Previa I v bazaru
Previa I v bazaru
Zdravím vás všechny,
Našel jsem v bazaru Previi, ale vzhledem k tomu, že mám zero zkušeností, obracím se na vás. Nemáte někdo nějaké užitečné info? Chci se na ni jet podívat. Děkuji za pomoc
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list
Našel jsem v bazaru Previi, ale vzhledem k tomu, že mám zero zkušeností, obracím se na vás. Nemáte někdo nějaké užitečné info? Chci se na ni jet podívat. Děkuji za pomoc
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list
Re: Previa I v bazaru
S jedničkou praktické zkušenosti nemám, tak jen subjektivní pocity a názory.
Je to poslední rok, co se vyráběla. Vypadá pěkně. Pokud vím, neměla Prévie žádné zrady.
Prohlédni korozi a běžné věci, co se při koupi kontroluje.
Je to za takovou cenu, že i kdyby měla za půl roku úplně kleknout a jít do šrotu, vyjde tě to pořád levněji, než jakékoli nové auto.
Ale spíš bych tipoval, že bude sloužit dalších x let.
Je to poslední rok, co se vyráběla. Vypadá pěkně. Pokud vím, neměla Prévie žádné zrady.
Prohlédni korozi a běžné věci, co se při koupi kontroluje.
Je to za takovou cenu, že i kdyby měla za půl roku úplně kleknout a jít do šrotu, vyjde tě to pořád levněji, než jakékoli nové auto.
Ale spíš bych tipoval, že bude sloužit dalších x let.
Kořen slova Toyota je Toy!
Když bude vše fungovat, tak asi jistit rez, to je asi jediné co mě napadá.... Každý kdo ji měl vzpomíná v dobrém.
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

DavidDDD píše:Když bude vše fungovat, tak asi jistit rez, to je asi jediné co mě napadá.... Každý kdo ji měl vzpomíná v dobrém.
Díky za tip. Právě z těchto důvodů po ni koukám. Sám zkušenosti s Previí nemám. Před domem mi stojí Volvo 850 TDi, ale hledám něco většího a v benzínu. Pravda, jsem trochu z Vikinga rozmazlený. No a on koneckonců taky

Trochu mně ale teď překvapila informace tato ....
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/st ... -internetu
Jak je na tom výhledově Previa? Kam by spadla EURO ?
Netuším, ale nějaké bude. Až to schválí, tak se uvidí. Že to "staré" auta nebudou mít jednoduché je jasné, to už si musí každý dopočítat, co se mu vyplatí.... 

Tak jsem se zmínil kamarádovi a ten mi doporučil BMW 5 E39 2,8i ...... Že mi tady nikdo Toyotu neopraví, a Previi už vůbec ne. A když už se najde někdo, tak to bude stát raketu.
Tak nevím, asi si koupím filetu za 20ku a když se něco pokazí, zajdu s flaškama a opravím půl auta
Tak nevím, asi si koupím filetu za 20ku a když se něco pokazí, zajdu s flaškama a opravím půl auta

Jak to bylo u těch vtipů : "beze slov" 

Tohle jsou s prominutím kecy. Previa první generace má sice netypicky umístěný motor, ale jinak je to normální auto se čtyřma kolama, volantem a brzdama. Takže nejhorší, co se může stát, je, že se bude obtížně shánět nějaký díl nebo mechanik bude nad něčím zprvu trochu tápat. Ale pokud nebude jelito, poradí si.RomanM píše:Že mi tady nikdo Toyotu neopraví, a Previi už vůbec ne.
█ Toyota Previa 2.4 VVT-i MY02 alias Kinderwagen
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
Tak nějak, on mu asi ten kamarád chce prodat to BMW, jiná normální možnost mě nenapadá 

Jedničková Prévie je Euro2, dvojková 3.
Ten zákon, snad neprojde. Je to evidentně zase loby automotive průmyslu. Sešrotovat spolehlivě a bezpečně fungující auto jen proto, že má o pár% větší emise čehosi než nové auto je pro přírodu mnohem větší svinstvo.
A co se týče Bavoráka. Musíš si rozmyslet, co chceš 5kový Bavorák je rozměrově úplně jiné auto než Prévie.
Ať už se rozhodneš jakkoli, doufám, že půjdeš do LPG
Ten zákon, snad neprojde. Je to evidentně zase loby automotive průmyslu. Sešrotovat spolehlivě a bezpečně fungující auto jen proto, že má o pár% větší emise čehosi než nové auto je pro přírodu mnohem větší svinstvo.
A co se týče Bavoráka. Musíš si rozmyslet, co chceš 5kový Bavorák je rozměrově úplně jiné auto než Prévie.
Ať už se rozhodneš jakkoli, doufám, že půjdeš do LPG

Kořen slova Toyota je Toy!