Teď si dáme něco z doktorskýho hlediska... konečně sem po nooo desítce let... víc? odhodlal řešit muj problém... já se bojim doktorů jako čert kříže... takže sem nic neřešil... chyba, konečně vim, že sem to řešit měl.
spc. klinika... předpokládal sem jen, že mi budou brát krev- i to mě rozsekává- minule sem myslel že jako končim

vyšel sem z ordinace, ok, pak sem se zpotil jako prase, zblednul jak sníh... slyšel sem jen divný zvuky a složil sem se na židli... jo sem hrdina

radši bych si bejval lehnul, ale tam byla nějaká babka kurfa
No tak jinde a znova... dobrýýý den... tak já to nesnášim zrovna moooc dobře, celkem mě to pak rozseká... to nic, si klidně lehnete pak... aha... 3 baňky... já omámenej jako že dost... a sestra najednou vytasila něco dlouhýho a ostrýho... tak a teď odebereme vzorek z rekta... coooo? Počkat... moooment

Ty vole nechce mi tam fakt strkat tohle...??? Ne to asi ne... to sem blbě pochopil

kurfa asi fakt jo... tak se mi otočte na bok a nohy k sobě--- počkejteee

To jako fakt tohle...??? No jo... ale to asi nepude... ne to pude

Noooo moment, vždyť je to hrooozně dlouhý... no je

Moooment ale to asi bude bolet... Noooo bude, když se neuvolníte

Do prdele... jak se mam asi uvolnit??? takový psycho vysáli mi krev a ještě tohle... Kurfa

Tak se uvolněte... ajajaj.... no nic sem necejtil... to sem čekal něco drsnějšího

Ale jako když to nečekáš, a po 3 baňkách krve... no celkem mě dostali
Pak ještě vzorek... lejna... a zkoumání.
Je to prostě tenhle syndrom. syndrom dráždivýho tračníku, asi to mam od narození... ale až kolem 30 let mi to začalo vadit. Je to pěkná svině.
Já furt a všichni kolem zkoumali a podezřívali pivo, doutníčky, jídlo... prostě všechno, ale nesouvisí to s tim. Je prostě jedno co člověk jí, hulí nebo chlemtá... což je hustý.
https://www.cojeibs.cz/article/ibs-d-typ-s-prujmem
Dle výsledků všech mých testů nemam nikde chybu... jak krev, tak prostě všechno dokonalý... i vitamíny??? řikám ale já žádný vitamíny nikdy nejed... no prostě vám to stačí z jídla a pití... WOW.
Tělo mi fachá prostě dokonale, až na tenhle syndrom. (Já pomalu čekal že přijdou na něco hustýho a začnu si odpočítávat dny)...

No tak nic...
Co pomáhá jsou "zelený nezralý banány"- ty co nikdo nekupuje... žlutý nejsou tak fain... pak borůvky, ale jen ty pravý- z lesa... ne z farem ty klonykanadský... pak prej aloe Vera koncentrát a samosebou 1 lék, co sem si dal včera a fakt to fachá.... oleeeee fakt to fachá... "Mutaflor" To je snad poprvý po několika letech co sem si dal po ránu kafe, doutníček a nemusel sem běžet...
výsledek fain... No jsou v tom nějaký bakterie, co mi prostě chyběj. Okamžitej účinek je ale znatelnej, srandovní že každej doktor/doktorka mi řiká " Vy jste strašně citlivej člověk".... joooo sem, timpádem vidim účinek okamžitě.

Většina lidí by potřebovala na ověření 2 plata... mně stačí jediná pilulka a Vim... prostě to fachá. Fain!!! Kdysi sem svojí citlivost využíval na testování hulení

stačilo 1 brko a hned sem věděl, jestli je to špičkovej matroš, nebo si to jen na něco hraje
Každopádně tahle "nemoc" je hnusná, je nepříjemná... do tý doby než jí člověk pochopí... ten stav v kterým člověk je když to na něj přijde se dá přirovnat ke stavu nájezdu extáze... což znám... jenže tenhle stav přijde i bezdůvodně... ve frontě někde atd... je to "nájezd" brutální až tak že se to nedá popsat, nedá se zastavit... je to psycho. Jo dá se to přirovnat k nájezdu extáze, jenže ten nájezd je mnohem silnější.... nedá se zastavit... ovlivnit... celkem hustý... mozek neni schopnej vytvořit signál, že se nic neděje, a ať se tělo uklidní... je to bloknutý. Prostě se něco děje a ne že ne

"Mutaflor bakterie, jen ty s tim uměj zatočit" Ale řeknu vám, ten pocit že člověk nemá nad tělem absolutní kontrolu je fakt hnusnej, nikomu bych to nepřál... ničí to sebevědomí člověka... a zrovna já mam fakt rád kontrolu nad všim... bastardo... Doktorka řikala že tim trpí celkem dost lidí... někdo to neřeší, někdo jo... je to vlastně opačnej problém zácpy "Co já bych dal za to mít zácpu

" No vidíte a ty si zase přejou pravej opak...

