tomikm píše:Xfield: Zkus někdy vyjet za tmy a uvidíš, jak ty náhražky oslňují, jsou nepříjemné a nebezpečné. Jak je konstruované světlo, mi je v tomto případě u zadku.
Co se týče tématu: Proč tu tedy témata máme? Asi kvůli přehlednosti fóra, aby každý našel to, co potřebuje a ne aby mezi LED světly hledal např. zkušenosti s převodovkou

Za rok najedu 50 000 km...značnou část v noci...a
nikdy mě nikdo neproblikl, že by se mu nezdály moje tlumená světla, ať už jsem v nich měl LED nebo žárovky. Kdyby ti konstrukce světla nebyla tam kde uvádíš, chápal by jsi, že za oslňování nemůže primárně zdroj světla ("čínská led"), ale nastavení světel, protože konstrukčně je paprsek směřovaný do určité výseče. Pokud je někdo neseřídí, nebo neupraví sklon podle aktuálního zatížení (což "Full Led" dělají automaticky), je jasné, že bude oslňovat a to citelněji, než s méně intenzivní žárovkou.
Netvrdím, že používat LED náhrady je skvělý nápad a nepřináší i nějaké problémy, ale ten tvůj povyk kolem je tak trochu mimo....
A témata? Jistě, taky se mi líbí, když je všechno pěkně uspořádané, ale striktně dodržet téma se tady nedaří prakticky nikde - vždycky se dotkneš i jiného problému. My jsme aspoň pořád u světel a LED , i když chybí slůvko "full"

A pokud si tohle téma pročítá i nějaký potenciální zájemce, který se rozhoduje, jestli investovat do Full LED světel, třeba mu v rozhodování pomůžou i řeči kolem LED náhrad

....pokud bylo těch pár řádek textu opravdu tak nepatřičných , jistě se najde moderátor, který je přesune kam patří....nerad jsem mu přidělal práci.