To vím, ale četl jsem, že jde nastavit který údaje o jízdě tam chceš na jednotlivý obrazovky.. To v tom nastavení vůbec najít nemůžu..Intri píše:Polohovatelná je jen dopředu a dozadu. Když je úplně vzadu, klade trochu odpor, prostě jen potáhni směrem k fofrklacku, nic víc v tom není.
A displej mezi budíky má vlastní nastavení, nenastavuje se přes infotainment - jde se do něj přes šipky na volantu, nastavení je úplně poslední obrazovka, nejvíce vpravo. Tuším, že se na ni dá dostat i z první obrazovky šipkou doleva.
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Toyota Corolla 2018 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, 1G2
Určitě to tam je, já si s tím nějakou dobu hrál, ale nepovím ti přesně, jak se to jmenuje. Je to nabídka ve stylu "info 1" a "info 2", což znamená hlavní obrazovku a tu hned pod ní (šipkou dolů). Když zvolíš třeba to "info 1", jsou tam tuším dvě možnosti, horní a dolní údaj. Zase otevřeš třeba horní a tam už si budeš moct vybrat z možností, které jsou. Jestli si vzpomenu, až večer pojedu, mrknu se ti přesně.
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
Nejake navrhy ako zlepsit prijem radia na corollke? Inak mam teraz ceedku na tyzden a ak som corolle nadaval ze je hlucna radim kazdemu previest sa v ceedke 

corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
A preco si bol na garancke tak skoro ?sysel777 píše:dnes mám za sebou prvú garančnú prehliadku + výmenu pneu za letné.
Auto má niečo cez 6 mesiacov a 8500km.
Mne povedali ze treba po 15 000 km alebo po roku od obstarania-kupy, podla toho co nastane skor.
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
Nespolieham sa na pokyny udávané výrobcom, ale na svoju intuíciu.
A hlavne, nevedel som sa zbaviť pocitu, že prvý olej by som mal dať vymeniť aj pri nižšom nájazde km. Pôvodne som plánoval olej vymeniť už pri 5000km, ale potom som si povedal, že počkám na výmenu pneumatík a rovno to vybavím "jedným vrzom". Poznám ľudí, ktorí olej menili už po 2000 km, pretože sa hovorí, že surový motor má v oleji veľa toho "výrobného sajrajtu" a treba sa ho po pár tisíc km pre istotu zbaviť.
Keď som prišiel do servisu a povedal že chcem garančku po 6 mesiacoch a 8,5 tis. km (namiesto 1 roku a 15 tis. km), vôbec sa nikto nepýtal, prečo som prišiel tak skoro. Isto to tak robí veľa ľudí.
A hlavne, nevedel som sa zbaviť pocitu, že prvý olej by som mal dať vymeniť aj pri nižšom nájazde km. Pôvodne som plánoval olej vymeniť už pri 5000km, ale potom som si povedal, že počkám na výmenu pneumatík a rovno to vybavím "jedným vrzom". Poznám ľudí, ktorí olej menili už po 2000 km, pretože sa hovorí, že surový motor má v oleji veľa toho "výrobného sajrajtu" a treba sa ho po pár tisíc km pre istotu zbaviť.
Keď som prišiel do servisu a povedal že chcem garančku po 6 mesiacoch a 8,5 tis. km (namiesto 1 roku a 15 tis. km), vôbec sa nikto nepýtal, prečo som prišiel tak skoro. Isto to tak robí veľa ľudí.
Toyota Corolla 1,6 CVT, Active Trend+ LED, 1G3 Sivá (popolavá) - 9/2017
Ja som praveze prekvapeny perfektnym prijmom tohto radia. Mam to auto 7 mesiacov/ 10000km, no este sa mi nestalo, ze by mi niekde na sk cestach vypadol prijem. To na starom focuse a tiez manzelkinej sx4ke bol vecny problem. Vsak som aj hned po kupe nasekal na usb kluc kvantum hudby, no este som ho fakt nemusel pouzit....maross píše:Nejake navrhy ako zlepsit prijem radia na corollke? Inak mam teraz ceedku na tyzden a ak som corolle nadaval ze je hlucna radim kazdemu previest sa v ceedke
Corolla 2017 Valvematic 1,6 MT Active Trend+
Ještě se vrátím k tomu přezouvání, vyměkl jsem a dotáhl jsem šrouby jenom tak na 108 Nm. Při tom jsem si všiml, že tlumiče na naší turecké Corolle jsou Made in Czech. Ale co mě velmi nemile překvapilo, je koroze na šroubech kosti. A to je pouze 5 měsíců stará Corolla. Jak budou vypadat ne za 5 měsíců, ale 5 let. Také Vám to tak hnije?
Omlouvám se, ale jelikož mi nešly vložit fotky, dal jsem je sem:
https://uloz.to/tam/_plsZNy47Kqut
Jinak zadní poddimenzované repro mělo zase uvedeno Made in Slovakia. Jednalo se o papírový repráček s tak 2 cm magnetem. Pusťte si zvuk pouze dozadu a uvidíte.
Ale jinak celkově spokojenost a až bude potřeba, kost asi uříznu flexou.

Omlouvám se, ale jelikož mi nešly vložit fotky, dal jsem je sem:
https://uloz.to/tam/_plsZNy47Kqut
Jinak zadní poddimenzované repro mělo zase uvedeno Made in Slovakia. Jednalo se o papírový repráček s tak 2 cm magnetem. Pusťte si zvuk pouze dozadu a uvidíte.
Ale jinak celkově spokojenost a až bude potřeba, kost asi uříznu flexou.

Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
Kiu Ceed som skúšal aj ja a nejako hlučná nebola teda okrem hučania odvaľujúcich sa pneu. Neviem čo za OEM gumy dáva Kia na tieto autá, tuším nejaké eko - ale motor prehlušili suverénne.maross píše:Nejake navrhy ako zlepsit prijem radia na corollke? Inak mam teraz ceedku na tyzden a ak som corolle nadaval ze je hlucna radim kazdemu previest sa v ceedke
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Také jsem dnes přezouval a v pneuservisu šrouby u kol dotáhli 120 Nm.Prý to dotahují podle vin kodu a Corolla má 120Nm.Tak nevim.
Tak jsem si dnes přivezl z autosalonu Corollku Activ Trend+ 1.6 Multidrive, když jsem ji ukázal v rodině, nikdo mi ani nechtěl věřit, co lze za ty peníze ( - viz současná akce ) pořídit, zatím najeto 65 km a nemohl jsem se nabažit, pohodlí, komfort, ticho, pocit bytelnosti a na palubním PC zatím svítí 6,4 l/100 km, doslova křičím nadšením ........ a manželka taky
Toyota Corolla Activ Trend+, 1.6 Valvematic Multidrive S
ex Toyota Corolla Combi 2.0 D4D, E12
ex Toyota Corolla Combi 2.0 D4D, E12
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:18, celkem upraveno 1 x.
Vitaj. Gratulujem. Užívaj komfortu.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Taktéž se připojuji ke gratulacím. Užívejte si všichni naprosto pohodové rollky...
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
I já blahopřeji a vítám do "klubu".
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá