Obsah převodovky
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Obsah převodovky
Zdravím všechny a chci se pozeptat kolik litrů se lije do převodovky 3S-GE 115kW, 1991
Toyota Celica 2,0GT-i, 115kW,91', 5gen.
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo z obsahem souhlasím ale na celici 2.0. gti jsem všude čelt že olej specifikace ATF DEXTRON II tzn. do automatických převodovek není to žádnej blábol můžu doložit ja ho tam mám už 4 roky výměna doporučená po 50tis.
taky jsem se tehdy divil proč do automatických převodovek když je to manuál ale je to tak
když jsem u těch výměn tak je doporučena výměna paliv. filtru po 50tis a vzduchového po 30tis.
taky jsem se tehdy divil proč do automatických převodovek když je to manuál ale je to tak
když jsem u těch výměn tak je doporučena výměna paliv. filtru po 50tis a vzduchového po 30tis.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
životnost oleje
Petr> koukám že si měl ten oil cca 4 roky... když tak přemejšlim tak ho mam asi taky neměněnej 5 let... tak nevim jak se pozná, že by se měl vyměnit??? mno a palivovej filtr tak to by mě taky zajímalo... jak člověk pozná že je potřeba vyměnit hmmm thnx
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

ATF se dává do spousty manuálních převodovek!Běžně třeba BMW nebo MercedesPetr píše:jo z obsahem souhlasím ale na celici 2.0. gti jsem všude čelt že olej specifikace ATF DEXTRON II tzn. do automatických převodovek není to žádnej blábol můžu doložit ja ho tam mám už 4 roky výměna doporučená po 50tis.

Celica 2.0 Gti 115kw
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
čistý jako vypraný v perhonu?
Lenulka> a když v tý baňce vypadá že je čistej (už 5 let)... tak asi neni třeba měnit... nebo je to jinak? dík
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: čistý jako vypraný v perhonu?
porad je to o tom jak moc mas sve auto rad, pokud presne vis co tam predchozi majitel dal, neni problem, ver tomu, ale pokud nevis, nic tim nepokazis kdyz obetujes cca 500 kacak na novy, napr. Motulmicron píše:Lenulka> a když v tý baňce vypadá že je čistej (už 5 let)... tak asi neni třeba měnit... nebo je to jinak? dík

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak tu to máte ofocený z německého manuálu co doporučují do 3S-GE
http://www.mkiv.cz/ftp/img004.jpg
http://www.mkiv.cz/ftp/img004.jpg
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
sponzor Fidela
Fidel by kupoval převodový olej Castro-L TAF-X, je sice mastnej, ale mastit by měl slušně... ready.
Jo s palivovým filtrem je problem... celda ho nechce... prej nepovolí a nepovolí ani kdyby se fidel potento...
ps: takže asi je spokojená s tim co hulí
kdyby prej začala cukat...kašlat, tak bude muset začít hulit něco jinýho... zatim nepovolí potvora 
Jo s palivovým filtrem je problem... celda ho nechce... prej nepovolí a nepovolí ani kdyby se fidel potento...

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: sponzor Fidela
já vymněnil palivovej filtr teď o víkendu, než jsem dal zpět motor, a vypadá že to byl ještě originál z Japonska, dle toho jak byl orezlej atd...micron píše: Jo s palivovým filtrem je problem... celda ho nechce... prej nepovolí a nepovolí ani kdyby se fidel potento...ps: takže asi je spokojená s tim co hulí
kdyby prej začala cukat...kašlat, tak bude muset začít hulit něco jinýho... zatim nepovolí potvora

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz