To je možné,zvednu kapotu a mrknu tamCorolla2014 píše:A nezapomněli tě tam vložit jeden válec?Abys nakonec neměl nějaký tříhrnek

To je možné,zvednu kapotu a mrknu tamCorolla2014 píše:A nezapomněli tě tam vložit jeden válec?Abys nakonec neměl nějaký tříhrnek
Zkus prosím tě změřit pružné zrychlení na 3. 80-120 km/h možná to něco napoví. U 1,6 by mělo být cca 7 s.tabika píše:To je možné,zvednu kapotu a mrknu tamCorolla2014 píše:A nezapomněli tě tam vložit jeden válec?Abys nakonec neměl nějaký tříhrnek
Ok,prubnu totisnov píše:Zkus prosím tě změřit ploché zrychlení na 3. 80-120 km/h možná to něco napoví. U 1,6 by mělo být cca 7 s.tabika píše:To je možné,zvednu kapotu a mrknu tamCorolla2014 píše:A nezapomněli tě tam vložit jeden válec?Abys nakonec neměl nějaký tříhrnek
Tak jsem to dneska konečně změřil. Na 3. 80-120 km/h za 7.20s. takže žádná slávatisnov píše:Zkus prosím tě změřit pružné zrychlení na 3. 80-120 km/h možná to něco napoví. U 1,6 by mělo být cca 7 s.tabika píše:To je možné,zvednu kapotu a mrknu tamCorolla2014 píše:A nezapomněli tě tam vložit jeden válec?Abys nakonec neměl nějaký tříhrnek
No jestli to corolla 1.6 cvt dělá za 6s tak mě to příjde na ave asi dost,ale já už nečekám nicCommonUser píše:To je len iluzia, ze tych 6-7 sekund je vela. BMW 325d 160kW robi na 4ke 80-120 za 5,3s. A to je twin turbo. Takze co cakas od 108kw ?
Cele to je o tej odozve na plyn. Skus taky moderny automat s turbom v normal mode ...
To je manuál,cvt bude třeba na tu pružnost lepší. Ale jinak to dokazuje že ta 1.8 v ave tam nemá co dělat. Rozhodně ne na důstojné ježděni ve střední třídě sedanu,když kdejakej kompakt je pomalu lepšíCommonUser píše:Never kazdej chujovine ...![]()
https://autobible.euro.cz/test-toyota-c ... -bez-duse/
Corolla 1,6 to robi za 7,3s. A to ma skoro o 200kg menej.