Co by ty lidi dali za váš problém...

Jo je to tak... faktem je že zácpou trpí mnohem víc lidí než opačným problémem

vlastně si to ani neumim představit... jo taky mi to někdy nešlo... ale tak stejně... i když to byl pocit jako srát dělový koule

No faktem je že srát ty dělový koule každej den by se mi asi nechtělo

to už asi fakt bolí

to už neni romantika jako anal teen angels
No je hodně příběhů.... nemůžu zapomenout na jeden... celej den mi bylo divně... hodně nájezdů... koupě bytu, jednání s realitkou... pak sem se vracel domu a v autě mě to chytlo, a kurva... musim ven... naštěstí sem se dostal ven... no a tam všude sníh sem se prostě... no teklo to do bot... venku... snažil sem se to zahrabat... a pak kurfa jak domu? bez hovnivých stop

No tak naštěstí nikoho sem nepotkal... pak sem se vrátil k autu a přeparkoval

bylo tam nasráno

Teď si z toho dělám prdel, ale bylo to psycho... řikal sem si asi seš fest SICK chlapče... tohle ti sejme sebevědomí... fest... buď rád že se to nestalo v metru... kámo... tam to bylo jen tak tak... představ si jak jedeš na eskalátorech a tečou z tebe sračky... oleee

Jo je to hnusná nemoc. člověk se taaak stydí...

když nebyl schopnej to identifikovat... Podobný nepříjemnosti sem měl i v kempech... najednou sem se probudil zavřenej v kufru a nájezd... brutální jak se dostat ven? nijak zamčeno....... další trauma... atp... fakt hnus tenhle syndrom. Nebo jindy v kempu... po ránu jsme se šli projít s bráchou do lesa... a tam mě to sejmulo... brácha automaticky to máš z toho chlastu a bla bla bla... já sem si skočil do potoka se vymejt

a pak sem dělal jako že nic... ale prostě to s člověkem "zamává"... připadá si jako SickFuck. takže hovno pivo atd... prostě moje střeva potřebujou speciální bakterie, kterých mam málo... JJ

Huráááá Jinak ne nemyslim si že by se cokoli mělo cenzurovat... i to patří k životu... a když to někomu pomůže, tak FAIN!

lidi neradi o těhle věcech mluvěj.../píšou

ale to je stejný

Neví se o ní moc, nepíše se o ní moc... tak tady je muj příspěvek. Tahle nemoc je ZLO... když nevíš o tomhle ZLU... bude tě ničit... Až ale zjistíš o co jde... sejmeš jí... takovou svini!
Stejně tak sem si kdysi vyrazil na houby... tam kde to znám

aleee najednou drát elektrickej přes cestu... cooo??? No a zase... zase to ve mě vyvolalo nájezd... nj hajzlpapír si beru když jdu na houby

jj... zasraná překážka ve mě vyvolala nájezd... zase sem se tak styděl aby mě nikdo neviděl... no je to prostě hnusnej syndrom... chtěl sem to bloknout, ale ani omylem...

pak sem drát podlez a pokračoval dál... ale no normální to neni

No ale ta překážka měla znamenat ne tamtudy ne... ale já měl v hlavě tamtudy jo... ne že ne...

nešlo jít jinudy... ta překážka mě prostě nasrala... a to doslova... překážky se buď přeskočej nebo podlezou... logicky. A zrovna tam v tom klidu pohodě bych překážku nepředpokládal...
měla vlastně znamenat... jsi z města? vrať se... jsi odsud... vyjebeš se na překážku... JJJ

jednoduchej testík... ale s IBS je to složitější záležitost... on to chápe tak i tak... jsem z města, ale zároveň sem zdejší vidlák

znám lidi a znám to tu jako svý adidasky... takže tak

nelogicky mě to znervoznilo... do extremu... a tohle si chci vyřešit

štípačky snad nebudou potřeba...