Toto nic neni je to uplne v pohode .... chodte kuknut nove megany tam su centimetrove fugy narazniky odstavaju pol cm do strany .. a nam tu vadia 2 milimetre
No veď ako vravím, ja sa nesťažujem. Tuším Rogerer vravel, že všetci majú na rollkách nakrivo pánty, Hanes kapotu a Maross že má zle orezaný filc (ako vyhryzený) na veku kufra.
Dal som fotky aby bolo vidieť že u mňa to je v pohode.
No tak kebyže mám tie pánty nakrivo či kapotu šejdrom tak by som bol tiež nasraný. A ospravedlnenie že inde to vie byť ešte horšie by na mňa rozhodne neplatilo.
Člověk nečeká superprémiovou kvalitu, ale je to Toyota Corolla. Kvalitu prostě očekáváme. Když na tom autě jsou nedodělky a zjevně zanedbaná výstupní kontrola kvality i na první pohled viditelné, co člověk má očekávat od věcí, které vidět nejsou?
V tuto chvíli netvrdím, že jsem skeptický ohledně kvality toho auta, ale za sebe říkám, že k té skepsi jsou důvody. Čas ukáže.
Samozřejmě to nic nemění na tom, že za ty peníze je to auto neskutečně příjemné jak co do jízdních vlastností, tak pohodlí. Pořád platí, že z techniky to jediné, co bych měnil, je motor za nějaký silnější dvoulitr. Nebo klidně stávající jednašestku, ale bez elektronických cypáren, které omezují její výkon.
No vieš. Kebyže mali v autosalóne na dvore 20 coroll v tej správnej výbave a mohol by som si spomedzi nich vybrať to najlepšie zlicované - tak nepoviem ani ň. Ale keď si objednáš auto a čakáš na neho 2 mesiace a doma v garáži nasraný na ňom zistíš takéto nedorobky s tým, že by ti potom mal predajca povedať to čo ty - čo pozeráš na blbosti na tom kráme za 17litrov, šak to neni Maybach... Ja by som mu ruky dolámal od neho požičaným francuzákom.
Nechápte ma zle. Aj toto zlícovanie je zrejme rozšírenejší problém a treba na neho upozorňovať. Bez ohľadu na cenu auta.
Našťastie mňa sa tieto problémy netýkajú. Ale kebyže áno - natuty to reklamujem.
BKSL:Tomu hovorím "slovenský pohľad na vec". Hlava dolu a šlapať ďalej. Nechať tak. Ovečka.
Nie, treba sa biť o svoje.
Môj názor.
Nakoniec sám predajca povedal, keď mi odovzdával kľúče:"Ak budete mať s autom nejaký problém, kľudne prídite, poriešime."
Tak nech riešia.
nezdá sa to, ale človek si pridá ešte metalízu, alarm, prípadne nejakú vaničku do kufra, zopár blbostí a a ani nevie ako nahodil 2000euro
Ja som dal za 1,6 CVT Active (LED+trend) cca 18tisíc. A ešte do toho nepočítam metalízu, záruku a alarm.
Stále dobrý deal, v porovnaní s cenníkovou cenou, hoci dnes by som ju mal ešte výhodnejšie.
Naposledy upravil(a) sysel777 dne čtv 15.03.2018, 12:45, celkem upraveno 2 x.
Toyota Corolla 1,6 CVT, Active Trend+ LED, 1G3 Sivá (popolavá) - 9/2017
hele mně je to slícování fuk, kapoty jsem si ani nevšiml, dveří ano, ale vzhledem ktomu že to je na obou stranách a u víc lidí tak jsem neřešil, zkoušel jsem posunout protikusy ale jsou v krajní poloze, takže jediné řešení je hanesovo a to že se na ty dveře trošku pověsil amá to teď ukázkově rovně...to ale dělat nebudu. Možná to řeknu teď před létem na servisní prohlídce ať to nějak vyrovnaj (asi hanesovým způsobem)
Jinak koukam na tu extra akcni cenu a executiv CVT s barvou a zimní sadou kol je na 519.900CZK...no při této akci asi sleva od prodejce nehrozí (já měl TRend+ LED CVT s barvou po slevě za 459.900 mno...executive mi tenkrát vycházel na 504.900,-.
Naposledy upravil(a) rogerer dne čtv 15.03.2018, 12:55, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
Jednu vec ale musím povedať ohľadom toho zlícovania. Ja som druhú rollku bral predvádzačku. Je kľudne možné, že na nej bolo všetko šejdrom keď ju zložili z kamióna čo došiel s autami z Turecka. A potom ho celé poriadne zlicovali keďže to chceli ako predvádzačku - to nemôžem vylúčiť. Ale to by potom podľa mňa dali do cajku aj ten nesediaci plast na madle vodičových dverí a zle nacvaknutý ľavý predný podbeh, čo som si doladil ja hneď po donesení auta domov.
Tebe tie dvere fakt nesedia. Nefičí ti od nich pri jazde?
Poviem otcovi nech pozrie druhú rollku ako na tom je. Ale vozil som sa na nej dva roky a zlé lícovanie som nezaregistroval.
A ako je kurňa možné, že vieš vložiť fotku? Čierna mágia...
Naposledy upravil(a) Kocúr dne čtv 15.03.2018, 12:58, celkem upraveno 1 x.