Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Vše se podařilo. Děkuji za pomoc!
Tak jestli tohle bude nova RAVka, tak to bude poradnej kus auta kdyz vidim, jak ma vysoko haubnu na prvni fotce.
https://www.autoblog.com/2018/01/24/201 ... de-7223466
https://www.autoblog.com/2018/01/24/201 ... de-7223466
RAV4 HSD FWD
Dva vejfuky, tak to neni pro náš trh, 1,2 nepotřebuje dva
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Nebo jeden bude na odvětrání baterek
Yaris 3 / 1.33 2011
Tak jsem se s tím včera pral. V shopu mě napsali, že nemám ujeto 200km????????????? Asi to nechám aktualizovat v servisu při garančce.kadel píše:Co jsi stahl? Normalne musi probehnout nakup pres ten jejich debilni system, kde to koupis za 0,- Kc. Jestli tohle neprobehlo, tak jsi nejspis stahl neco jinyho. Jsou tam totiz 2 soubory. Jeden je aktualizace a druhy soubor je ten, co mas aktualne v navi. Chapu to tak, ze ten druhy soubor je nejaka zaloha. Co mas za verzi SW? Ted to cislo nevim presne, ale aktualni je snad 6.10.0L nebo nejak tak.
Edit: ted jsem se dival do eshopu. Nejspis jsi stahl "Aktualni mapa Evropy". To je prave ten soubor map, kterej mas ted. Musis uplne dole stahnout "Map update 6.10.0". Je tam za 0,- Kc. Ja to tam mam asi za 3000, protoze jsem to aktualizoval.
To by pochopil i blbej, ze "Aktualni mapa Evropy" neni aktualni soubor map, ne? Taky jsem se s tim pral.
Preddpokladam, ze registraci auta a navigacniho systemu jsi provedl?
Láďa
Kde ti to psali, ze jsi neujel 200 km?
Predpokladam, ze mas VIN i navigaci zaregistrovanou na strankach, je to tak? Na mapu uz muzes kliknout na druhym obrazku, nenech se zmast cenou, az se tim proklikas, bude to zdarma.
upload image
Predpokladam, ze mas VIN i navigaci zaregistrovanou na strankach, je to tak? Na mapu uz muzes kliknout na druhym obrazku, nenech se zmast cenou, az se tim proklikas, bude to zdarma.
upload image
RAV4 HSD FWD
Ahoj Kadle.kadel píše:Kde ti to psali, ze jsi neujel 200 km?
upload image
Tak se zadařilo, po hod. a půl se to nahrálo do auta. Jenomže se aktualizoval celý systém touch a chyběly adresu z telefonu apod.
Dřív při zapnutí navigace se objevila mapa kudy jedu i bez cíle. Teď ne a nevím proč. Zmizly i adresy oblíbených. U telefonování i při použití tlačítka na volantu byly vidět kontakty - nyní jen při použití tlačítka na Touch.
Třeba to tak teď je....
Láďa H.
Láďa
Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy . To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.
Hodinu a pul to trva, jo? To je mazec. Ja nahravam jen mapu CR a okolnich statu, to da tak na 15 minut.
Hodinu a pul to trva, jo? To je mazec. Ja nahravam jen mapu CR a okolnich statu, to da tak na 15 minut.
RAV4 HSD FWD
Díky moc.kadel píše:Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy . To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.
Láďa
Díky mockadel píše:Ty jo, tak to nepovim. V navi v aute nic ulozenyho nemam a vytacim cisla pres telefon, na ten touch nemam nervy . To, aby se ti deafaultne zobrazovala mapa se da nekde nastavit, zitra zkusim pohledat.
Láďa
Ahoj,
dotaz čistě ze zvědavosti - zkoušel jste někdo u navigace rozdíl mezi tím, pokud máte nahrané mapy všech států nebo mapu jen ČR, jestli je nějaký efekt na odezvu/rychlost navigace? Jde mi o start navigace po nastartování auta (a takové pomalejší naběhnutí mapy, ale možná se objevuje jen u mě - mám Auris 2016) a i o rychlost při zadávání adres... Mohl bych vyzkoušet, ale ptám se, jestli jste to někdo už nezkoušel, abych tím netrávil hodinu zbytečně
díky
dotaz čistě ze zvědavosti - zkoušel jste někdo u navigace rozdíl mezi tím, pokud máte nahrané mapy všech států nebo mapu jen ČR, jestli je nějaký efekt na odezvu/rychlost navigace? Jde mi o start navigace po nastartování auta (a takové pomalejší naběhnutí mapy, ale možná se objevuje jen u mě - mám Auris 2016) a i o rychlost při zadávání adres... Mohl bych vyzkoušet, ale ptám se, jestli jste to někdo už nezkoušel, abych tím netrávil hodinu zbytečně
díky
Toyota Auris Touring Sport 2016 1.6 6M/T Trend+ Navi
Je to zbytecny, prave proto jsem nejdriv nagral jen CR, ale zadny efekt. Ted nahravam CR a okoli, abych nemusel trcet v aute. Mam to stejny, nez nabehne mapa, trva to. Zadavani cile nez se mi objevi funkcni klavesy je taky masakr.nickware píše:Ahoj,
díky
Ladahori: k autu se dostanu kolem devaty vecer, v navodu jsem to nenasel, ale stopro se to da nastavit
RAV4 HSD FWD
Ladahori: tak jsem asi blbej, ale nemuzu to najit. Nicmene po nastartovani mi naskoci obrazovka, ktera byla pri vypnuti. Takze kdyz tam budes mit mapu, mela by tam zustat
RAV4 HSD FWD
Kadle, asi máš pravdu. Já zatím žádný cíl nezadal. Nicméně dřív jsem dal NAV a mapa naskočila a ní se zadávalo co chceš. Je to jak podělaný Windousy - každá aktualizace je k horšímu ovládání.....kadel píše:Ladahori: tak jsem asi blbej, ale nemuzu to najit. Nicmene po nastartovani mi naskoci obrazovka, ktera byla pri vypnuti. Takze kdyz tam budes mit mapu, mela by tam zustat
Láďa