kdybyste někdo náhodou sháněli zachovalou T25 ;)

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Michal_F6
Věčnej rejpal

kdybyste někdo náhodou sháněli zachovalou T25 ;)

Příspěvek od Michal_F6 »

E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Michal_F6
Věčnej rejpal

Re: kdyby jste někdo náhodou sháněli zachovalou T25 ;)

Příspěvek od Michal_F6 »

Ahoj, z prodeje aut jsem za léta trochu vypadl a rád si nechám poradit. Vím, že se dá T25 sehnat výrazně levněji, ale kolikrát v jakém stavu a s jak jasnou historii? Jsem opravdu cenově tak mimo? Díky předem za rady/reakci. ;))

Michal
Ducati Monster 821 - fun
melsoft
Navigátor

Příspěvek od melsoft »

Mám pocit, že spíše než cena odrazuje ten motor 110kW (2,2l ?). O něm tu kolují děsivé příběhy. Kdyby to byl 2,0D-4D 93kW, tak do toho za tu cenu jdu hned i když bych raději kombíka ale takhle ani náhodou a není to o ceně. (spíš o ceně následných možných a očekávatelných oprav).
Toyota Avensis Combi (model T25), 2.0D-4D 93kW
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

melsoft píše:Mám pocit, že spíše než cena odrazuje ten motor 110kW (2,2l ?). O něm tu kolují děsivé příběhy. Kdyby to byl 2,0D-4D 93kW, tak do toho za tu cenu jdu hned i když bych raději kombíka ale takhle ani náhodou a není to o ceně. (spíš o ceně následných možných a očekávatelných oprav).
No tak vzdycky je to o cene, proste pocitej cca 30k navic na opravy, to je cely.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

melsoft píše:Mám pocit, že spíše než cena odrazuje ten motor 110kW (2,2l ?). O něm tu kolují děsivé příběhy. Kdyby to byl 2,0D-4D 93kW, tak do toho za tu cenu jdu hned i když bych raději kombíka ale takhle ani náhodou a není to o ceně. (spíš o ceně následných možných a očekávatelných oprav).
díky za reakci. No chápal bych to u 130kw d-CAT. Tohle je verze bez DPF, po celou dobu pravidelně servisován a slušně ježděný. Navíc má naprosto nové originál DENSO vstřiky (žádný repas), takže jediná případná bolest je vyřešena (a nebylo to právě levné řešení). Co se týče praktičnosti, tak sedan má naprosto úžasný kufr (shodný s kombi) a ve 4 jsem neměl problém ani na 2 týdení dovo moře/kolo. Ve srovnání s Corollou kombi, kterou má manželka, je to nebe a dudy.

ještě na podzim bych nevěřil, že takový inzerát budu psát (zvlášť ne po těch investicích), ale holt vzadu je to pro 3 děti opravdu úzké :(
Ducati Monster 821 - fun
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

awe_cz píše:
No tak vzdycky je to o cene, proste pocitej cca 30k navic na opravy, to je cely.
v tomto případě rozhodně ne. Opravy/investice co byly potřeba jsou udělány a nešetřilo se na nich.
Ducati Monster 821 - fun
Honza K.
Manager Týmu

Re: kdybyste někdo náhodou sháněli zachovalou T25 ;)

Příspěvek od Honza K. »

Já bych se jí rozhodně nebál, ty kecy o tom, že koupíš auto a rovnou do toho naházíš dalších 30 tisíc, to jsou fakt jenom kecy. Možná u nějakých bazarových pleček, kde nevíš nic o historii. Mám onen průserovej 130kW a nedám na něj dopustit. Kdybych se po Ave sháněl, tak bych jí bral. Ale druhé auto nepotřebuju :)
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Honza K. píše:Já bych se jí rozhodně nebál, ty kecy o tom, že koupíš auto a rovnou do toho naházíš dalších 30 tisíc, to jsou fakt jenom kecy.
Vis ty vubec, kolik stoji vstriky? Turbo? DPF? ;)
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

awe_cz píše:
Honza K. píše:Já bych se jí rozhodně nebál, ty kecy o tom, že koupíš auto a rovnou do toho naházíš dalších 30 tisíc, to jsou fakt jenom kecy.
Vis ty vubec, kolik stoji vstriky? Turbo? DPF? ;)
tak v mém případě kolik stojí vstřiky vím celkem přesně.. nechtít si to auto nechat tak do nových určitě nejdu, ale kdo to tenkrát mohl vědět, že? ;) co už, aspoň mám před budoucím majitelem klidné svědomí. DPF tento motor ještě neměl a turbo je naprosto v pohodě, protože s ním jezdili dva slušní řidiči a žádné hovada..

auto bylo komplet prolezlé, co bylo třeba bylo na podzim vyměněné... takže investice by neměly být žádné..
Ducati Monster 821 - fun
Odpovědět

Zpět na „Avensis“