neviete mi povedat ci na executive hybride su v cene aj hlasove ovladanie - pisu touch 2 go s navigaciou,
ale mam taku obavu ze hlasove povelu su az v touch 2 go plus ?
Infotainment
Re: Infotainment
Tak ako píšeš. Hlasové ovládanie to nemá. Čo by si chcel hlasom ovládať? Telefón samozrejme ide.
navigaciu Go - tlacidlom na volante, a nadiktovat adresu / pripadne vytocit kontakt.eMeM píše:Tak ako píšeš. Hlasové ovládanie to nemá. Čo by si chcel hlasom ovládať? Telefón samozrejme ide.
vies mi natocit video, ako odnavigujes s TT2 go (bez plus) cez hlasovu navigaciu?
Pýtal si sa čo by som chcel ovládať. Chcel by som hlasom aktivovať navigáciu a zadať cieľ cesty, ako je to možné vo verzii s Plus. To bola moja otázka - či sa vo verzii executive dá ovládať navigácia/funkcie hlasom, lebo nikde sa o Tom nič nevraví, takže som predpokladal že asi nie.
Prepáč, som prehliadol nick. Som myslel že niekto píše čo sa dá.
Ak máš Android tak pri dlhom podržaní tlačidla zapneš na telefóne voice recognition. Ale hlasom nič v aute nenaovládaš.
Ak máš Android tak pri dlhom podržaní tlačidla zapneš na telefóne voice recognition. Ale hlasom nič v aute nenaovládaš.
Na apple zapne siri
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
Takže obdobne. Vďaka za info.
Neriešil niekto problém že pár sekúnd po začatí hovoru sa BT odpojí (na telefóne pokračuje ďalej hovor), telefón ukazuje že je pripojený cez BT auta, avšak zvuk nejde. V aute v nastaveniach BT ukazuje, že je vypnutý, po kliknutí naň sa zapnúť nedá.
Stav pretrváva do vypnutia a zapnutia auta.
Neriešil niekto problém že pár sekúnd po začatí hovoru sa BT odpojí (na telefóne pokračuje ďalej hovor), telefón ukazuje že je pripojený cez BT auta, avšak zvuk nejde. V aute v nastaveniach BT ukazuje, že je vypnutý, po kliknutí naň sa zapnúť nedá.
Stav pretrváva do vypnutia a zapnutia auta.