Ahoj,
mám problémek na Toyotce, model Corolla Verso D-CAT. Z řížení (hydraulický válec s táhly řízení na které je napojen volant a čerpadlo, mi teče hydraulika z manžet vlevo i vpravo, tedy řízení netěsní.
Obrázek řízení o které de sem přiložil.
Otázka do pranice...dá se to přetěsnit? Pokud ano, víte kde, u koho?
Nebo raději koupit repas, nový? Nový díl stojí od 9 000 hore...použitý díl od 2500 do 6000.
Má přetěsnění smysl?
Řízení funkční je, jen musím jednou za čas dolít kapalinu a to není moc účelné.
Díky za pomoc či radu.
Marf
Řízení - teče hydraulika
Řízení - teče hydraulika
- Přílohy
-
- rizni.jpg
- (25.34 KiB) Staženo 2720 x
Toyota Corolla Verso 2008 130kW 2.2 D-CAT 7-míst
Toyota Corolla Verso 2006 95kW 1.8 VVTi 7-míst
Re: Řízení - teče hydraulika
Mám podobný problém...ale myslím,že kvapalina je lacnejšia ako riadenie...akurát nadávam,že to špiní spodok... 

Som rád,že je TOYOTA KLUB
Prave to riesim...moje zacalo tiect pred cca 4 rokmi. Vtedy som dal urobit repas. Vyslo to spolu - montaz , demontaz, repas aj nasledna geometria na 230€. A vydrzalo to 4 roky. Nenapadne praskla manzeta a nasledok je toto. Neviem ako v cr, ale tu robi repas par firiem - vlastne iba 3 - a to je vsetko. Servo ti niekde v garazi nikto nepretesni. Ja som dal robit v Presove , lebo som nemusel demontovat a posielat postou. Iba som pristavil auto a na treti den ho vyzdvihol. Ako som vsak zistil teraz, bola to chyba. Dana firma - su to inak ukrajinci- pouziva nie prave najkvalitnejsie diely. Na tej manzete je to krasne vidiet. A tak pre blbe 1-2 eura, co je rizdiel medzi smejdom a kvalitnou manzetou, mam teraz v prdeli servo znovu. Mohlo ma to napadnut, ked inde davaju zaruku 2 roky a tu iba 6 mesiacov...
Tentokrat som zohnal z vraku original nerepasovany a zijem vo viere , ze mi vydrzi dlhsie nez drahy a napriek tomu nekvalitny repas.
Teda podla mna bud vrakac , sukromnik s burackou napriklad alebo fakt dobra firma na repas.
Tentokrat som zohnal z vraku original nerepasovany a zijem vo viere , ze mi vydrzi dlhsie nez drahy a napriek tomu nekvalitny repas.
Teda podla mna bud vrakac , sukromnik s burackou napriklad alebo fakt dobra firma na repas.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Koupíš komplet řízení na aliexpresu v číně. Kupují tam všichni všechno a tady se vesele prodává s 300% ziskem. Nakupuji si všechno co nepotřebuje homologaci.
Ahoj, nakonec vyřešeno koupí dílu z vraku. Zatím drží, neteče, celé mě to stálo i s prací 4 500 Kč.
Toyota Corolla Verso 2008 130kW 2.2 D-CAT 7-míst