To je pravda...ja si pujcoval Opel Corsa C 1.0 z pujcovny na testovani, a daval sem tomu co protoyarisek píše:Ono taky ty chudáci yarískové co je půjčujou jsou fakt chudáci každej jim dává kotel protože to neni jeho a na tom autu je to znát.. Ale stále jede chtěl bych vidět ostatní srovnatelná auta ve stejné situaci..Mr. Yaris píše:Chorche, nechci prudit, ale to bude asi špatným mezikusem.
Kdo má zkušenosti s Yarisem
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No a potom jestli mělo něco se řízením tak se i ve 120 mohlo chovat divněTOm píše:To je pravda...ja si pujcoval Opel Corsa C 1.0 z pujcovny na testovani, a daval sem tomu co protoyarisek píše:Ono taky ty chudáci yarískové co je půjčujou jsou fakt chudáci každej jim dává kotel protože to neni jeho a na tom autu je to znát.. Ale stále jede chtěl bych vidět ostatní srovnatelná auta ve stejné situaci..Mr. Yaris píše:Chorche, nechci prudit, ale to bude asi špatným mezikusem.takze auto z pujcoven jso kaputo
Ahojte, pekne forum...
Ja mam litraka, r.v. 99, najazdene nieco cez 100 000km a nemal som este ani jeden problem. S Yarisom som velmi spokojny, jazdim kazdy den a vela mi usetril za servis a benzin. Predtym som mal Opel Corsu a neda sa to porovnat ani z ekonomickeho hladiska, ani ohladne spolahlivosti.
Ako to je s fotkami? Mam ich dost, akurat som sa dopracoval k fotke noveho Yarisa, ma prist na jesen 2005.
Ja mam litraka, r.v. 99, najazdene nieco cez 100 000km a nemal som este ani jeden problem. S Yarisom som velmi spokojny, jazdim kazdy den a vela mi usetril za servis a benzin. Predtym som mal Opel Corsu a neda sa to porovnat ani z ekonomickeho hladiska, ani ohladne spolahlivosti.
Ako to je s fotkami? Mam ich dost, akurat som sa dopracoval k fotke noveho Yarisa, ma prist na jesen 2005.
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře že nás navštívyl další člověk co má dobré zkušenosti s yarisemTomas píše:Ahojte, pekne forum...
-
Návštěvník
No, vzhledem k tomu, že ten co mi pučili byl fungl novej - najeto asi 28 km, tak asi s řízenim nic neměl. Šlo děsně ztuha. Nejdříf sem myslel že to má v háji servo, ale dyš sem ho hledal, taxem ho nenašel. Možná tam dávaj stejnej převod řízení jak na auta se servem tak i bez něj. Proto to pak de stuha. Jinak, s fóbijí to nesrovnávám. Tu mám služební a jízda v ní je taky utrpení. Prostě tydle malý parodije na auta sou omyl přírody...