Toyota Previa 94

vše ohledně modelové řady Previa
Odpovědět
Zbynek
Člen Týmu

Toyota Previa 94

Příspěvek od Zbynek »

Ahoj všichni příznivci Toyot. Chci si koupit Previi první generace a chtěl bych pár info. Za kolik tak jezdí,jaký jsou skušenosti s přestavbou na LPG. Umístění nádrže pod auto - jen toroid nebo je možno i válcovou a tím pádem větší? Výhody nevýhody pohonu 4x4, má to vůbec význam, myslím že to auto je dost nízký. A využitelnost u nás pouze v zimě a na silnici není asi moc veliká. Nebo to s tím zadním pohonem není v zimě zrovna vono?

8) Díky o podělení se o zkušenosti
Miroslav Faltýnek
Člen Týmu

Příspěvek od Miroslav Faltýnek »

Já koupil Prévii nedávno. Jízdní vlastnosti zatím dobré až na tu spotřebu, jezdím kolem 12,5l na sto. Zatím o ní moc nevím a tak se taky snažím využívat rady zkušených. Kluci jsou dobří a rádi poradí, aspon doufám!!! Já zase sháním radu kde sehnat manuál drobnejch oprav.
Jan
Člen Týmu

prid si je vyzkouset

Příspěvek od Jan »

Ahoj Zbynku, jsem nadsenec do Previi a do Subaru - tzn aut s polochym motorem a idealne 4x4

Ty auta jsou hodne zajimavy a jezdi skvele, ale musi byt ve 100% technickym stavu.

Pracuju v Praze a mam tam ustajeny 2 previe. Jedna z nich ma permanentni 4x4.

Jestli chces tak se ozvi a prijed se na ne podivat. Nezastiram, ze ted jednu budu muset prodat. Mam v rodine 3 auta (2 previe, jedno subaru) a to je trochu moc... ;) Navic ted budu mit k dispozici firemni, takze se jedny musim zbavit...

Jan 724 25 60 23
JAN, PREVIA AWD
Odpovědět

Zpět na „Previa“