V akom regióne operuješ ?

Praha - Žilina, najčastejšie ma môžeš stretnúť na najväčšom parkovisku v Čechách značeného D1, a prezývkou schody do Brnasysel777 píše:takže mám premožiteľa a nie som najmladší.
V akom regióne operuješ ?
Tema o TPMS je tu: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=330Lukynek píše:Ještě jednůc zkusím. Asi nikdo neví?Ahoj kluci může někdo poradit co je špatně?Mám diagnostiku na TPMS ventilky Foxwell nt1001,ale nenačte mi to ani jeden ventilek.Jedna sada orig. druhá neorig.Máte někdo zkušenost? Předem díky.
Možná pohodlnější,ale zastaralou a lenivouBKSL píše:Mozem porovnat automat z VW Passat 2017 a ten CVT na Corolle.
CVT plynuly rozbeh, ziadne trhanie, co sa o automate v passate povedat neda nakolko je priamo citit preradovanie.
Povodne som chcel automat VW Golf ale takto za menej penazi (Golf cca 3500€ az 4000€ viac pri tej istej vybave) mam pohodlnejsiu Corollu.
Lenivou? Tak proč mě den co den zdržuje nějaká škodovka nebo folksvágn?tabika píše:Možná pohodlnější,ale zastaralou a lenivouale určitě hezčí.
Jasně,je to na pohodu, hlavně to cvt je paráda. Jen škoda že japonci končí tam kde ostatní začínají.BKSL píše:Tak asfalt to netrha ale to som ani cakal od tohoto typu auta
No nevím,třeba náké pako za volantemIntri píše:Lenivou? Tak proč mě den co den zdržuje nějaká škodovka nebo folksvágn?tabika píše:Možná pohodlnější,ale zastaralou a lenivouale určitě hezčí.
Je super, že ta auta mají vyturbené motory, ale k čemu majitelům jsou, když je stejně z drtivé většiny používají tak, že brzdí atmosférickou jednašestku, navíc elektronicky omezenou...