pri dnešnom nasadaní do auta pri teplote -13C som začal uvažovať nad tým, že si do Corolly namontujem webasto (prípadne iné nezávislé kúrenie/topení).
Máte prosím, niekto skúsenosti s takýmto zariadením vo svojom aute ?
ďakujem

No tak porovnávať novú corollu so 40 ročnou ladou alebo moskvičom s výrobou zo zlatej éry socializmu so všetkým čo k tomu patrí... To hádam nie. To boli autá, ktorých otcom bol mráz a materou vojna...biscuit píše:je hezky, ze s tim autem cejtis, ale predstav si ty lady a moskvice, co uz tricet let slouzi za uralem v -40° C
Souhlas, v těchto mrazech to vůbec nejede, přesně to popisuješ...sysel777 píše:nejde len o mňa, ale aj o auto ako také.
Ten motor musí neskutočne trpieť.
Mám pocit, že prvé minúty má auto polovičný výkon a aj pri slabšom rozbiehaní sa rozbieha do vysokých otáčok (teda podstatne vyšších, ako keď je motor zahriaty).
U mně je valve v posledních dnech 1. minutu slyšet jak nafťák. Je to normální ? Po dvou-třech minutách už je to ok.hanes73 píše:Souhlas, v těchto mrazech to vůbec nejede, přesně to popisuješ...sysel777 píše:nejde len o mňa, ale aj o auto ako také.
Ten motor musí neskutočne trpieť.
Mám pocit, že prvé minúty má auto polovičný výkon a aj pri slabšom rozbiehaní sa rozbieha do vysokých otáčok (teda podstatne vyšších, ako keď je motor zahriaty).