Corolla E11 hatchback - otevírání dveří kufru + další

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Houmik
Člen Týmu

Corolla E11 hatchback - otevírání dveří kufru + další

Příspěvek od Houmik »

Ahojte,

Tak jak se mi blíží 200 000 km najetých, tak mne začíná corollka trošku blbnout.
Dnes se mi pokazilo otevirání dveří kufru. Je to tam páčka jako je na obrázku. Nevíte někdo jak složitá je výměna ?
http://leteckaposta.cz/531295796

Zase se mi vrátil problém s prodlevou sešlápnutí plynu a reakci motoru + jsem byl 2x v Třinci v Toyotě na servis a nepřišli mi na to :-(. A při sešlápnutí plynu to nejvíce tahá tak na 75% sešlapnutí. Pak chybí výkon a cuká to. Jen nevím co si o tom servisu myslet jestli to je fakt tak záludné a nebo jen chtějí vytáhnout prašule z lidí.. Máte s nimi někdo zkušenosti ???

A jako třetí věc mi odešel centáln. Přestal mi jednou reagovat ovládač, sirénu jsem musel vypnout v motou takovým speciálním klíčem a od té doby nejsem schopen to rozchodit znovu. Je třeba nějak spárovat znovu ??

Předem díky za všechny rady a postřehy, budu rád za každý tip / pomoc.
Houmik
Člen Týmu

Re: Corolla E11 hatchback - otevírání dveří kufru + další

Příspěvek od Houmik »

Kluci, nikdo tady nemá nějakou radu aspoň na tu páčku otevírání kufru ? A nebo jsem to napsal tak nešťastně, že se v tom ani čert nevyzná ?
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Co presne s tou packou mas?
Ide o lanko alebo o nu samotnu?
Ja som mal ulomenu tu cast na kufor ( fungovala len nadrz) . Toto som si vymenil za par minut. Nebolo to nic hrozne.
Kazdopadne uz vtedy som zistil,ze mam nacate aj lanko, ovsem na to som si vtedy netrufal a kedze drzi dodnes viac som to neriesil. Ovela tazsie nez vymenit , bolo zohnat nahradnu.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Houmik
Člen Týmu

Příspěvek od Houmik »

No právě páčka jde úplně na volno. Ale nevím, jestli lanko či prasknul ten plast. Nějak jsem neměl odvahu se pouštět do rozebírání, když nevím, co mě tam čeká. Tak vyměněno za 5 min, to musí být pohoda. Musel jsi vytahovat ten koberec co tam je ? Nebo jsou tam jen nějaká finta na to ?

Díky Houmik

Houmiku, nemusíš hned všechno citovat. Je tam i tlačítko "odpovědět" :idea:
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Ano , lišta dverova ostala, koberec som odchlipol kolko bolo treba , potom uz len nejake matky alebo srubky...uz si nepamatam...a dal som dole sedadlo. Takze asi viac nez 5 minut, kazdopadne, cakal som to horsie. Podla toho co popisujes, to tipujem na praskle lanko. Este by teoreticky mohlo byt vyskocene, ale vzhladom k tomu ako je to tam prevedene ( je to podobne ako napr. lanko v brzdovej pake na bicykli) to velmi vyskocit nema ako.
No a ak to bude lanko, tak neviem...je to v bowdene, takze asi len vytiahnut stare a napchat nove. Ale netusim ako to pojde , ci tam nebude nejaka zakruta cez ktoru to moze drhnut alebo ina zrada. Asi by to malo ist takto. Toto vyskusane nemam. Ale malo by to ist zrejme rovno dozadu a prva zakruta bude az niekde v kufri, tam sa pripadne vies nejak dostat a potom uz len zaviest lanko do zamku a nastavit.
ex.Carina AT191L 1996 UK
Houmik
Člen Týmu

Příspěvek od Houmik »

A náhodou někdo zkušeností s párováním dalkáče a centrálu nemá ??
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Mam skusenost, ovsem iba so svojim - avital mark III.
Jednoducho som si nasiel navod.
ex.Carina AT191L 1996 UK
Houmik
Člen Týmu

Příspěvek od Houmik »

No já mám od firmy Gemel typ ND6, a DO je zvlášť. A návod jsem zatím nenašel :-(
Odpovědět

Zpět na „Corolla“