Parkovací brzda T27

vše ohledně modelové řady Avensis
bandolero
Navigátor

Re: Parkovací brzda T27

Příspěvek od bandolero »

Este neviem co tam dam, ale do passata som daval tiez TRW a v pohode. Menit chcem niekedy cez leto, je tam este dostatocna hrubka. V predu su nove...
Avensis Combi T27 1,8 Valvematic 2009
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

bandolero píše:Ok, takze ked zatlacim pripravkom piestik a dam nove platnicky staci to len poskladat a nastavi sa parkovacka sama??
Přípravek na vytlačení budeš potřebovat levotočivý! co se týče destiček, jsou tam Bosh tak je problém dát zase Bosh ? mě původní vydržely 112tKm a ještě by daly tisícovku, ale nechtěl jsem to hnát do extrému. Přední ještě padesátku dají :) viz obr.
Obrázek
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ej veru chlope, to nie su BOSCH. Brzdovy system je BOSCH, ale platnicky su JURID (takym drobnym napisane - vyryte).
Ja mam este predne povodne ... 135tkm. Aj zadne som mohol este nechat, ale ... ked uz som to mal dole ...

BTW Od BOSCHU dnes nieco brat ... co mi posledne na autach odchadzalo, to bolo na 90% BOSCH. Este aj tie pracky sa kurvia.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
elMuerte
Manager Týmu

Příspěvek od elMuerte »

CommonUser píše:BTW Od BOSCHU dnes nieco brat ... co mi posledne na autach odchadzalo, to bolo na 90% BOSCH. Este aj tie pracky sa kurvia.
Vysvětlení najdeš v této zajímavé knížce. Fakt doporučuji přečíst doma celé rodině!
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Odpovědět

Zpět na „Avensis“