Nestretli ste sa niekto prosím s týmto chybovým kódom pri Yariske, 2009 ročník, motor 1,33? Z počiatku kontrolka motora zmizla sama pri rýchlejšej jazde po diaľnici a dotankovaní 100 okt. na Shelke. Teraz sa objavuje niekoľko desiatok km po naštartovaní a už sám nemizne. Diagnostika nepíše žiadnu ďalšiu chybu, auto má predpísanú starostlivosť, olej nežerie, je tam niečo cez 100 000 km, sviečky majú asi 40tis., vzducháč mením každý rok. Test v mode 6 vyhadzuje tid $91 cid $77. Dokonca nemám ani pocit, že by bolo auto nejako lenivejšie, azda trocha viac hlučné, jazdím však väčšinou trasy do 15 km. Hľadal som tu veľa na fóre a smeruje mi to k prvej lambde....
 Ďakujem za prípadné reakcie...
 Ďakujem za prípadné reakcie... Senzor tlaku paliva som veru ešte neriešil. Budeme ho musieť pohľadať. Po pripojení na diagnostiku som bol prekvapený, že to písalo len túto jednu chybu, podľa jednej diskusie vraj zvykne hodiť aj nejaké iné hlásenie keď je chyba mimo lambdy.
  Senzor tlaku paliva som veru ešte neriešil. Budeme ho musieť pohľadať. Po pripojení na diagnostiku som bol prekvapený, že to písalo len túto jednu chybu, podľa jednej diskusie vraj zvykne hodiť aj nejaké iné hlásenie keď je chyba mimo lambdy.  Mám možnosť skúsiť ten diódový merák lambdy od p.Imreho, bude to stačiť?
 Mám možnosť skúsiť ten diódový merák lambdy od p.Imreho, bude to stačiť?