Mám Avensis T25, r.v. 2007, 130kW, 2,2 D-Cat, kombi. Padá mi do nouzového režimu v jakékoli jizdní situaci - tempomat dálnice 120km/hod, rozjezd na světlech, stání na neutrálu na světlech, couvání, jízda po městě. Cokoli Vás napadne.
Postupně se měnily SVC či EGR ventily, dělala generálka hlavy válce včetně zabroušení a plus výměny všech kroužků a těsnění, nová originál CommonRail lišta s ventilem, komplet generálka palivového čerpadla dvakrát, zkontrolované vstřikovače. A já nevím co vše, al úplně vše okolo palivového systému a vstřikování. Vyžhavený filtr také... Vše na začátku u prodejce Toyoty = autoriz servisu, když už ten to vzdal a doslova mi řekl, že neví co s tím a že mám hledat jinde, tak jsem našel maníka přes Bosh a Denso, dělá i tuning, závodí, leč pro toho už jsem noční můrou také... Tankoval jsem jen na MOL či OMV.
Bohužel to pořád padá, nenašel jsem závislosti, vyskočí kontrolky TRC, VSC a motoru. A chybové hlášky 93 - Velký únik v paliv systému nebo 89 velký tlak v paliv systému. Maník jak s tím jezdí a sleduje tlaky na kompu, tak vše oka. Chytnu to já a za chvíli hups. A teď se budete smát, ale vyměnil jsem i SPZ, kde byly tři šestky. Ani to nepomohlo

Nasměruje nás někdo prosím, jak to po 3 letech opravit a zbavit se tohoto problému? Už mě to stálo více než 70 tis, výsledek nikde a potřebuju to za jakoukoli cenu odstranit. Děkuji moc.