PS: podle mě konec aktualizací je tady napsaný

mapy 2018 v1
 mapy 2018 v1 
  ale není to taková tragédie jak jsem čekal. Kopce jsou teda horší ty jedu na 3-4. Váha vleku 708kg, ujeto 150km a spotřeba 8,2 l/100km. Plánuji jen cesty v blízkém okolí do 100km
  ale není to taková tragédie jak jsem čekal. Kopce jsou teda horší ty jedu na 3-4. Váha vleku 708kg, ujeto 150km a spotřeba 8,2 l/100km. Plánuji jen cesty v blízkém okolí do 100km 

je to vlastně alternativa koupě chaty na kterou by jsme neměli moc času. Tohle vytáhneme jen do blízkého okolí když bude volný víkend. (základna = 40km vzdálené Českosaské Švýcarsko) Hodně turistujeme a poslední dobou jsme měli v celkem vyhlášených kempech smůlu na chatky (špína, hnus) tak si prostě potáhneme svojí no. Časem možná i kemping na divoko, ale nemám ještě vyřešen provoz na 12V (osvětlení + čerpadlo na vodu) a taky zatím nedokážu spustit lednici na PB. Hledali jsme nutně variantu s wc a kompletní koupelnou (sprchou) po dlouhém hledání jsme našli pro nás akceptovatelnou variantu za velmi rozumný peníz.  radost z toho veliká
 je to vlastně alternativa koupě chaty na kterou by jsme neměli moc času. Tohle vytáhneme jen do blízkého okolí když bude volný víkend. (základna = 40km vzdálené Českosaské Švýcarsko) Hodně turistujeme a poslední dobou jsme měli v celkem vyhlášených kempech smůlu na chatky (špína, hnus) tak si prostě potáhneme svojí no. Časem možná i kemping na divoko, ale nemám ještě vyřešen provoz na 12V (osvětlení + čerpadlo na vodu) a taky zatím nedokážu spustit lednici na PB. Hledali jsme nutně variantu s wc a kompletní koupelnou (sprchou) po dlouhém hledání jsme našli pro nás akceptovatelnou variantu za velmi rozumný peníz.  radost z toho veliká 
 čekal jsem to daleko horší. Kopce teda nic moc, ale musíš jet rozumně a netrápit to. Před kopcem to trchu rozjet a používat setrvačnost. Při první cestě jsem se i párkrát zapomněl a jel skoro 90km/h
  čekal jsem to daleko horší. Kopce teda nic moc, ale musíš jet rozumně a netrápit to. Před kopcem to trchu rozjet a používat setrvačnost. Při první cestě jsem se i párkrát zapomněl a jel skoro 90km/h   JInak první spotřeba Plzeň - Teplice 150km byla 8,2l/100km. Což není taky nějak děsivé.
   JInak první spotřeba Plzeň - Teplice 150km byla 8,2l/100km. Což není taky nějak děsivé. Prej není žádný závodník ale jede to
  Prej není žádný závodník ale jede to  

S údajem napětí v tomto bodě (zapalovač cigaret) je třeba být opatrný - není správný! Ukazuje o pár desetin voltu méně. Desetiny voltu u baterie znamenají velký rozdíl v nabíjecím proudu.LaBuS píše:ano ukazuje napětí baterie. Je to napojené napřímo na zapalovač (přes klíček)
 na to mám případně multimetr
 na to mám případně multimetr