Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
kadel
Věčnej rejpal

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od kadel »

A co ti to dela ted kdyz das NAV?
RAV4 HSD FWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

kadel píše:A co ti to dela ted kdyz das NAV?
Nabízí výběr cílů, poslední jízdy, telefonní kontakty. Nejsem teď u auta, tak možná něco dalšího. Mapu až po zadání cíle.
Láďa
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Aha, tak to mi to normalne hodi hlasku o bezpecnosti a prepne se to na mapu, kde vidim svoji polohu. Update mam taky ten posledni
RAV4 HSD FWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

kadel píše:Aha, tak to mi to normalne hodi hlasku o bezpecnosti a prepne se to na mapu, kde vidim svoji polohu. Update mam taky ten posledni
To mě taky prvně hodí hlášku, ale mapu ne. Nabízí výběr. Musím se do toho nějak ponořit až budu v autě.
Láďa
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Chlapi, tak rád bych testoval s vámi, ale chybí mi ten navigační modul s kabeláží :-(
RAV4 HSD AWD
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

msp: Nezoufej, stejne si to dela, co chce, jak vidis :)

Ladahori: jediny, co me napada je, ze jsi ored vypnutim nechal na displeji obrazovku s vyhledanim cile. Jinak je to asi na reklamaci, jestli pred vypnutim vyskaces na mapu a po zapnutí tam mas zase hledani cile.
RAV4 HSD FWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

kadel píše:msp: Nezoufej, stejne si to dela, co chce, jak vidis :)

Ladahori: jediny, co me napada je, ze jsi ored vypnutim nechal na displeji obrazovku s vyhledanim cile. Jinak je to asi na reklamaci, jestli pred vypnutim vyskaces na mapu a po zapnutí tam mas zase hledani cile.
Před vypnutím určitě do navigace neskáču. A provedená aktualizace by měla vše resetovat. Jestli to není tím, že mám auto r. v. 2016 a aktualizace podzim 2017? A nebo auto chtělo vypnout a znovu nastartovat? Nějak jsem teď chcípnul, až vylezu z postele začnu řešit. 16.3. jedu na garančku a když do té doby nad hmotou a SW nezvítězím, uvidím co pořídí odborníci v Průhonicích. Je na mrtvici řešit kraviny. Prostě, když auto funguje na jedna, vadí blboviny. Na druhou stranu řeší chudáci fatální věci s koncernama, renaulty apod....
Láďa
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

Ladahori píše:
kadel píše:msp: Nezoufej, stejne si to dela, co chce, jak vidis :)

Před vypnutím určitě do navigace neskáču. A provedená aktualizace by měla vše resetovat. Jestli to není tím, že mám auto r. v. 2016 a aktualizace podzim 2017? A nebo auto chtělo vypnout a znovu nastartovat? Nějak jsem teď chcípnul, až vylezu z postele začnu řešit. 16.3. jedu na garančku a když do té doby nad hmotou a SW nezvítězím, uvidím co pořídí odborníci v Průhonicích. Je na mrtvici řešit kraviny. Prostě, když auto funguje na jedna, vadí blboviny. Na druhou stranu řeší chudáci fatální věci s koncernama, renaulty apod....
Tak snad poslední postřeh:
Po nastartování auta a navigace tam skočla mapa. Pokud dám další krok a ukáže se zadání, nevím jak zpět na mapu. Možná když tam dám trasu, potom to jde.
Láďa
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

A kdyz zase zmacknes NAV? Mam pocit, ze kazdy zmacknuti NAV hodi mapu na aktualni polohu z jakekoliv obrazovky.
RAV4 HSD FWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

kadel píše:A kdyz zase zmacknes NAV? Mam pocit, ze kazdy zmacknuti NAV hodi mapu na aktualni polohu z jakekoliv obrazovky.
Zkusím, dík.
Láďa
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

Ladahori píše:
kadel píše:A kdyz zase zmacknes NAV? Mam pocit, ze kazdy zmacknuti NAV hodi mapu na aktualni polohu z jakekoliv obrazovky.
Zkusím, dík.
Funguje to huráááááááá.
Láďa
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Nemam rad reklamu, ale z Tsuscha.mi prisla fer nabidka bych rek, tak kdyby mel nekdo zajem...

RAV4 2018 2.5 Hybrid AWD Executive 040 bílá se zimními pneumatikami ZDARMA

- prodejní cena 764.900 Kč se splátkou 10.624 Kč měsíčně s 0% navýšením a povinným a havarijním pojištěním zdarma*

pořizovací cena 867.900 Kč -> sleva 220.000,- s BONUSEM k výkupní ceně stávajícího vozu - poslední vůz skladem
RAV4 HSD FWD
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

kadel píše:Nemam rad reklamu, ale z Tsuscha.mi prisla fer nabidka bych rek, tak kdyby mel nekdo zajem...

RAV4 2018 2.5 Hybrid AWD Executive 040 bílá se zimními pneumatikami ZDARMA

- prodejní cena 764.900 Kč se splátkou 10.624 Kč měsíčně s 0% navýšením a povinným a havarijním pojištěním zdarma*

pořizovací cena 867.900 Kč -> sleva 220.000,- s BONUSEM k výkupní ceně stávajícího vozu - poslední vůz skladem
Jo taky sem na to koukal zni to fér.

Mimochodem neresil jste nekdo kryty na podvozek - motorovy proctor a diferencial vzadu ? V oficialnim prislusenstvi to neni takze staci sehnat a namontovat si to sam ?
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Tohle bych povinne zaved misto nejakejch debilnich ukazatelu razeni nebo hlidani tlaku pneu.
https://youtu.be/qetukWF4yoA
Bere to i chodce a cim rychlejc auto jede, tim driv to pipa.
RAV4 HSD FWD
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

To by Toyota ČR nesměla mít tak "debilní" přístup k možnostem konfigurace vozu...
RAV4 HSD AWD
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“