Taky jsem bral před třemi roky Corollku v Opavě. Jsou tam fakt velice dobří. Ségra teď brala Yarise u Bonda v Ostravě a taky byla moc spokojená.RomanJ píše:TOYOTA AutoBond Opava, vše bez problémů, podle prodejce je nyní o Toyoty nebývalý zájem, za první tři měsíce je asi pětina ze všech prodaných aut CorollaIntri píše:Který AutoBond to byl? Jinak dobře jsi udělal zcela určitě.RomanJ píše:Děkuji všem za gratulace, ještě pořád to vstřebávám a objevuji, ale jedno je mi naprosto jasné - správná volba a udělal jsem dobře, mašli jsem sice neměl, ale domluva v AutoBondu bez problémů, auto čisté a připravené v termínu, jako bonus zdarma koberce a povinná výbava, jenom ty 2 - 3 litry benzínu v nádrži ......Jediná neznámá je u toho auta kvalita, ale u jiných značek si člověk nepomůže a Corolla má podle mě ze všech ostatních aut největší naději na to, že bude kvalitní s minimem nutných servisních zásahů.
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Toyota C-HR Selection 1.8 2020,
Toyota Corolla 1,6 Active Trend+ Multidrive S, hnědá,
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Toyota Corolla 1,6 Active Trend+ Multidrive S, hnědá,
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Loni v srpnu u nás na Moravě trochu foukalo. Slízli to všichni v ulici a myslím, že na celé střední Moravě. Vlaky stály, no kalamita. Větev cca 2 metry dlouhá a max 5 cm v průměru, ale z kdoví jak velké výšky to letělo. Ještě bylo mírně promáčklý víko kufru a svislý vlásečnicový škrábance na zadním skupinovým světle. Po dobu dovolené v Řecku to opravili v TOYOTA T-MOTOR Olomouc, mimochodem skvělé provedení opravy, komunikace atp. To pro ty, co tady na ně někde nadávali.
Celá legrace stála 40.000,- a něco. Mě teda jenom 1.000,-.
Tož tak.
Tož tak.
Nemám, to má určitě drahý provoz, ne jako naše Corolky. ☺Čepo píše:To máš doma?
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
Váhal jsem nad pojištěním, ale když to vidím, tak jsem s havarijkou určitě chybu neudělal. Přijde mi, že je to počasí čímdál horší. A blbů potkávám taky víc.Carlos65 píše:Loni v srpnu u nás na Moravě trochu foukalo. Slízli to všichni v ulici a myslím, že na celé střední Moravě. Vlaky stály, no kalamita. Větev cca 2 metry dlouhá a max 5 cm v průměru, ale z kdoví jak velké výšky to letělo. Ještě bylo mírně promáčklý víko kufru a svislý vlásečnicový škrábance na zadním skupinovým světle. Po dobu dovolené v Řecku to opravili v TOYOTA T-MOTOR Olomouc, mimochodem skvělé provedení opravy, komunikace atp. To pro ty, co tady na ně někde nadávali.
Tož tak.
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
Ta fotka je tedy hádám ještě před opravou, nebo je nějaký důvod, proč tu hranu neopravili? A máš více fotek celého poškození? Zajímá mě, jak vypadalo poškození v takové ceně, byť se ceny oprav na pojistku musí brát trochu s rezervou, protože jsou vždycky maximální, které je pojišťovna ochotná proplatit, ne takové, kolik to doopravdy stálo.Carlos65 píše:Loni v srpnu u nás na Moravě trochu foukalo. Slízli to všichni v ulici a myslím, že na celé střední Moravě. Vlaky stály, no kalamita. Větev cca 2 metry dlouhá a max 5 cm v průměru, ale z kdoví jak velké výšky to letělo. Ještě bylo mírně promáčklý víko kufru a svislý vlásečnicový škrábance na zadním skupinovým světle. Po dobu dovolené v Řecku to opravili v TOYOTA T-MOTOR Olomouc, mimochodem skvělé provedení opravy, komunikace atp. To pro ty, co tady na ně někde nadávali.
Tož tak.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
S havarijnou poistkou som nešpekuloval nikdy. To sa dá tak možno ak človek býva na dedine a na vidieku aj pracuje. V meste má auto každý blb a tak to aj vyzerá. Už tri či štyri krát som si našiel naťuknuté auto na parkovisku, samozrejme vinníka som nikdy nenašiel.
U nás na parkovisku pre 50 áut pred obchodom sú dva kandelábre, jeden tak trochu nešikovne uprostred parkoviska na lepšie presvetlenie. Minule som pil kávu na balkóne a pozeral som ako týpek rozmýšľa kde zatiahne taký ten malý chevrolet - bol zmätený asi z toho, že je parkovisko takmer prázdne pretože bol štátny sviatok a obchod bol zavretý. Ako tak pomaly išiel a rozhliadal sa kam pichnúť káru napral to rovno do kandelábra, len tak zadunelo. Krásne stredom. Namiesto čumenia pred seba otáčal hlavu doľava - doprava a späť. Vyskočil vonku, pozbieral opadané súčiastky a odpálil ako to najrýchlejšie šlo.
