to sem vypreparoval...
 to sem vypreparoval... tepelná izolace
 celica topí tak, že by si z ní měli vzít všichni příklad!!! Topí brutálně rychle... právě proto nechápu tepelnou izolaci.??? Ale je to pěkný
 celica topí tak, že by si z ní měli vzít všichni příklad!!! Topí brutálně rychle... právě proto nechápu tepelnou izolaci.??? Ale je to pěkný 
Sem zvědavej jak dlouho bude znak "draka" na místě... já kdybych byl harant, pudu po něm
 pak bych byl na základce dobrej frajer
 pak bych byl na základce dobrej frajer  

Ty mlhovky DLAA máš nějak vysoko??? maj bejt níž.... ps: už mam další doma, náhradní
 Maj bejt níž... přesně pasujou. špatná instalace čeče
 Maj bejt níž... přesně pasujou. špatná instalace čečepředělat a musej svít jako normal lampy... ty zhasneš a i ve tmě můžeš ject na tyhle DLAA... pak je to ok. pěkně si je nastavit ideálně...

Příští jaro asi bude muset být už nějaká zásadnější klempířina, ptž už mě to fakt nebaví. Mít prostor, tak bych se asi už fakt nasral a koupil druhý auto, kde by kastle byla v dobrým stavu a přeházel tam věci od sebe.
  Příští jaro asi bude muset být už nějaká zásadnější klempířina, ptž už mě to fakt nebaví. Mít prostor, tak bych se asi už fakt nasral a koupil druhý auto, kde by kastle byla v dobrým stavu a přeházel tam věci od sebe.