovnáváte .....
BMW Auto s kompromisem luxus - sportovní jízda
TOYOTA GT4 - sportovní auto
mám takový dojem že tady se projevuje ono rčení potrefená husa se nejdříve ozve, klucina na začátku jen psal jak je zklamaný z toho že T kterou si koupil neni stejně spolehlivá jako německá technika BMW...
VZPOMEŇTE si jak jste byli naštvaní na svá auta když vás nechali ve štychu..... hmmm co, i já jsem v tu chvíly proklel značku BMW.
TAK PRO NĚJ MNĚJTE POCHOPENÍ.
Dovolím si říct že jsem člověk kterému proteče pod rukama docela hodně aut, nepřekupuji je ale mám rád změnu a tak si každý čtvrtrok seženu něco nového.Vyzkoušel jsem už :
Škoda : 120,Favorit,felicia,superB
PEUGEOT : 205.206.307.406
BMW : 318iE30M10,318isE30,520E32,E30318iE30Tourning
Reault : clio,scenic
WW : Golf2,Golf3,BORA,Passat,
HONDA : CIVIC 1.6 vti
Nissan : Patrol wagon 2.9 TD
Ford : Transit
Fiat : Uno
Podle výčtu si myslím že už jsem jezdil a vlastnil ledas co a jediné co můžu říct je že nejsou dobré a špatné zančky ALE
DOBRÁ A ŠPATNÁ AUTA
Jinak pro admina : Myslím že tvá reakce o narušovaní fora byla nepřimněřená
Nevím co tady porovnáváte .....
BMW Auto s kompromisem luxus - sportovní jízda
TOYOTA GT4 - sportovní auto
mám takový dojem že tady se projevuje ono rčení potrefená husa se nejdříve ozve, klucina na začátku jen psal jak je zklamaný z toho že T kterou si koupil neni stejně spolehlivá jako německá technika BMW...
VZPOMEŇTE si jak jste byli naštvaní na svá auta když vás nechali ve štychu..... hmmm co, i já jsem v tu chvíly proklel značku BMW.
TAK PRO NĚJ MNĚJTE POCHOPENÍ.
Dovolím si říct že jsem člověk kterému proteče pod rukama docela hodně aut, nepřekupuji je ale mám rád změnu a tak si každý čtvrtrok seženu něco nového.Vyzkoušel jsem už :
Škoda : 120,Favorit,felicia,superB
PEUGEOT : 205.206.307.406
BMW : 318iE30M10,318isE30,520E32,E30318iE30Tourning
Reault : clio,scenic
WW : Golf2,Golf3,BORA,Passat,
HONDA : CIVIC 1.6 vti
Nissan : Patrol wagon 2.9 TD
Ford : Transit
Fiat : Uno
Podle výčtu si myslím že už jsem jezdil a vlastnil ledas co a jediné co můžu říct je že nejsou dobré a špatné zančky ALE
DOBRÁ A ŠPATNÁ AUTA
Jinak pro admina : Myslím že tvá reakce o narušovaní fora byla nepřimněřená
BMW ----- THE BEST OF.
tjn toyotu jsem nemnel aly myslim ze to bude platit i pro ni, muzes sehnat libove bavko ktere odvede svou praci,bude dobre jezdit...a na to sezenes toyotu ktera bude na srac, viz asi zakladatel této diskuse.Komanche píše:Luka: ve vetsine veci s tebou souhlasim, pises stejne tak trosku obecne, ale furt mi u tech tvejch aut chybi ta Toyota...![]()
A naopak, ale nikdo se na mne nezlobte, ale TOYOTA GT4 za 40 klacku ... to už zavání něčím nekalým.
Celkově se dá říct že super koupě , libovka za babku je skoro nerealny sen. Když se někomu podaří něco takového koupit tak to je většinou od kamaráda nebo tak něco, porstě někdo potřebuje chechtáky a tak rychle prodává a to se asi nejdřív doví kamarádi.Já jsem mněl za celý svůj život the best of kup jen jeden, BMW E30 318i TOURNING, auto v hodnotě 60 tis jsem koupil za 40 byla to libovka, jeden důchodce si ji nechal přivést z CH přitažení se asi o týden zpozdilo a když to dotáhli tak už mně liné a oni se toho chtěli zbavit tak jsem to koupil na papírech pod cenou. Ale jak říkám to se moc často nestává. -) že
prostě podle mne je slepé trvání na tom že buď BMW a nebo TOYOTA jsou BEST OF je hloupost, pro mně bylo best of citroen saxo VTS, asi před dvěma lety, DNES se na to dívám jinak potřebuji prostor, velký kufr a tak je pro mne best of jakékoliv pořádné pohodlné ale hlavě splehlivé COMBI.
BMW ----- THE BEST OF.
jeden cas
Ale jeden cas sem mnel cukani koupit COROLU RALLY ver. Nevim presne oznaceni ale mněl ji známí a byla na jeho rodinu malá ( hlavně se bál aby to manželka nezrušila) fakt pěkné auto, ale pak se zadrel motor, nejakej chytrak sprahnul kontrolku dobijeni s kontrolkou mazani -)))))) nikdo si toho nevsiml.Dá se sehnat takováhle corola ? a za kolik
BMW ----- THE BEST OF.
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem odpůrce BMW,hrabal jsem se už v lecčem,a kámoš má dokonce prodejnu,takže než jsem si koupil celicu,Natrhavali jsme prdele v BMW 325,a zdalo se mi že na to auto nemá nic.Ale když jsme si dali lajnu s moji 2.0 GT,chytal se jen než sem vytočil prvních 6000 ot.,prostě každé auto má své klady a zápory,ale točkový motor je točkový motor...Tím nehaním BMW,Třeba taková 850,je šilena kára
Soudím jen sériovky,v lehkých ůpravach,z Mkama,ani GTfour,nemám zatím zkušenosti....