A takých tú sú stovky. No nepoisti auto.
U nás na parkovisku pre 50 áut pred obchodom sú dva kandelábre, jeden tak trochu nešikovne uprostred parkoviska na lepšie presvetlenie. Minule som pil kávu na balkóne a pozeral som ako týpek rozmýšľa kde zatiahne taký ten malý chevrolet - bol zmätený asi z toho, že je parkovisko takmer prázdne pretože bol štátny sviatok a obchod bol zavretý. Ako tak pomaly išiel a rozhliadal sa kam pichnúť káru napral to rovno do kandelábra, len tak zadunelo. Krásne stredom. Namiesto čumenia pred seba otáčal hlavu doľava - doprava a späť. Vyskočil vonku, pozbieral opadané súčiastky a odpálil ako to najrýchlejšie šlo.
A takých tú sú stovky. No nepoisti auto.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Mám dotaz při zapnuté klímě musím zapnout vnitřní okruh sám nebo se aktivuje automaticky.
u jiných vozu se zapínal.
u jiných vozu se zapínal.
Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
Tak tady jsou fota všech tří poškození:Intri píše:Ta fotka je tedy hádám ještě před opravou, nebo je nějaký důvod, proč tu hranu neopravili? A máš více fotek celého poškození? Zajímá mě, jak vypadalo poškození v takové ceně, byť se ceny oprav na pojistku musí brát trochu s rezervou, protože jsou vždycky maximální, které je pojišťovna ochotná proplatit, ne takové, kolik to doopravdy stálo.Carlos65 píše:Loni v srpnu u nás na Moravě trochu foukalo. Slízli to všichni v ulici a myslím, že na celé střední Moravě. Vlaky stály, no kalamita. Větev cca 2 metry dlouhá a max 5 cm v průměru, ale z kdoví jak velké výšky to letělo. Ještě bylo mírně promáčklý víko kufru a svislý vlásečnicový škrábance na zadním skupinovým světle. Po dobu dovolené v Řecku to opravili v TOYOTA T-MOTOR Olomouc, mimochodem skvělé provedení opravy, komunikace atp. To pro ty, co tady na ně někde nadávali.
Tož tak.
- Přílohy
-
- IMG_20170817_165531.jpg
- (46.23 KiB) Staženo 548 x
-
- IMG_20170813_140108.jpg
- (32.15 KiB) Staženo 548 x
-
- IMG_20170810_164405.jpg
- (39.46 KiB) Staženo 548 x
No a tady je vyúčtování ze servisu. Cena je dohromady 33,292,- bez DPH, takže včetně daně to dělalo 40,283,-.
- Přílohy
-
- IMG_20180421_095855.jpg
- (30.66 KiB) Staženo 548 x
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:18, celkem upraveno 1 x.
Platila to pojistovna, tak srat na to
Kazdopadne si fotky nekde schovej, pri prodeji budes tezko vysvetovat, zes mel strikany pul auta kvuli dvoum promacklinam

RAV4 HSD FWD
potvrzuji. teprve dnes jsem měnil pneu a mám to samé koroze na šroubech a tlumiče czech.snad lepší než turecký.máš pravdu je to na flexu.Stará stejně jako ty.lidoma píše:Ještě se vrátím k tomu přezouvání, vyměkl jsem a dotáhl jsem šrouby jenom tak na 108 Nm. Při tom jsem si všiml, že tlumiče na naší turecké Corolle jsou Made in Czech. Ale co mě velmi nemile překvapilo, je koroze na šroubech kosti. A to je pouze 5 měsíců stará Corolla. Jak budou vypadat ne za 5 měsíců, ale 5 let. Také Vám to tak hnije?
Omlouvám se, ale jelikož mi nešly vložit fotky, dal jsem je sem:
https://uloz.to/tam/_plsZNy47Kqut
Jinak zadní poddimenzované repro mělo zase uvedeno Made in Slovakia. Jednalo se o papírový repráček s tak 2 cm magnetem. Pusťte si zvuk pouze dozadu a uvidíte.
Ale jinak celkově spokojenost a až bude potřeba, kost asi uříznu flexou.![]()
Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
Šrouby potvrzuju, včera jsem měnil kola za letní a taky zrezivělé. V servisu jim pak asi řeknu, ať ten šunt sundají a dají tam nějaké, které nebudou rezivět.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
Co myslite? Auto ma tri mesiace dal som opravit skrabanec na dverach
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
- Tygr
- Věčnej rejpal
To dojde 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)